Son 1️⃣

Mathilda66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
157
34
13
Adana
Arkadaşlar son 1 günüm kaldı beklenen adete ama acayip bir alt bölgede hassasiyet göğüs dolgunluk acıma ve kasıklarda hafif ten ağrı başladı yanniiii bu demek oluyor ki adet geliyor herhalde bu kadar belirti gebelik olabilir mi son 1 günde ?

Canım benımde son 1 bat 15 kasıklarım kramplanıyo gecen ay 10 kala basladı ılk defa 2 gün kala başladı bakalım ne olcak

1. böyle gün sayarsaniz psikolojik olarak adet olmazsınız.
2. Benimde belirtilerim aynı adet olacak gibiydi ama hamileymişim .
düşünmeyin bunu yada erken gebelik testi yapın

Böyle gün saymak nedir ya günlerdir ? Gerçektrn böyle hayat yorucu olmuyormu?
Bende gün sayıyorum eskiden insan çevremde böyle insanlara ne takıyorsun derdim strese girme rahat olsana derdim insan kendi başıma gelmeyince bilmezmiş şimdi adete günler hala insan saymaya başlıyor bu o kalan son bir hafta geçmek bilmez insan başına gelmeyen şeyi kınamak kolay her ay umutlanıp başka ay yine aynı sorun yine baştan sar bekle say yorucu evet ama her ay ne Kadar rahat olsan da bin bir umutla o günde kanı gördüğün kadar yorucu değil çok konuştum kusura bakmayın iyi geceler.

Ağzına sağlık

Bende çok düşündüm gun saydim aşılama yaptirdim yani bunu düşünmemek yada gun saymamak gibi bi durum olamazki tabiki düşünüp gun sayicaz bu bizim en heyecanli bekleyisimiz gun saymakta hakkimiz heyecanlanmakta ben gunde saydim hergun testte yaptim ama sonuc pozitif oldu yani takmak evet belki dogru degil ama takincada olmaz gibi bi durum yok yani yeterki nasip olsun siz olumsuz düşüncelere aldirmayin keyfine varin bu bekleyisten daha guzel bisey yok insaAllah pozitif sonuç alırsınız siz ve anneligi hakedipte isteyen herkes

Teşekkür ederim amin inşallah herkese nasip eder

Olabilir benim 2gun gecikti soylediginiz belirtiler vardi ve test yaptim pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…