son haftalarımda bacak aramda ağrı!!

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
kızlar bacak aramda ağrı başladı ayağa kalkarken yatakta dönerken gece tuvalete kalktığımda fln acaip ağrı oluyor sizlerde böle bişey yaşayan varmı??

evet canım ben 23 gün önce doğum yaptım..bende de oluyordu..dediğin gibi özellikle geceleri tuvalete fln uyandığımda , sabah kalktığımda hissediodum..doktor normal demişti..

Allah şifalar versin, bu duruma vajinal varis sebep oluyor.. organların baskısıyla oradaki damarlar genişliyor hatta taharet alırken belki biraz farkedebilirsin şişlik gibi hissedilir
doğum yapınca baskı kalkınca düzelecek Allahın izniyle...
fakat bu durumu mutlaka doktoruna söylemelisin bi muayene gerekebilir. ilerleyen durumlarda normal doğum önerilmiyor çünki.

Allah şifalar versin, bu duruma vajinal varis sebep oluyor.. organların baskısıyla oradaki damarlar genişliyor hatta taharet alırken belki biraz farkedebilirsin şişlik gibi hissedilir
doğum yapınca baskı kalkınca düzelecek Allahın izniyle...
fakat bu durumu mutlaka doktoruna söylemelisin bi muayene gerekebilir. ilerleyen durumlarda normal doğum önerilmiyor çünki.

bendev1 aydan fazladır var.yatınca kalkamıyorum. yatakta bir taraftan bir tarafa dönerken zorlanıyorum.doktoruma söyledim.bebek aşağı baskı yapıyor normal dedi. senin bahsettiğin şeyden bahsetmedi.tekrar sormalıyım galiba..

bel fitigim kaynakli bende de oluyor. hem bacak arasi hem arkasi. bele dogru yayiliyor. arada yurume zorlugu cekiyorum.

Back
X