merhaba kızlar,benim 1.5 yıllık bi ilişkim var fakat erkek arkadasım bu hafta asker ve son aylarda aşırı tartışıyorduk ve en sonunda koptuk,gerçi tam anlamıyla koptuk mu bilemiyorum ama bir durumda çok kararsızım sizlerle paylaşmak istiyorum,lütfen eleştiri yapacaksanız saygı çercevesinde olsun çünkü okuyorum da insanlar birbirlerini gereksiz yere çok kırıyorlar,birbirimizi kırmadan,saygı çerçevesinde olsun yorumlarımız...
Dediğim gibi çok kavga ediyorduk,onunla ayrı şehirlerde yaşamamızı sürdürüyoruz,son kavgamızda ipler koptu gibi çok kırdık birbirimizi çok da ağladım,üzüldüm..ve beni aramamasını artık herşeyin bittiğini söyledi ama ben pes etmedim çünkü kızgındı sadece bana beni sevdigini biliyordum.işte bugun bulundugum şehire geldiler ailesiyle gidecegi yer buradan 2 saat uzaklıkta bize.akrabalarında kalıcaklar ve dün gece ve ondan önceki gece msj attım ne zaman teslim olucaksın falan ne zaman geliceksiniz diye anında cevap verdi bana..buraya kadar güzel de hafta sonunki konuşmalarımızda işte görüşürsek son kez olucak istemiyorum seni,kırmak istemiyorum deyip duruyordu.ben anlam veremez oldum
şimdi ben onu aramalı mıyım hadi görüşelim diye,ya da beni istemediği için geri mi durmalıyım?asker oldugu için çok taktı kafasına bazı şeyleri yani normalinden fazla...böyle olunca da olaylar çok büyüdü...
aramalıyım gibi geliyor soz kez de olsa diyorum ama...
Dediğim gibi çok kavga ediyorduk,onunla ayrı şehirlerde yaşamamızı sürdürüyoruz,son kavgamızda ipler koptu gibi çok kırdık birbirimizi çok da ağladım,üzüldüm..ve beni aramamasını artık herşeyin bittiğini söyledi ama ben pes etmedim çünkü kızgındı sadece bana beni sevdigini biliyordum.işte bugun bulundugum şehire geldiler ailesiyle gidecegi yer buradan 2 saat uzaklıkta bize.akrabalarında kalıcaklar ve dün gece ve ondan önceki gece msj attım ne zaman teslim olucaksın falan ne zaman geliceksiniz diye anında cevap verdi bana..buraya kadar güzel de hafta sonunki konuşmalarımızda işte görüşürsek son kez olucak istemiyorum seni,kırmak istemiyorum deyip duruyordu.ben anlam veremez oldum