• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son günlerde çomü gastronomi kazanmak

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
229
72
13
20
Ders çalışıyorum.tyt 45 ayt 45 net . Comu gastronomi 60 60 kalan zamanda 60 60 yapabilir miyim? Mat ve fen hiç yok turkce netim 30 ,sosyal 13, mat da 2 falan geliyor . Qyt de edebiyat fena değil coğrafya ve tarih eksiğim var notlarım tam . Yapabilir miyim? Diploma puanım 69
Comu netleri 48 tyt 54 ayt . Ben garanti olsun diye 60 60 yapmak istiyorum

Son düzenleme:
Ders çalışıyorum.tyt 45 ayt 45 net . Comu gastronomi 60 60 kalan zamanda 60 60 yapabilir miyim? Mat ve fen hiç yok turkce netim 30 ,sosyal 13, mat da 2 falan geliyor . Qyt de edebiyat fena değil coğrafya ve tarih eksiğim var notlarım tam . Yapabilir miyim? Diploma puanım 69 .
Yaparsın son günlerde net arttıran çok öğrencim oldu ama matematik çalışman lazım hızlı tekrar kamplarına garanti çıkan şeylere çalışşan yeter tyt fende garantı konulara bakabilirsin

Yaparsın son günlerde net arttıran çok öğrencim oldu ama matematik çalışman lazım hızlı tekrar kamplarına garanti çıkan şeylere çalışşan yeter tyt fende garantı konulara bakabilirsin
4 5 mat yetiyor . Sınavda 4 5 tane kolay soru yaparım diye düşünüyorum. İnşallah

Ders çalışıyorum.tyt 45 ayt 45 net . Comu gastronomi 60 60 kalan zamanda 60 60 yapabilir miyim? Mat ve fen hiç yok turkce netim 30 ,sosyal 13, mat da 2 falan geliyor . Qyt de edebiyat fena değil coğrafya ve tarih eksiğim var notlarım tam . Yapabilir miyim? Diploma puanım 69 .
Coğrafyanın kodları tekrar videoları tarih için soner ardıç tekrar videoları verimli olur

Back
X