- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
A
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yanlış anlayacağıni sanmam hani öyle fırsat kullanan bi tip değildir ama erkek tabi belli de olmaz öyle düşünmemiştim hani evlendiyse eşi rahatsız olabilir diye düşünmüştüm bi daha rahatsızlık vermek istemem ama aklımda bu durum bi de insanın gözüne sokar gibi eşim memur ve aynı memlekettenher beddua edenin tutmaz bedduasi basiniza gelenlerin pek bununla ilgisu oldugunu sanmam simdi ararsaniz yanlis anlamlar cikarir ayrica
cok sevmemıs olabılırsınız ama aılenız hatalı davranmıs anladıgım kadarıyla adam duzgun bırıymıs işinde gucunde ayrıca ev bıle almıs yanı sızın aılenız bı nevı duzgun adama b.k atmıslar bu yuzden ah almış olmanız yuksek adam içkici kumarcı falan olurdu aılenız karsı cıkardı eyvallah ama memleketınden dolayı adam begenmemek bu biraz hakka gırmek olmusBaşıma gelenlerin yaptıklarımdan dolayi olduğunu düşünüyorum. Bundan bi kaç sene evvel bi adamı sevdim çok sevdim desem yalan olur belki de bana sevgisini sevdim çok istedim evlenmeyi beni yıllarca bekledi 3 sene. Her şey hazır oldu evini dahi bana göstererek aldı ben atandım ailemle tanışmaya geldi sıra tanıştırdım fakat ailem özel sektörde çalışıyor ve bizim memleketimizden değil kültür farkı var diye istemedi. Cok direndim ancak bi gün yattin mi neden bu ısrar denilene kadar bunu duyunca ayrıldım ve cok üzüldüm ayrilmadan bi kac ay once birlikte bi kac gun gecirdik sanki ayrilacagimizi bile bile doyasiya yasadik (yatmadik onu kastetmiyorum) hatta o bu son gorusmemiz sanki dedi ve gercekten oyle oldu ama o bi kac gunu omrumce unutamam. Ayrildigimizda ben 24 o 29 yaşına gelmişti ayrilirken bana "Bundan sonra nasıl olacak bi başkası evimi dahi sana göre aldım ben o evde bi başkasıyla nasıl mutlu olurum hakkımı helal etmiyorum dedi" Bundan sonra biz büyük bi kaza geçirdik benim bi kaç ayım hastanelerde gel git le geçti kardeşim bi dizi ameliyat oldu daha sonra ailem vasıtasıyla başka biriyle tanıştım gözü kapalı ailem tanıştırdı ne olabilir diye evlendim ne mi oldu kocam Kumarbaz çıktı 5 Aylık çocukla kalakaldim sap gibi 6 aydır baba evindeyim boşanıyoruz sizce ben arayıp başıma gelenleri ona anlatmalı miyim helallik istemeli miyim başıma daha kötüsü gelmesinden korkar oldum uzun yazdım kusura bakmayın okuyan herkese teşekkür ederim.
Onunla evlenmediçime pişman miyimm olabilir o benim hatam olurdu hata olsa bile şimdi başkalarının hatalarını çekiyorum resmen eşim başlarda iyi gelmişti hiç arayıp sormuyor merak kıskançlık yok ama bunlar sahip çıkmadığı icinmi benimsenmesi icinmi şimdi anlıyorum eşime bile anlattım bunu tepki vermedi mektuplarını bulmuş saklamisim unutmuşum bilsem atarım saygısızlık etmek istemem ev yerleştirirken atayım mi saklamak ister misin ani sonuçta senin geçmişin dedi ve eve geldiğimde duruyordudurumunuz sadece bi tesaduf....simdi ararsaniz kesinlikle yanlis anlayacak...acaba bilincaltinizda onunla evlenmediginizee pisman olma durumu mu yatiyo...belki de iletisime gecmek icin bahane uretiyordur beyniniz bosanma psikolojisiyle...yanlis anlamayin fikir yuruttum..cunku bosanma asamalarinda insanlarda sevgi ilgi boslugu olabiliyo..arkadaslardan biliyorum..
Ama benim içimi kemiriyor içi soğursa biter mi bu kabus diye hep düşünüyorum hatta benim kötü olduğumu görüp mutlu olsun geçsin öfkesi bile istiyorum ama bi insanın kötülüğüne mutlu olabilecek biri bile değil temiz birieğer helallik istemek için ararsan tekrar ona dönmeye niyetin varmış gibi algılayabilir.bence arama
Hatta babama o bile söyledi memleketimi her yerde söyleyemiyorum yanlis anlaşılıyor hemen ama biz öyle insanlar değiliz diye evet isinde gücünde bi insandı 2 ye 3 e kadar çalışirdi gece ve özelde ama Atilsa da beni aç açık bırakmazdi şimdi memurla evliyim adam dünya para alıyor ama eve getirmiyor neye yararcok sevmemıs olabılırsınız ama aılenız hatalı davranmıs anladıgım kadarıyla adam duzgun bırıymıs işinde gucunde ayrıca ev bıle almıs yanı sızın aılenız bı nevı duzgun adama b.k atmıslar bu yuzden ah almış olmanız yuksek adam içkici kumarcı falan olurdu aılenız karsı cıkardı eyvallah ama memleketınden dolayı adam begenmemek bu biraz hakka gırmek olmus
canım her beddua tutar mı sanıyorsun.helal etmiyorum derse ne olacak.dahada üzüleceksin.dünyada kaç insan var ilişkisi evlilik noktasından dönen ayrılan.hepsinin bedduası tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı.o evli mi şuanda?Ama benim içimi kemiriyor içi soğursa biter mi bu kabus diye hep düşünüyorum hatta benim kötü olduğumu görüp mutlu olsun geçsin öfkesi bile istiyorum ama bi insanın kötülüğüne mutlu olabilecek biri bile değil temiz biri
Bilmiyorum hiç görüşmekedik bir daha öyle ortak arkadaş falanda yoktu evet daha da üzülecegim kötü düşüncem ve belkide hep kötülük beklediğim icin kötü olacakcanım her beddua tutar mı sanıyorsun.helal etmiyorum derse ne olacak.dahada üzüleceksin.dünyada kaç insan var ilişkisi evlilik noktasından dönen ayrılan.hepsinin bedduası tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı.o evli mi şuanda?
evet her edılen beddua tutacak dıye bısey yok ama yaptıgımız haksızlıkları kotuluklerı ya bu dunyada yada otekı dunyada elbet odeyecegız sen ve aılende bı hata yapmıssınız bundan sonra yapacagın sey o ınsana dua etmek olur ence hıc arayıp falanda kafasını bulandırma bak bu gece kandıl hem kendın ıcın hemde onun ıcın dua etHatta babama o bile söyledi memleketimi her yerde söyleyemiyorum yanlis anlaşılıyor hemen ama biz öyle insanlar değiliz diye evet isinde gücünde bi insandı 2 ye 3 e kadar çalışirdi gece ve özelde ama Atilsa da beni aç açık bırakmazdi şimdi memurla evliyim adam dünya para alıyor ama eve getirmiyor neye yarar
Iste bende de bi uhde oldu galiba ilk olduğundan belki de.Kendimi senin yerine koydum ve dusundum, senin yerinde bende olsam ayni seyi dusunurdum..Belki inanmicaksin ama senin durumuna yakin bende boyle bisey yasadim..Ilk ciktigim kisi ile 1 sene beraberdik ve yoktu boyke bir ask..fakat mezhep ker farkli olunca ve bende 8 yas buyuk oldugu icin ailem istemedi ..bende ugruna savasmadim savasamadim.Ama degisik olan evlendigim esimlede kendim tanistim fakat bosandik..Kumar 1. sebepti.Bende cok dusundum,ah mi aldim falan diye..hatta arayip helallesmek istedim ..bikac buyugume danistim ama yapmamam gerektigini soylediler..O kisi suan evli ve 1 cocugu oldu..ve ayni zamanda yanlis anlasilmaktanda korktum acikcasi..Ama bir buyugumun tavsiyesi, bol bol dua ettim yasin okudum onun icin..ve aliskanlik haline geldi..simdi heraksam yasin okuyorum ve cok rahatliyorum..senin basina gelen bu olaylar tesadufte olabilir,en azindan kardesinin durumu falan..o kadar agir bi durum yok ortada gibi geldi bana..bi arkadasin dedigi gibi,herkesin ahi bedduasi tutsaydi ohoooo..Ama itiraf edeyim ..o kisinin yeri hep ayridir bende...Allah herkese hayirlisini nasip etsin