- 15 Aralık 2015
- 41
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi senasahin94
Arkadaşlar merhaba, daha önce bi konu daha açmıştım belki hatırlarsınız. 2 yılı flörtle 3 yılıda sevgili olarak 5 yıllık bir ilişkim vardı. Son zamanlarda çok hatasını yalanlarını yakalamaya başlamıştım 3 hafta gibi bir süredir aramız açıktı ve başka kızlarla gereksiz samimiyetine yalanlar söyleyip gece kulüplere gittiğini öğrenmiştim. Aldatma sayarak ayrıldım ve cumartesi yüzleştim onunla öğrendiklerimi söyledim ve hayatımdan çıkmasını istediğimden bahsettim. Birazda zor ve kötü bi konuşmaydı ona hakkımı helal etmeyeceğimi söylemiştim. Dediğim gibi güvenimin olmadığı bi ilişkiyi uzak mesafeden artık yürütemez hale geldim. Asıl konuya gelirsem ablası sedatın yanına gidince görüştüğümüzden bahsetmiş. Senayla oturduk kahve içtik ilişkinizi konuştuk demiş. Anlattığına göre sedat başta konuşmak istememiş çok sinirliymiş oda bunu şunu yaptı demiş ablasına ama dinledikçe gözleri dolmuş. Ablasıda artık bi karar vermesi gerektiğini, benimle son kez oturup konuşması gerektiğini bu konuşmaya göre ya yeni hayatımızın ilk, ya da bu hayatımızın son konuşması olacağından bahsetmiş. Ama yüzyüze. Sedatta beni çok sevdiğinden bahsetmiş haftaya bu konuşma için geleceğini söylemiş. O zamana kadar senacım lütfen yazma onu arama sensiz kalsın dedi. Wappımda engelli zaten konuşmuyoruz cumartesinden beri. Asıl buraya yazmajk istemem o gün beni aradığında nasıl davranmalıyım. İlişkimizi tek kurtaracak şey onun benim yaşadığım şehirde yaşamaya başlaması. Bunu söylemek istiyorum sadece. Çünkü bu güvensizliğimle aldattığına emin bile değilken daha fazla aldatma senaryosu kurmak istemiyorum kafamda bu beni ondan soğutuyor. Aklımdakileri sizinle paylaşmak istiyorum müsait olmadığımı söyleyip gittiğimde çok vaktim yok diye oturmak istiyorum o masaya. Benden konuşmamı adım atmamaı beklerse beni onun çağırdığını onu dinlemek için geldiğimi ve konuşmaya bağlı olarak sonunda tek bir şey söyleyip kalkıcağımı söylemek istiyorum. Ben onun gerçekten beni kaybetmekle yüz yüze gelmesini istiyorum. En güzel onu en umursamaz halimle oturmak istiyorum o masaya. Mutlu görünmek istiyorum. Sanki günlerdir her gece ağlayan uyumayan biri gibi olmak istemiyorum. O konuşma iyi de geçse ve yaşadığım şehre geçiş yapmayı kabulde etse zaten ağustosa kadar 4- 5 ay var. O 4-5 ay içinde yine ondan ayrı olucam. Eğerki benim için istanbulundan,ordaki arkadaşlarından, gece hayatından yalanlarından vazgeçerde gelirse sadece o zaman ona bir şans verebilirim. Buna lütfen şımarıklık olarak bakmayın aileside benim olduğum şehirde yaşıyor ve annesi benden daha istekli geçiş yapması için. O gün başka ne yapmalıyım? Güçlü biri olduğumu üzülmediğimi onsuzda olabileceğimi ve olduğumu ona anlatmak için neler yapmalıyım? yardımcı olıursanız çok sevinirim.
Son düzenleme: