Son Klomen Tedavisi Sonrası 💊 Ekim Kasım Ayı için Tüp Bebek Yolculuğu 💉👶

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.885
En iyi cevaplar
1
96.927
598
30
Merhabalar canlar :KK68:

Umarım bu topik uğurlu gelir hepimize 🙏🏻❤ başlıktan anlıycağınız üzere tedavi sürecine başlamış bulunuyorum. Son klomen tedavisini olacağım şayet negatif olursa tüp bebek yolculuğu beni bekliyor olacak. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin. Benim gibi klomen tedavisine başlıyacak, başlayan, vede süreci benimle aynı olan arkadaşları buraya bekliyorum. Beraber yol alalım süreç hakkında bir birimize bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum. :KK68:BİSİMİLLAHİRAHMANİRAHİM diyerek açıyorum rabbim utandırmasın 🤲🏻

Son düzenleme:

Umarım bu topik uğurlu gelir hepimize 🙏🏻❤ başlıktan anlıycağınız üzere tedavi sürecine başlamış bulunuyorum. Son klomen tedavisini olacağım şayet negatif olursa tüp bebek yolculuğu beni bekliyor olacak. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin. Benim gibi klomen tedavisine başlıyacak, başlayan, vede süreci benimle aynı olan arkadaşları buraya bekliyorum. Beraber yol alalım süreç hakkında bir birimize bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum. :KK68:BİSİMİLLAHİRAHMANİRAHİM diyerek açıyorum rabbim utandırmasın 🤲🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun canım 😘 Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🤲❤️😍

Kuzummm Rabbim yardımcınız olsun insAllah şu minnak köfteye biran önce kucagina almayı nasip etsin bizde sevelim:anne: :KK68: :KK60:

Hayırlı olsun fistigimm🤩 Rabbim emeklerinizin karşılığını versin🤲senin gibi melekler nasip etsin yuvanıza :KK60: :KK200::emir_bebek:

20210816_165354.webp

Bunlarda ilaçlarım 😍 batı bekliyorum 3. Günü hormon testi yapılacak sonra klomene başlanacak sabah 1 akşam 1 olmak üzere folik asite başlandı 🤗

Evva Evva mmmmmmmm, güzel kalpli arkadaşım. inşallah klomenle mutlu sonuçlar alırsın 🤲🏻 Ezan okunuyor şu an burada, bu ezanların yüzü suyu hürmetine yüce rabbim en kısa zamanda, daha fazla aratmadan seni evladına kavuştursun ❤️🤲🏻 Hayırlı olsun.

Hadi hayırlı olsun inşallah ugrastirmadan sağlıkla gelir❤

Evva Evva mmmmmmmm, güzel kalpli arkadaşım. inşallah klomenle mutlu sonuçlar alırsın 🤲🏻 Ezan okunuyor şu an burada, bu ezanların yüzü suyu hürmetine yüce rabbim en kısa zamanda, daha fazla aratmadan seni evladına kavuştursun ❤️🤲🏻 Hayırlı olsun.
Canım ayşom Allah razı olsun çok amin 🤲🏻 😢 :KK74: :KK200:

Güzel kuzum ,insallah her şey o güzel kalbin, ve yüzün gibi çok güzel olsun :KK60: :KK74:

İnşallah hayırlı haberlerinizide alırız. Bende femara ile başladım dün
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻😍 umarım sende güzel haberler alırsın 🤲🏻

Ben adeti bekliyorum 1 gün geçikti test yaptım ama negatif 3. Günü hormon testi vericem ve başlıycam ardından 😍 gelişmeleri burdan yazabilirsin istersen bende henüz başlamadım aktif olamadı topik o yüzden 🤗

Hayirlisi olsun kuzum insallah bu topigin sana ugurlu gelir🤲 Bende gecen sene iki defa klomen kullandim gectigimiz bu dort ay boyunca femara ve catlatma ignesi oldum bu ay ve diyer ay tedaviye ara verelim dedik hemde para biriktirelim ve ilk defa ilacsiz piki gordum beklemedeyim😊 aslinda bizde tup bebek yolunda ilerliyoruz galiba fakat doktorum asilama yapalim once dedi. Siz asilama yapmicaksiniz anlasilan? Asilama yapilmadan direk tup bebege geciliyormu? Kusura bakma uzun oldu

Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻😍 umarım sende güzel haberler alırsın 🤲🏻

Ben adeti bekliyorum 1 gün geçikti test yaptım ama negatif 3. Günü hormon testi vericem ve başlıycam ardından 😍 gelişmeleri burdan yazabilirsin istersen bende henüz başlamadım aktif olamadı topik o yüzden 🤗
İnşallah hakkımızda güzelini eylesin rabbim yazarım tabi bende ilk defa aşılama deneyeceğim Allahim aratmasın hepimizi biran önce bizede nasip etsin anne olmayı insallah

Back
X