son dönemeçler bunlar...

bernardo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.166
37
113
arkadaşlar geçen ay doktor yumurtlama takibi yaptı. onun söylediği tarihlerde iliişkiye girdik. ama nedense hiç umudum yok. yumurtlamam başladığından beri meme uçlarımda acı hissi var. onun dışında kasıklarımda ağrı oluyor zaman zaman. ve akıntı rengim koyulaştı. ama malesef bu belirtiler geçtiğimiz aylarda çoğu kez oluyordu. alahıma bol bol dua ediorum. yapacak başka bir şey yok. doktorum bile bunu söyledi. birde adetimin 16 ila 25inci günlerinde progestan verdi. şimdi onu kullanıyorum. perşembe o bitecek. hamile değilsem zaten o bittiği gibi lekenmeye başlarım die düşünüorum. allahım hayırlısını ver hepimize.
son dönemeçler diorum çünkü bu yaz bu şekilde hamile kalamazsam tedaviye başlıcaz artık. doktor büyük ihtimalle hamile kalırsın dior ama allahtan bşka kim bilebilir ki. ayın 18ine kadar hiç bi hareket olmazsa işte ozaman heyecanlanmaya başlarım :) allahım nasip etsin hepimize inşallah hayırlısıyla....

valla canm artık tarihi unuttum die bilirim. 2010 aralıkta bi düşük yaptım. 2011 nisandan beri net olarak diebilirim. geçtiğimiz aylarda endometrik teşhisi koydu doktorum. 3 ay cyclo kullandım. korunduk. bakalım bundan sonrası hayırlısı. senin?

göğüslerim komple acımaya başladı. lekelenmem olmasa iice hamileyim sanıcam. allahım sen hayırlısını biliyorsun demekten başka çarem yok

endometriozist teşhisi mi kondu? çikolata kisti yani? bendede vardı da ondan sordum

umarım tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

Son düzenleme:
hayır canım çikolata kisti değil. ne olduğunu da bilmiyorum. düzelmişti ama yeniden başladı

Back
X