Doğuma Hazırlık son hafta...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar son haftaya girmiş bulunmaktayım kısmetse. geçen hafta nerdeyse tüm hazırlıklarımı tamamladım, beklemeye başladık. sanırım biraz heyecan biraz sabırsızlık ne yapacağımı bilemiyorum. bu son günleri nasıl geçirmem gerek can sıkıntısını geçirmek için bana bir tavsiye, bir de doğuma faydalı olması için acaba yapılması gereken bir şeyler var mı?

hayırlı doğumlar şimdiden.bende son haftaya girdim.kısmetse cuma günü sezeryan olacağaım.Allah yardımcımız olsun.bu arada bol bol dinlen ve uyu çünkü çooook ihtiyacın olacak..

hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden :) darısı başımıza inşallah valla tecrübeli olamadığım için napmanız gerektiği hakkında bir fikrim yok ama dedikleri gibi bol bol dinlenin ihtiyacınız olucaktır :)

bol bol uyuyun size tavsiyem çünkü yaklaşık 16 aydır 1 saatten uzun deliksiz uyuyamayan bi anne olarak çok ihtiyaç duyacaksınız eğer benim gibi uykusuz bi bebeğiniz olursa :)) hayırlı doğumlar şimdiden

ayyy uykusuz bi bebek çook zor dimi inşallah düzenli uyuyan bebişlerimiz olur nası olcak acaba çok merak ediyorum:uhm::1rolleyes:

Allah yardımcın olsun, hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. ben de son hafta nasıl geçer ne yaparım diye düşünüp duruyorum....9 ay geçiyor da şu son zamanlar sanki daha mı zor geçiyor???? benim daha 1 ay var, sanırım en iyisi bol bol dinlenmek :)))

Ben olsam bol bol gezerdim sonra uzunca bi zaman evde olucaksınız çünkü , uyuyun diyemem çünkü uyku depolanmıyo ne yazık ki , o uykusuz günler bi şekilde yaşanacak , tatlı bi anı olarak kalıcak mutlaka..
Hayırlı doğumlar hepinize.

Benimde son üc haftam insallah ALLAHIM BEBISLERIMIZI SAGLIKLISIYLA HAYIRLISIYLA SAR SALIM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN YARABBIMMM.... Aminnnnnnn

Ben uyumayi düsünmüyorum bol bol yürüyüz hareket etmeyi hatta internette hamileler icin gösterilen oryantal hareketler var onlari yapmayi düsünüyorum sürekli her gün düzenli olarak sizinde bakmanizi tavsiye ederim ben bi kere baktim ama son haftalara birakmayi daha uygun gördüm...

ALLAH HEPIMIZI SAGLIKLISIYLA KURTARSIN INSALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN Aminnnnn

zaman durdu kısmına tamamen katılıyorum...39+3 dedi kaldı ya hu...saatler geçmek bilmiyor.her sırt ağrısı her ufak harekette zıplıyoruz hep beraber....ne zaman gelecek oğluşum bilmiyorum hala tık yok

Kııızzzlar bende bugün itibariyle son haftaya girdim, haftaya bugün bu saatlerde ameliyatta olacağım.Kızımı bir an önce kucagıma alıp öpüp koklamak istiyooorum.

Onu ilk görünce çok ağlarım sanırım Çook duygusalım :2:

Hayırlı dogumlar canım. Ben de 36 oldum. Zaman nasıl gececek bılmıyorum.Tv ızlıyorum,fılm ızlıyorum.Aylak kaldıkca ıs buluyorum kendıme.Herkes bol bol uyu dıyor.Bu zamanları cok arayacakmısım.

ya uyu uyu nereye kadar insanin canida uyumak istemiyorki!!

valla 39. haftama girdim çok az kaldi bekliyoruz babasiyla. onunda sinavlari var insaallah okuldayken sancilanmazsin diyor

bende 38+5 teyim;bu son 3 hafta geçmek bilmedi halada geçmiyor.ne zaman nasıl olacak acaip merak ediyorum.allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Allah herkesin yardımcısı olsun ben 30. haftama yeni girdiğim halde ben bile sabırsızlanıyorum Hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…