Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de 39+2 haftalik oldu, hala tik yok bende, oglusumun hala gelmeye niyet yok herhalde, yalniz sabah uyandigim zaman yataktan kalkarken cok zorlaniyorum ben, cati kemiklerim cok aciyor, sizlerde de oyle oluyor mu hanimlar?
aynen canim bende,sonra yuvarlana yuvarlana kalkiyorum resmen :)) ayagiya kalktigimda da sanki bacaklarim kalcamdan ayrilacakmis gibi agrim oluyor, belimde de agrilar basladi, ne zaman dogururum sizce??
Yarın 39 olucam, esım her gun tembıhlıyo cantan hazır olsun ıs yapma bugun barı fılan dıye ama otur otur daral gelıyor.Allahtan agrım sızım hıc olmadı sımdıye kadare temızlık camasır bulasık yemek utu vız gelıyor Ama cok sıkıcı gecıyor. Her gun es dost arıyor ne oldu tık yok mu dıye.yok dıyorum,sormayın artık dıyorum bana daral gelıyor artık.Sunı sancıdan da korkuyorum.2 aralık beklenen dogum tarıhı ayın 30unda da kontrolumuz var bakalım kısmet hersey.
Ben de 36. haftaya girdim öğretmenim izne ayrılmadım devam ediyorum iyi ki okul var yoksa vakit geçmiyor ama tabi ki artık gitmek zor geliyor o ayrı konu.....Bu hafta son izne ayrılıyorum bakalım evde nasıl geçecek vakit....