• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son ilişki bükücü

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Biriyle tanıştım,neyse ikimizde uzun süren evliliklerini bitirmiş ,evlilik düşünmeyen bir çift olarak tanıştık. Ama o ilişki de her şeyi mubah gören bı tip bende günah ve ahlak olarak yanlış gören biriyim .Neyse Allah var bu konuda hiç saç ma bı hareketini görmedim ama adam benden hoşlanıyor ama ben adamdan ama ben sürekli zihnim beynim bedenim birinin varlığını bile reddettiği için adamla nasıl konuşacağımi nasıl davranacağımi bilemedim.Arkadas da bugün sinirlendi ,nasıl davranacağımi bilemiyorum sana ki çok çok haklı gerçekten ne seveceğimi bildim ne ayrılacağımi .Yani bugün itibariyle kanaat ettim ki ben ilişki de nasıl hareket edileceğini unutmuşum .Allah yardımcımız olsun bakalım.

"Ama o ilişki de her şeyi mubah gören bı tip bende günah ve ahlak olarak yanlış gören biriyim "

Adam cinsellik yasamak istiyor siz istemiyor musunuz?
Evlilik dusunmuyorsaniz, evlenmeden cinsellikte yaşamam diyorsaniz niye bir ilişkiye basliyorsunuz? 🙄🙄🙄

Aseksuel birini bulsaniz anca öyle.

Biriyle tanıştım,neyse ikimizde uzun süren evliliklerini bitirmiş ,evlilik düşünmeyen bir çift olarak tanıştık. Ama o ilişki de her şeyi mubah gören bı tip bende günah ve ahlak olarak yanlış gören biriyim .Neyse Allah var bu konuda hiç saç ma bı hareketini görmedim ama adam benden hoşlanıyor ama ben adamdan ama ben sürekli zihnim beynim bedenim birinin varlığını bile reddettiği için adamla nasıl konuşacağımi nasıl davranacağımi bilemedim.Arkadas da bugün sinirlendi ,nasıl davranacağımi bilemiyorum sana ki çok çok haklı gerçekten ne seveceğimi bildim ne ayrılacağımi .Yani bugün itibariyle kanaat ettim ki ben ilişki de nasıl hareket edileceğini unutmuşum .Allah yardımcımız olsun bakalım.
Akışına bırak 🤣🤣

Ayrılın o zaman daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Henüz hazır olmadığınız bir ilişki için ne kendinizi ne karşınıza çıkan kişiyi yipratin.

Cinsellik anlaminda mı dediniz? Daha duzgun yazarsaniz anlayabiliriz biraz karmasik olmus.

Ay vallahi bir benzerini yaşadım ikimizde boşanmış ikimizinde kızı var ama adamı nereye koysam bilemedim uzaklaştım bende. Flört falan unutmuşuz bide piyasa bitmiş bacim herkes fuckbady takılma derdinde 😅😅

nasıl hareket edeceğinizi bileezsiniz. çünkü yaptığınız şeyde bir rasyonellik yok. sürekli kendinizle çelişerek hareket edemezsiniz çok normaldir ki...

evlenmiş hem de uzun süre evli kalmış ayrılmış birisiniz
ay hemen evleneyim gelinlik giyeyim filan demiyorsunuz

liseli üniversiteli değilsiniz, iş güç bekliyor değilsiniz.

e ne yapacaksınız? ilişki niyetine çay kahve mi içeceksiniz?

üstelik karşınızdaki de daha önce evlenmiş, yaşı olan, dünya görüşü olarak da size kendini açık etmiş bir insan cinsellik vs. için öyle yıllarca beklemeyecek.

nasıl olacak yani bu iş?

Back
X