- 15 Aralık 2015
- 41
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi senasahin94
-
Kendisi tanıltığımızdan beri başka şehirde yaşamıyor burdayken sürekli birlikteydik hala geldiğinde öyleyiz ve en azından burdaki bütün arkadaşlarını tanıyorum gideceği yerleri biliyorum yeniden aynı şehirde yaşarsak bi problem kalacağını düşünmüyorum, ben onun bağlılığına böyle inanıyorum. Eğerki gelirse zaten bunu ilişkimiz için yapıcak ve onun bunu yapması bile büyük bir adım büyük bir fedakarlık..Başka şehirdeyken güvenmeyip senin olduğun şehre gelmesini istemek bana biraz tuhaf geldi.
Güven öyle kazanılmaz
Tamam fedakarlık ama sen yalanlarını yakalamışsın. İstersen eve kapat, içinde olan kişi her koşulda devam eder.Yalan konuşuyorsa yalan konuşmaya,aldatma potansiyeli varsa aldatmaya devam eder. Zaten son konuşmanız bile başkasının itelemesiyle olacak,bence ona bile gerek yoktuKendisi tanıltığımızdan beri başka şehirde yaşamıyor burdayken sürekli birlikteydik hala geldiğinde öyleyiz ve en azından burdaki bütün arkadaşlarını tanıyorum gideceği yerleri biliyorum yeniden aynı şehirde yaşarsak bi problem kalacağını düşünmüyorum, ben onun bağlılığına böyle inanıyorum. Eğerki gelirse zaten bunu ilişkimiz için yapıcak ve onun bunu yapması bile büyük bir adım büyük bir fedakarlık..
ben daha 21 yaşındayım bir yetişkin gibi kestirip atmamı beklemeyin. Duygularımı düşündüklerimi yazmak istedim sadece. Bu tarz bi konuşmaya gerek yoktuGöz bozmak istemeyenler için özet: Konu sahibi sevgilisinin aldattığından şüphelenmiş, yalanlarını yakalamış, sevgilisinden ayrılmış, çocuğun ablası konu sahibiyle kahve içmiş, konu sahibi çocukla ilgili derdini anlatmış, konuşmuşlar sonra çocuğun ablası kardeşine gidip kahve içtik böyle böyle konuştuk demiş, çocuk ama oda böyle böyle demiş ama ağlamışta, gidip konuş onla demiş ablası oda tamam demiş haftaya konuşçam. Konu sahibi de ne konuşayım diyor. Talebi de çocuğun ailesi benle aynı şehirde buraya gelsin dicekmiş. O başka şehirde o yüzden sapıtıyormuş.
Aha da bu kadarcık paragrafla anlatılcak konu yani, neden destan yazdın bacım?
ben daha 21 yaşındayım bir yetişkin gibi kestirip atmamı beklemeyin. Duygularımı düşündüklerimi yazmak istedim sadece. Bu tarz bi konuşmaya gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?