• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Noktaya geldik(lütfen Allah Aşkına Akıl Verin)

Haklısın annelik fedakarlık ama
Annemin psikolojisi kaldırmaz babam çok yıprattı annemi
Aslında bakması lazım ama bakmaz
Benim zor durumda olduğunu biliyor
Ama kimselere bana yardım etmez Aziz
Ben evde parasız pulsuz kafayı yiyerek çocuklara ne kadar bu moralle psikolojiye bakacaksam bakacağım iste

Aklıma bir şey geldi.
Yatılı hasta bakıcısı olarak ya da yatılı eve yardımcı falan arıyorlar ya.
Öyle bir iş arasan yaşlı bir teyzeye hem bakar maaşını alır hem çocuklarına bakardın.
Boşanma şansın da olurdu.
Eğer yaparım dersen böyle iş bulabileceğin güvenilir bir site biliyorum.

Su an ağlıyorum çıldıracağım
Benim bu çekilmez çilem ney yaaaa
Biraz önce telefonum çaldı
Eşimin borcu için telefon almıştı fatura ek iki yıl önce telefonu borcu nedeniyle sattı
Odemesi devam eden teli sattı düşünün
Hala ödüyor sekiz ayı kaldı
Ve aksatmış faturaları
Bin yirmi üç lira borç var
Bugün 360 TL ödemezse avukata düşecek
Teli kapalı zaten
Benim ne çileli bir başım varmış
Ben bugün ne pişirsem diye düşünüyor
Karnında bebek 11 hafta oldu
Ben ne yaptım Allah'ım bu bebeğin böyle bir rezillik içinde dosya hakkı yok
Çalışmıyorum elim kolum bağlı
Hamileyim karnında bir yavru
Çocuklarıma nasıl bakacak diye ağlayıp inliyordum kendimi öldürmekten başka çarem kalmadı sanırım çok zordayım
Allahım sen yardım et bana

Eşimin borcu için telefon almıştı fatura ek iki yıl önce telefonu borcu nedeniyle sattı
Ve aksatmış faturaları
Teli kapalı zaten
Çocuklarıma nasıl bakacak diye ağlayıp inliyordum kendimi öldürmekten başka çarem kalmadı sanırım çok zordayım

saçmalamayın lütfen! hayatta ne sıkıntılar var. 360 lira için insan canına kıyar mı??
hele de size muhtaç 2 yavru varken??
hemen bir iş bulun karnınız belirmeden. 3'e 5'e bakmayın. en azından karnınız doyar çocuğunuz ona buna muhtaç olmaz.
aileniz varsa sığının. bu adamdan kat kat iyidirler.
artık hayatınıza kendiniz bir yön çizin

Kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum
Kendimi yerden yere çalmak feryat etmek ağlamak geliyor su an ağlıyorum hıçkıra hickira

Çok çaresizim arkadaşlar bugün iş çıkışında m yapılacak.issiLik maaşına basvuracagim
Başka işe giremiyorum
Yoksa kampanya yapacağım yılbaşı için bin lira kaçağın ne yapsam sasirdim

Verdiginiz karar dogru. Ben de olsam cocugu aldirip bosanirim. Gec bile kalmissiniz

Edit; 11 haftalik olmussunuz bile pardon gormedim ben

Son düzenleme:
Ve aksatmış faturaları
Teli kapalı zaten
Borç sizin adınıza mı eşinizin adına mı?
360 tl için çocuğunla birlikte ölmeye değer mi Allah aşkına.

Bırak versinler icraya en fazla ne alabilirler ki Canından kıymetli?

Yakınınız varsa, kv kp varsa ondan isteyin. Eş kişisi nerde bu arada neden ulaşamıyorsunuz?

Borçlu kişinin adına bir şey yoksa hiç bir şey haczedilemez haciz için kapıya bile gelinse kapıyı açmazsınız dosyalar kapanır gider

Hacze
Borçlu kişinin adına bir şey yoksa hiç bir şey haczedilemez haciz için kapıya bile gelinse kapıyı açmazsınız dosyalar kapanır gider
Gelip eşya alsınlar mühim değil başımıza borç faiz eklenreke büyümesini
Zaten teli bin kusure aldı.iki yıldır ödüyor aksatsada birde bu tekrar bin küsur olarak başımıza çıktı.cildirmamamk elde değil ki Allah'ım ben ne yaptım da başıma bunlar geldi inanın evde kafayı siyiricam
Su an kendimi öldürmekten için zor tutuyorum

Ben anlayamadım sizi daha bu kınudan birkaç gün önce konu açmışsınız eşinizin borcundan falan sözetmemişsiniz iddia falan oynayıp kirayı vermediğini birikiminizi bile verdiğini hiç yazmamışsınız sadece işten çıkarıldığınızı borçlarınız olduğunu yetişemeyeceğiniz korkusu içinde olduğunuzu eşinizin maaşı az olduğunu ve borçları ödemek için bu tür iddia olaylarına başvurmaktan korktuğunuzu demişsiniz ama zaten eşiniz bu işlerw bulaşmadan da borçlarınız varmış birkaç günde nasıl bu hale geldi onu anlamadım öncesinde oynamıyormuş ki. iki konu arasında birkaç gün var ve orada depresyonda olduğunu söylemişsiniz. Bence iş arayın bir an önce onun borcuna da karışmayın ve neden o kadar sene çalışırken kendi adınıza birikim yapmadınız ki bir hesap açarak yani borç varken birikim yokken çocuğa sırf kardeşi olsun diye başlamak saçma.

Aldırmamak niye? Bakamayacak durumdasınız. O masumda sizin gibi fakirlik içinde mi geçirsin ömrünü?
Oysa sahip olduğunuz evladınızla gayet iyi yaşayabilirsiniz. Kocanızı boşar, işe girersiniz. Çözümsüz değilsiniz kusura bakmayın.

Hacze

Gelip eşya alsınlar mühim değil başımıza borç faiz eklenreke büyümesini
Zaten teli bin kusure aldı.iki yıldır ödüyor aksatsada birde bu tekrar bin küsur olarak başımıza çıktı.cildirmamamk elde değil ki Allah'ım ben ne yaptım da başıma bunlar geldi inanın evde kafayı siyiricam
Su an kendimi öldürmekten için zor tutuyorum
Bakın dediğim gibi kapıya gelmezler gelseler dahi evde yokmuşsunuz gibi kapıyı açmayın dosyalar kendiliğinden kapanır.En kötü çözüm bile intihardan daha iyidir.İntiharla bu dünyadan da öteki dünyadan da olursunuz.Halbuki seneye bu zamanlarda kucağınızda bir melekle bu günleri anı olarak hatırlayacaksınız onun kokusunu hiçbir şeye değişmeyeceksiniz ben bunu nasıl yok etmeyi düşündüm diye kendinize kızacaksınız

Bu şartlarda hamile kalmak nedir aklım almıyor. Cok kotuyum Ağlıyorum vs vs lafları da size zerre bişey katma z. Calisacaksin kardeşim. Git iskur a çok acil de perisaniz de bişeyler bulurlar üç beş kazan.
Bir de çocuk kardessiz kalmasın zihniyeti beni hasta ediyor. Neyse susayim.

Yaaa ben işsizliğe başvurdum oda borca gidicekmi nasıl iskurdan işsizlik maaşı alırken ise gireyim yasal değil.ne yapayım hamile halimle ayrıca ise alirlarmi beni yalan söyleyip girsem ise iki ay sonra karnım çıkacak
Siz olsanız yalanmış söyleyip girersenz ise iki ay sonra iş yerine ne diyeceğim
Ben zaten şu an gitsem is bulurum karnım çünkü k belli değil ama yalan soyleyrmem

Ben anlayamadım sizi daha bu kınudan birkaç gün önce konu açmışsınız eşinizin borcundan falan sözetmemişsiniz iddia falan oynayıp kirayı vermediğini birikiminizi bile verdiğini hiç yazmamışsınız sadece işten çıkarıldığınızı borçlarınız olduğunu yetişemeyeceğiniz korkusu içinde olduğunuzu eşinizin maaşı az olduğunu ve borçları ödemek için bu tür iddia olaylarına başvurmaktan korktuğunuzu demişsiniz ama zaten eşiniz bu işlerw bulaşmadan da borçlarınız varmış birkaç günde nasıl bu hale geldi onu anlamadım öncesinde oynamıyormuş ki. iki konu arasında birkaç gün var ve orada depresyonda olduğunu söylemişsiniz. Bence iş arayın bir an önce onun borcuna da karışmayın ve neden o kadar sene çalışırken kendi adınıza birikim yapmadınız ki bir hesap açarak yani borç varken birikim yokken çocuğa sırf kardeşi olsun diye başlamak saçma.
Anlaşılmıyor sanırım bu teli alalı zaten iki yıl oldu iki yıl önceki borç patlak verdi
Bir yeri yapayım derken bir yeri yıkıyor nasıl toplayacağız bilmiyorm
Bitmiyor bir türlü borç nitiremiyoruz

Aldırmamak niye? Bakamayacak durumdasınız. O masumda sizin gibi fakirlik içinde mi geçirsin ömrünü?
Oysa sahip olduğunuz evladınızla gayet iyi yaşayabilirsiniz. Kocanızı boşar, işe girersiniz. Çözümsüz değilsiniz kusura bakmayın.
Aslında ladirmakti en baştan ben niyetim burda herkes günah diye diye bu noktaya geldim
Hele bir bayanin yazdığı etkiledi beni
Diğer çocuğundan çıkar sakın aldırma diye bunu duyunca beynimden vuruldum
Ben kizim için canımı veririm
Beni tek hayata bağlayan o
Bunun için aldırmadan
Yoksa ciddi ciddi niyetim aldirmakti

Aslında ladirmakti en baştan ben niyetim burda herkes günah diye diye bu noktaya geldim
Hele bir bayanin yazdığı etkiledi beni
Diğer çocuğundan çıkar sakın aldırma diye bunu duyunca beynimden vuruldum
Ben kizim için canımı veririm
Beni tek hayata bağlayan o
Bunun için aldırmadan
Yoksa ciddi ciddi niyetim aldirmakti
İyi etmişsiniz aldırmayarak.Ben olaylara kaderci yaklaşan körü körüne inanan biri değilim size çocuğunuzdan çıkan diyen de bendim çevremden bunun örneğini çok gördüm Allah yardımcınız olsun inşallah.

şu saatten sonra olan olmuş eşiniz düzelmez evet aile durumuz ne bilmiyorum ama ben çocucğu aldırırmıydım büyük konuşmak istemiyorum ama sanmam yapamam onu bi ömür boyu acısı kalıyor çünkü eşiniz size zaten zarar vfermiş birde çocuğu aldırarak acı üstüne acı katmayın derim ama ayrılmanız en doğru olan

Back
X