- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Arkadaşlar burada arada sorunlarını paylaştığım bir abla vardı. Şimdi eşiyle yine kavga etmişler ve evi terketmeyi düşünüyor.. Olayi anlatayim siz karar verin.. Dedigim abla kitap okuyormuş koltukta eşiyle muhabbet ediyorlarmış. Sonra eşinin tayin durumu var demiş işte sen memlekete gidersin evimizde kalirsin falan.. (Ayni memleketteler ev kv,kp 5 dk) O da demiş zaten tutup evde tek kalamam sizin orda duruyorum mecburen bari bizimkilerde bir hafta sizinkilerde bir hafta kalayım demiş.. Bunun üstüne eş kişisi çıldırmış. Senin kızkardeşin yeni gitti demiş (bir hagta kaldi 14 yaşında) Sizin orda kalma işi olmaz demiş asla demiş. Abla da da :Ne var kalsam ne olacak ailemin evi ayıp birşey mi yapıyorum deyince.. eşi afedersiniz bogurmeye başlamış.. Sus falan desede kizi hirpalamis. Ablam gidicem bu evden deyince de kollarından tutarak itmiş git burdan en ufak şeyin dahi kalmasin demiş.. Tabi gidememis çünkü saat geçmis baya.. Ablam sinirlenince kendini kaybederek bagirmasindan bıktığını söylüyor.. öyle bir bağırma ki tüm apartman duyuyor. Insanların yüzüne bakamiyorum diyor.Adam iyiyken melek ama eşinin bir hatasini görsün ya da kizilacak bir husus çıldırıyor.. Bağırıyor.. Bu kiz ne yapsin gerçekten fikirleriniz çok önemli