son raddeye geldim, lütfenn fikirlerinizle yardımcı olun...

psikolog25

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
19
0
16
Aydın
bi öncekı msjımı okuyanlar bilecektr, kaynvalıdem ve eşimin onun tarafında olması ıle alaklı cok ciddi problemlerım war, eşim dün geceden sonra benı hıc aramadı aksam ewe geldı ve tek kelıme etmeden dıger odaya cekıldı, bnm onunla konusmamam gerekırken o bana düşman su an, dger odada iken msj attım, bu böyle olmaz tek kavga konumuz annen baban , onların lafından cıkmayan bı ınsan dan ne koca olur ne de baba fln dedım, gecen ay da babasıile alaklı bı konu yuzunden bnmle 5 gun konusmamıstı. bu ewlılık oyuncak deıl olgun hareket et bıraz falan dedım, babam bu durumları bılse benı kendısı gelır alır göturur yazdım, o da gelsın alsın o zmn yazmıs sadece, sımdı gttı yattı yarın babamla annemle konusup herseyı btrmeyı düşünuorum, ama durduk yere huzurumu bozmayayım yuvamı yıkmayayım annemı babamı uzmeyeyım dıo dıger tarafım, lütfen yardımmm siz olsanız napardınız... mutlu deilimmmm...

Arkadaşım eşini karşına alıp neden sakince konuşmuyorsun?

Sen kelimesini kullandıgın an olaylar ters teper.
Konu kişiselleşir.
Kişiselleştiği anda da hakaretler havada uçuşur ve olay hiç beklenmedik şekilde sonuçlanır.

Al eşini karşına konuş. Sinirlenmeden ve onu yargılamadan...

Son düzenleme:

ya o benımle konusmuyor bn mı onun yanına gıdeyım, dün gece sinir krizi gecirdım ne yanıma geldı ne teskın ettı ne de aradı sordu, su an da ben toparlanıp gıtmeyı düşünurken o uyuyor, böyle bı hayat arkadasın olsa ne yapardın arkadasım ben artık kafayı yemek uzereyım

beklersen esini cok beklersin
bosver odada icin icini yiyecegine git sen konus
baska türlü olmuyor canim
sirf senin psk icin diyorum

aynı evde mesajon ne işi var yüzyüze konuşun öfkeyle kalkmayın zararlı oturmayın ciddi değilseniz evden gitmeyin..hem niye hep kadınlar gider ki evden?

Arkadaşım evi terkeden sen olursan şuçlu da olursun yuva yıkan da sen olursun sakin ol bir,haklı olabilirsin fakat sana naçizhane tavsiyemlerim olacak
1)Sakin ol
2)sakın üstüne düşme
3)evde günlük rutin işlerini yap,hiç bişey olmamış gibi davran
4)bi süre sende konuşma (gereksiz yere) nasıl olsa o gelip eninde sonunda seninle kontak kurup konuşacaktır
5)Ailesiyle bir müddet muhattap olma
6)Ailene ufak ufak aranızdakileri hissettir,sonra işler yolunda gitmezse onlarda ne oldum delisi olmasınlar,şaşırmasınlar
NE GİBİ BİR SORUNUN VAR BİLMİYORUM SORUNLAR FARKLI OLABİLİR AMA TAKILAN TAVIRLAR YAŞADIKLARIMLA AYNI ,SAKIN AMA SAKIN ŞU AŞAMADA ELTİN OLUR,GÖRÜMCEN OLUR YADA KARŞI TARAFI TANIYAN BİRİ OLUR KİMSEYE DERT YANMA VE GÜVENME..
Eşine karşı buz gibi olma onu tanıyorsan sana yakınlaştığını hissettiğin an otur yanına ozaman konuş,tabi eşini seviyorsann ama sevmediğini sanmam yoksa bukadar telaşa kapılmazdın,lütfen bunları yap eğer dayanabilirsen emin ol kazanan sen olacaksın gelecek senden özürdileyecek,yeter ki sabırlı ol,kibirli olma,erkek milleti değil mi söz konusu aileleri olunca toz kondurmazlar,aslında biz kadınlarda böyle değilmiyiz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…