son günlerde midemde bir yorgunluk, ağırlık ve ağrı hissediyorum

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar bana akıl verinnn :( şuu son günlerdee sınav stresii ve yaşadığım bazıı durumlarıı çok kafama takar oldumm... hiç bu kdr düşünmezdimm. bunaldımm yoruldummm artıkk. bunlar yüzünden mi bilmiyorum ama son günlerde midemde bii yorgunluk, ağırlık ve ağrı hissediyorum. ayrıca midem fenaa bulanıyor. göğsümde kist var o da ağrı yapıp midemlee birr ağrımaya başlıyorlar. vücudum çok kırgın :( ouff :14: kızlar yaşadığım olaylar yüzünden mi ve sizce doktora görünmeliyim :( yoksa mevsimsel mi ? :14:

bana biraz psikolojik gibi geldi.. ben sınava çalışırken çok uykum gelirdi, stres olurdum , bana türk kahvesi iyi geliyordu. hem uykum açılıyordu hem de zihnim açılıyordu. bir kaç gün daha dur doktora git olmazsa.

Ah kuzum hem bahar ruh halimizi etkiler zaten hem de sınav varmış, istersen psikolojik yardım alabilirsin rahatlatır seni biraz. Olmadı bol çikolata ye:1:, fırsatını bulursan yürüyüş yap ya da bir yerden bir yere mümkün olduğunca yürüyerek git ve deee hareketli şarkılar dinle iyi gelir canım benim :34:

kızlar bana akıl verinnn :( şuu son günlerdee sınav stresii ve yaşadığım bazıı durumlarıı çok kafama takar oldumm... hiç bu kdr düşünmezdimm. bunaldımm yoruldummm artıkk. bunlar yüzünden mi bilmiyorum ama son günlerde midemde bii yorgunluk, ağırlık ve ağrı hissediyorum. ayrıca midem fenaa bulanıyor. göğsümde kist var o da ağrı yapıp midemlee birr ağrımaya başlıyorlar. vücudum çok kırgın :( ouff :14: kızlar yaşadığım olaylar yüzünden mi ve sizce doktora görünmeliyim :( yoksa mevsimsel mi ? :14:

Mide agrilari genelde psikolojiktir.
Ozellikle senin bahsettigin turden olanlar.
Fakat sen bir de gogsumde kist var diyorsun, sen yine de emin olmak icin bir doktora git derim...
Ayni zamanda tum rahatsizliklarin tetikcisi stress ve uzuntu oldugu icin, elinden geldigince icini ferah tutmaya calis derim...
Insallah hersey senin acindan iyi olur ve streslerini bir an once atlatirsin...
Bazen vucudumuz bize isaret vermeye calisir, ne olursa olsun sen bi doktora gorun derim...
cok gecmis olsun...

geçen hafta bende de vardı aynı durum sadece bulantım yoktu.
psikolojik sanırım.
ilk girdiğim öss de istediğim puanı tutturamadığımda da olmuştu.
için rahat etmezse bir doktora git yinede.

Back
X