son hafta da ishal

hfbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
56
3
26
Rize
kızlar ben 39+4 haftalık hamileyim bugün suyum geldi diye tuvalete gittim bi baktım ki ishal olmusum neydi anlamadım bi anda oldu başına böyle bi olay gelen varmı acaba doğum habercisimi diye merak ettim

arkadaslar sayfayı tam çözemedim.nereye yazacağımı bilemedim.size sormak istiyorum.tüp bebek yaptıranlar bu sureç ne kadar suruyor.ben çalışan biriyim.ve ucretsiz izin alacağım.baslamadan sonuç alana kadar ne kadar sure ayırmak gerekiyo.bide sonrasında doktor yat diyormu yada rapor veriyormu yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım merhaba ishalle aniden suyunun gelmesini nasıl karıştırdın orayı tam anlamadım.belkide bu bir doğum işaretidir bilemicem malum son haftalardayız.fakat bende de bir ishal söz konusu aslında tam da ishal denemez gaytam çok katı değil fakat günde 4 kez büyük tuvalete gidiyorum.sanırım normal bişey.yine de sen bir doktoruna danışıver.umarım paniksiz korkusuz bir şekilde doğumun olur

bu dogumun yaklastıgının gostergesi diye biliyorum ki zaten son haftadasın... Allah bir avazda kurtarsın...:49:

canım merhaba ishalle aniden suyunun gelmesini nasıl karıştırdın orayı tam anlamadım.belkide bu bir doğum işaretidir bilemicem malum son haftalardayız.fakat bende de bir ishal söz konusu aslında tam da ishal denemez gaytam çok katı değil fakat günde 4 kez büyük tuvalete gidiyorum.sanırım normal bişey.yine de sen bir doktoruna danışıver.umarım paniksiz korkusuz bir şekilde doğumun olur
Benimde aynı şekilde ishal değilim ama günde 3 kez çıkıyorum 1 haftadır, wc ye yatak atıcam ya da altıma bez bağlıcam artık :1: doktora sordum bağırsaklarda hassasiyet oluşmuş olabilir dedi. netten baktığımda da bebişin pozisyonuna göre bağırsak hareketleri ya gevşiyomuş ya da tam tersine sıkışıp kabızlığa yol açıyomuş.

Back
X