son ki,üç,dörtttttt :)

Daydream-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
10.903
30.664
Sömestr tatili tüm planlarımı alt üst etmişken motivasyonum yerlerde sürünürken en iyisi günlüğümü oluşturayım dedim kendime...Cuma zayıflama takımındayım o yüzden bu sayfada bi yarışma sözkonusu değil...73.9 olarak ayrıldığım iznimden 76.8 ile döndüm...Hedef 67...2 de bonusu olsun 65...Diyet listelerinde yaptığım rutin ziyaretlerimden birinde 3 haftada 7 kilo diye bir liste gördüm,hoşuma da gitti...Elimden geldiğince bazen sıkılırsam birşeyler ekleyebileceğim bu listeyi yapacağım..5 gün liste 2 gün off şeklinde 3 hafta sürecek bu diyetin 2 günlük off kısmını ise pirinç lapası yiyerek geçireceğim...
MOTİVASYON CÜMLEM ŞUDUR EFENİM:20 yıl günde 2 paket içtiğim o mereti bıraktıysam bu kilolarımı atamayacağım..Pehhhh :)
Aaaa neymiş ki bu liste diyen arkadaşlar olursa diyet listelerinden aratabilirsiniz...Eeee bende yapayım derseniz buyrun burada beraberce yapalım ...Rasgele...

HAMİŞ:Aman siz zahmet etmeyin şimdi arayıp, uymaya çalıştığım liste aşağıda..tok tutuyor haaa korkmayın :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tada-7-kilo-verelim-mi-listesi-burada.779547/

(Ekim ayı başlangıç kilom 83.3 boy:172 cm)

HAFTA 1

09.02.2015 Pazartesi 76.8
16.02.2015 Pazartesi. 76.1
23.02.2015 Pazartesi 75.6
02.03.2015 Pazartesi 75.5

Son düzenleme:
Hayirli olsun canmm :-) herkez zor olacagni dusunur ama SAĞLIKLI YAŞAM gercekten zor degil.listeleri ara ara atarsan bnde kopya cekebilirim :-) ciktigin bu guzel yolda başarilar dilerim zor olani basarmissin kolayi kalmis sadece :-)

Hayirli olsun canmm :-) herkez zor olacagni dusunur ama SAĞLIKLI YAŞAM gercekten zor degil.listeleri ara ara atarsan bnde kopya cekebilirim :-) ciktigin bu guzel yolda başarilar dilerim zor olani basarmissin kolayi kalmis sadece :-)
Tamam canım listeyi buraya yazmayı düşünüyorum...günlük takip açısından..doyurucu,protein ağırlıklı bir liste..

Günü tamamladım,şükür.

GÜN 1

09:00 portakal,kızarmış 1 dilim ekmek
13:30 yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek,portakal
18:30 zeytinyağlı yeşil salata,yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek

2 kupa sütlü nescafe...

9 dan 6 ya kadar temizlik yaptııım,spor yerine sayıyoruuum... :KK49:

2 haftalık tatilde diyet miyet dinleyip insan üstü yiyince diyete başlayınca bir günde 1 kilo gidiverdi...Normalde haftada 1 kilo verince göbek atarım :KK49:

Sabah elimi yüzümü yıkamadan tartılıyorum ilk önceliğim olmuş..Sonrasında bir dilimcik çok tahıllı ekmeğimi mis gibi kızarttım..

08:00 1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal,yarım bardak süt..

şimdide vazgeçilmezim nescafemi içiyorum..

zaten diyet listelerinde ilk baktığım çay ,kahve serbest mi?Gerisi başım gözüm üstüne..

2 haftalık tatilde diyet miyet dinleyip insan üstü yiyince diyete başlayınca bir günde 1 kilo gidiverdi...Normalde haftada 1 kilo verince göbek atarım :KK49:

Sabah elimi yüzümü yıkamadan tartılıyorum ilk önceliğim olmuş..Sonrasında bir dilimcik çok tahıllı ekmeğimi mis gibi kızarttım..

08:00 1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal,yarım bardak süt..

şimdide vazgeçilmezim nescafemi içiyorum..

zaten diyet listelerinde ilk baktığım çay ,kahve serbest mi?Gerisi başım gözüm üstüne..
Yeşil çay,adaçayı,ıhlamur,kuśburnu tavsiye ederim coooook harika oluyor

öğle yemeğimi de yedim..diyetim bitsin bikaç ay yumurta yemicem ya..

13:00 yumurta,1 dilim ekmek,yoğurt,portakal...

öğle yemeğimi de yedim..diyetim bitsin bikaç ay yumurta yemicem ya..

13:00 yumurta,1 dilim ekmek,yoğurt,portakal...
Slm
Bu diyeti bi ara bende denemek istedim. Bana göre saglıklıda geldı. Ama bir türlü başlayamadım. Seni takip edicem. Diyet hakkındaki yorumlarına göre belki portakal mevsimi geçmeden bende yaparım.

Slm
Bu diyeti bi ara bende denemek istedim. Bana göre saglıklıda geldı. Ama bir türlü başlayamadım. Seni takip edicem. Diyet hakkındaki yorumlarına göre belki portakal mevsimi geçmeden bende yaparım.
Niye bekliyorsun ki ,hemennnn 2 kilo portakal alıp başlayabilirsin...diyetteki yoğur,portakal ve yumurtanın tok tutma ve zayıflatma Özellikleri var...tabi spor muhakkak...

Niye bekliyorsun ki ,hemennnn 2 kilo portakal alıp başlayabilirsin...diyetteki yoğur,portakal ve yumurtanın tok tutma ve zayıflatma Özellikleri var...tabi spor muhakkak...
Şu an için başka planlarım var canım. Ama senden diyet için güzel yorumlar okursam muhakkak deniyecegim.diyetteki bütün yiyecekler benim zaten severek tükettiğim şeyler. O yüzden zorlamazda beni. Bu arada spor konusunda kesinlikle haklısın. Senin spor programın nedir ?

Şu an için başka planlarım var canım. Ama senden diyet için güzel yorumlar okursam muhakkak deniyecegim.diyetteki bütün yiyecekler benim zaten severek tükettiğim şeyler. O yüzden zorlamazda beni. Bu arada spor konusunda kesinlikle haklısın. Senin spor programın nedir ?

5 yıldır düzenli yürüyüş yapıyorum ben..onun dışında jillian michales ve jessica smith in videolarını yapıyorum..geçen ay jillianın 30 günlük programını yaptım..bugün aşağıdaki videoyu yaptım..haftada 1-2 kez bunu yapıyorum..

Oooo video süpermiş. Yarınki sporum bu olacak inş.
Bende yürüyüş çok yaparım. Aradada pilates, jillian
Ama pilatesin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. En azından benim vücudum için çok etkili oldu hemde daha 3-4 defa yapmadan sonra.
Bende bi günlük açtım canım. Ordan arada menü ve sporlarımı paylaşırım.
Tavsiyelerin olursa seninde çok sevinirim:)

X