son haftalar

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
33 haftam bitti kendi kendime gaz veriyorum az kaldı diye ama dayanamıyorum. Biraz yorulsam bacaklarım kitleniyor. Kramplardan uyuyamıyorum şu anda çok yorgunum ağrım var ama uyuyamıyorum 4 saatlik uykuyla duruyorum. . Allahım hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin.

Çok az kalmış sabredin. Allah tek solukta sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah.. Hepimize..

Benimde hergün bel ağrım var dayanamayacak şekilde.. ayy diyorum doğum sancısı mı bu? İlk doğumum mecburi sezaryen oldu o yüzden doğum sancısı ne bilmiyorum

Bende 32 haftaların çok fazla yorgunluk hissi uyku hali var. Bide size bişey sormak istiyorum dün kontrolde doktor bebeğin böbreklerin de genişleme görüyorum dedi bi oğlum olucak. Perinatolojiye yönlendirdi 1 hafta sonra randevum. Bu konuda bilginiz var mı başınıza geldi mi?

ilk defa duyuyorum inşallah önemli bişey değildir Allah şifa versin sonucu bildirin lütfen çok fazla araştırıp kendinizi üzmeyin

Canım doktor ne dedi? Nasılmış bebeğin?

bizde o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah sağ sağlim alırsın canım kucağınaa

Korkma cnm ben hamileyken benimde bebişimin böbreklerinde büyüme war demişti ama doğduktan sonra geçer yine de 40ında göster demişti.. Çok şükür büyüme yoktu gerçekten doğduktan sonra geçti

Korkma cnm ben hamileyken benimde bebişimin böbreklerinde büyüme war demişti ama doğduktan sonra geçer yine de 40ında göster demişti.. Çok şükür büyüme yoktu gerçekten doğduktan sonra geçti
Allah sağlığıyla büyüsüğünü görmek nasip etsin tüm annelere. İnşallah benim bebeşiminde geçer

Bende salı günü doktora gittim Bebeğin boynuna kordon dolanmış bir kere. Kendini kurtarır ama büyük ihtimal dedi. Normal doğum olmayacağı için sıkıntı olmaz dedi. Ama çok korkuyorum biraz az hareket etse ödüm kopuyo..

korkma canım Allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…