Son Konuşma..

senasahin94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
41
12
3
31
Arkadaşlar merhaba, daha önce bi konu daha açmıştım belki hatırlarsınız. 2 yılı flörtle 3 yılıda sevgili olarak 5 yıllık bir ilişkim vardı. Son zamanlarda çok hatasını yalanlarını yakalamaya başlamıştım 3 hafta gibi bir süredir aramız açıktı ve başka kızlarla gereksiz samimiyetine yalanlar söyleyip gece kulüplere gittiğini öğrenmiştim. Aldatma sayarak ayrıldım ve cumartesi yüzleştim onunla öğrendiklerimi söyledim ve hayatımdan çıkmasını istediğimden bahsettim. Birazda zor ve kötü bi konuşmaydı ona hakkımı helal etmeyeceğimi söylemiştim. Dediğim gibi güvenimin olmadığı bi ilişkiyi uzak mesafeden artık yürütemez hale geldim. Asıl konuya gelirsem ablası sedatın yanına gidince görüştüğümüzden bahsetmiş. Senayla oturduk kahve içtik ilişkinizi konuştuk demiş. Anlattığına göre sedat başta konuşmak istememiş çok sinirliymiş oda bunu şunu yaptı demiş ablasına ama dinledikçe gözleri dolmuş. Ablasıda artık bi karar vermesi gerektiğini, benimle son kez oturup konuşması gerektiğini bu konuşmaya göre ya yeni hayatımızın ilk, ya da bu hayatımızın son konuşması olacağından bahsetmiş. Ama yüzyüze. Sedatta beni çok sevdiğinden bahsetmiş haftaya bu konuşma için geleceğini söylemiş. O zamana kadar senacım lütfen yazma onu arama sensiz kalsın dedi. Wappımda engelli zaten konuşmuyoruz cumartesinden beri. Asıl buraya yazmajk istemem o gün beni aradığında nasıl davranmalıyım. İlişkimizi tek kurtaracak şey onun benim yaşadığım şehirde yaşamaya başlaması. Bunu söylemek istiyorum sadece. Çünkü bu güvensizliğimle aldattığına emin bile değilken daha fazla aldatma senaryosu kurmak istemiyorum kafamda bu beni ondan soğutuyor. Aklımdakileri sizinle paylaşmak istiyorum müsait olmadığımı söyleyip gittiğimde çok vaktim yok diye oturmak istiyorum o masaya. Benden konuşmamı adım atmamaı beklerse beni onun çağırdığını onu dinlemek için geldiğimi ve konuşmaya bağlı olarak sonunda tek bir şey söyleyip kalkıcağımı söylemek istiyorum. Ben onun gerçekten beni kaybetmekle yüz yüze gelmesini istiyorum. En güzel onu en umursamaz halimle oturmak istiyorum o masaya. Mutlu görünmek istiyorum. Sanki günlerdir her gece ağlayan uyumayan biri gibi olmak istemiyorum. O konuşma iyi de geçse ve yaşadığım şehre geçiş yapmayı kabulde etse zaten ağustosa kadar 4- 5 ay var. O 4-5 ay içinde yine ondan ayrı olucam. Eğerki benim için istanbulundan,ordaki arkadaşlarından, gece hayatından yalanlarından vazgeçerde gelirse sadece o zaman ona bir şans verebilirim. Buna lütfen şımarıklık olarak bakmayın aileside benim olduğum şehirde yaşıyor ve annesi benden daha istekli geçiş yapması için. O gün başka ne yapmalıyım? Güçlü biri olduğumu üzülmediğimi onsuzda olabileceğimi ve olduğumu ona anlatmak için neler yapmalıyım? yardımcı olıursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Başka şehirdeyken güvenmeyip senin olduğun şehre gelmesini istemek bana biraz tuhaf geldi.
Güven öyle kazanılmaz. Zaten güven kaybedilince kazanılan bir şey de değil.

Bahsettiğin gibi bir izlenim yaratmak istiyorsan konuşmaya bile tenezzül edip gitmemen lazım. Ben unuttum bile konuşmaya gerek yok, yeni bir hayat kurdum yoluma devam ediyorum der kapatırsın telefonu.

Başka şehirdeyken güvenmeyip senin olduğun şehre gelmesini istemek bana biraz tuhaf geldi.
Güven öyle kazanılmaz
Kendisi tanıltığımızdan beri başka şehirde yaşamıyor burdayken sürekli birlikteydik hala geldiğinde öyleyiz ve en azından burdaki bütün arkadaşlarını tanıyorum gideceği yerleri biliyorum yeniden aynı şehirde yaşarsak bi problem kalacağını düşünmüyorum, ben onun bağlılığına böyle inanıyorum. Eğerki gelirse zaten bunu ilişkimiz için yapıcak ve onun bunu yapması bile büyük bir adım büyük bir fedakarlık..

Siz zaten kararinizi vermissinizde ablası garip geldi bana. Tamam tanıyorsunuz ama sevgiliniz onun öz kardeşi. Sizin aklınızı çelmesi için ne yapmasi gerektiğini anlatmistir. Ayrıca ablanın ısrariyla gerçekleşecek bu görüşme. Ne kadar içinizi rahatlatır ki ? Bence bi karar vermişken arkasında durun. Ne yapması gerektiğini siz söylemeyin,o bulsun.

Göz bozmak istemeyenler için özet: Konu sahibi sevgilisinin aldattığından şüphelenmiş, yalanlarını yakalamış, sevgilisinden ayrılmış, çocuğun ablası konu sahibiyle kahve içmiş, konu sahibi çocukla ilgili derdini anlatmış, konuşmuşlar sonra çocuğun ablası kardeşine gidip kahve içtik böyle böyle konuştuk demiş, çocuk ama oda böyle böyle demiş ama ağlamışta, gidip konuş onla demiş ablası oda tamam demiş haftaya konuşçam. Konu sahibi de ne konuşayım diyor. Talebi de çocuğun ailesi benle aynı şehirde buraya gelsin dicekmiş. O başka şehirde o yüzden sapıtıyormuş.

Aha da bu kadarcık paragrafla anlatılcak konu yani, neden destan yazdın bacım?

Tamam fedakarlık ama sen yalanlarını yakalamışsın. İstersen eve kapat, içinde olan kişi her koşulda devam eder.Yalan konuşuyorsa yalan konuşmaya,aldatma potansiyeli varsa aldatmaya devam eder. Zaten son konuşmanız bile başkasının itelemesiyle olacak,bence ona bile gerek yoktu

ben daha 21 yaşındayım bir yetişkin gibi kestirip atmamı beklemeyin. Duygularımı düşündüklerimi yazmak istedim sadece. Bu tarz bi konuşmaya gerek yoktu

ben daha 21 yaşındayım bir yetişkin gibi kestirip atmamı beklemeyin. Duygularımı düşündüklerimi yazmak istedim sadece. Bu tarz bi konuşmaya gerek yoktu

Senin için konuyu özetledim sen gelmiş ne diyorsun çok kırıldım Ama cidden uzun konular çok sıkıyor, hani uzun yazdın bari paragraf yap, noktalama işareti kullan, böl bişey yap. İçiçe geçmiş yazılar insanı yoruyor. Hem 21 yaşla ilgisi ne bunun, bunu 30 yaşındakiler de yapıyor, 40 yaşındaki de, iyi bir paragraf yazmanın yaşla ilgisi yok bence.

Walla tatlim. Benzer seyleri yasiyorum. Bende ayrildim 3 senelik sevgilimden ve suanda ne olursa barisirim bilmiyorm bile. Bence o dikis bi kere koptuysa bi daha tutmaz. Ayrildiysak, yurutemediysek bi sebebi var. Senin zorunla yanina gelse, mutlu mu olacaksin sanki? Surekli her tartismada bunu yuzune vurup duracak.

O soyledigin etkiyi yaratmak istiyorsan digger arkadasin da dedigi gibi gorusmeye dahi gitmemen lazim.

sizinle aynı şehire gelmek güven mi kazandırıyor?ayrıca daha evlenmeden bu sorunları yaşarken evlenince güveniniz nasıl devam edecek?her gün bu kuruntularla kendinizi yiyip bitireceksiniz.bir insan bile bile evet dermi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…