- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
Öncelikle yaslariniz kac acaba? Nisanliniz bence sizi seviyor sizde zaten onu burda sorun yok zaten sevmese böyle bi emri vakiyle gelip isteyip nisan olmazdi...amaaaa dedigim gibi bu bi emrivaki olmus yani oda sizi kaybet istemedigi icin o anda düsünmedigi icin bi adim atmis,bu sizin icinde hos bi durum degil bence,yani zorla kendinizi istettirmis gibi...hem aile hem nisanliniz yangina körükle gitmek istemiyorlar sanirsam ki haklilarrr bunu sizde positiv olarak görün bence...aceleye ne gerek varki? Hem birbirirnizi daha iyi tanimis olursunuz hem aileyi ama siz bu on ayi daha cok baski ve kavgayla gecirmissiniz...tabiiki yillarca nisanli kalin demiyorum ama bi seneye kadar nisanli kalmak cok normal bence, tabii o süreci iyi degerlindirmek önemli siz kendinize iyice bu süreci iskence haline getirmissiniz... Benim abim bi kizla cikiyordu,birbirlerini seviyordular,evlilikte düsünüyordular ama hemen degil zamanla herseyi yoluna koyuca...bikac zaman sonra kizin babasi ögrenmis ve abimi arayip ciddisen gel iste yoksa görüsemezsiniz demis...tabii abimde sevdigi icin kaybetme korkusuda oldugu icin ailemle konustu alelacele karar alindi tanisildi,istenildi,baba sart koydu hemen evlilik nisan uzamasin diye...buraya kadar ayni sizdeki gibi...sonra nemi oldu?...hersey alti ay icinde yapildi,evlendiler..1 sene mutlu gecen bi evlilik sonra kavga gürültü, ailelerin sorunlari veeeee 2 cocukla yikilan bi yuva...kime yazik oldu? O iki evlada... Yani sizdede böyle olcak degil tabiiki ama evlenmekte zorlamakla olmazki belkide kendini evlilige hazir hissetmiyor daha öylede cok sorun yasarsiniz ilerde...vallah kim ne derse desin önemli olan sizin hayatiniz...neler hissettiginizi nisanliniza söyleyin acik acik oyaliyormus gibi hissettinizi onunda gercek hislerini ögrenin yani sevip sevmemekten bahsetmiyorum evlilik hakkinda ona görede birlikte krndinize bi yol cizin, o su bu nedemis takmayin...umarim hersey gönlünüzce olur...
ben 26 o ise 27 yaşında canım...abinin durumu benzer evet ama sonu üzücü umarım sonumuz benzemez cunku ınsan bence bır defa evlenır hayat bu işte neler yaşayacagımızı önceden kestiremiyoruz yorumun ıcın cok tesekur ederim uzun uzun yazmıssın çok alakalısın tesekurler... benım ıcın bır fıkır olmus oldu yasanmıslıklar ders alınmalı ama dedıgın gıbı aynılarını yasayacagız dıye bırsey yok...ilşkımıze dısarıdan mudehalelerde oldu cok