- 24 Temmuz 2025
- 227
- 55
- 13
- Konu Sahibi neyazsamki
-
öncelikle lütfen stres yapmayın streste durumunuza zarar verir. geç döllenme olmuş olabilir 2 haftayı bekleyin tekrar gidin Allahın izniyle güzel şeyler duyarsınızHanımlar son regl tarihim 16 temmuz ovülasyon testi kullanarak hamile kalmıştım… Şöyle baştan anlatayım kafam allak bullak oldu biliyorum farklı doktorlar farklı cihazlar artık neyden ötürü bilemiyorum. Gebeliğimi ben 5 agustos beta hcg 41 ile öğrenmiştim çok başındayken. Her neyse sonra farklı hastanelerde kan verdim ettim biara lekelenmem oldu stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1 gece yattım hastane de kese de göründü karından progestona da başladım. Sonrasında özel de baktırdım ayın 29unda bir sonra ki kontrolüm bugün dü ama ben dayanamayıp kontrol günümü beklemeyip salı günü kese baktırmıştım o da 4+2 kese 12 mm dedi üzerinden 2-3 gün geçti bugün özeldeki kontrolüm de kese 12 mm 4+2 göründü yine yolk kesesi de oluşmuş doktor normalde daha artış beklerdim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan aşırı tedirginim 7 haftalık olması gerekmezmiydi sonuçta ovülasyon testi kullandım falan onu geçtim 2-3 günde kese de bir değişiklik olmazmıydı özel de daha yüksek diye çıkar ummuştum aşırı korkuyorum sürekli bir şeyler araştırmaktan düşünmeden edemiyorum yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yanlış biliyorumdur…
Ovülasyon testi kullandım döllenme zamanından eminim 10. Gününde pozitifi görmüştümöncelikle lütfen stres yapmayın streste durumunuza zarar verir. geç döllenme olmuş olabilir 2 haftayı bekleyin tekrar gidin Allahın izniyle güzel şeyler duyarsınız
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim , 12 mm 4 haftaya göre biraz büyük gibi geldi bana daha ileri olması gerekirdi çünkü benim 5+2 de 9.3 mm di tabi farklılar olur ama bilemedim çok merak ettim inşallah sağlıklı bi gebeliktirHanımlar son regl tarihim 16 temmuz ovülasyon testi kullanarak hamile kalmıştım… Şöyle baştan anlatayım kafam allak bullak oldu biliyorum farklı doktorlar farklı cihazlar artık neyden ötürü bilemiyorum. Gebeliğimi ben 5 agustos beta hcg 41 ile öğrenmiştim çok başındayken. Her neyse sonra farklı hastanelerde kan verdim ettim biara lekelenmem oldu stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1 gece yattım hastane de kese de göründü karından progestona da başladım. Sonrasında özel de baktırdım ayın 29unda bir sonra ki kontrolüm bugün dü ama ben dayanamayıp kontrol günümü beklemeyip salı günü kese baktırmıştım o da 4+2 kese 12 mm dedi üzerinden 2-3 gün geçti bugün özeldeki kontrolüm de kese 12 mm 4+2 göründü yine yolk kesesi de oluşmuş doktor normalde daha artış beklerdim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan aşırı tedirginim 7 haftalık olması gerekmezmiydi sonuçta ovülasyon testi kullandım falan onu geçtim 2-3 günde kese de bir değişiklik olmazmıydı özel de daha yüksek diye çıkar ummuştum aşırı korkuyorum sürekli bir şeyler araştırmaktan düşünmeden edemiyorum yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yanlış biliyorumdur…
Sat a göre 9 haftalık olmam gerekiyordu. Gelişimi yok kalbi atmıyor kese 16.09 mm embriyo 2.50 mm sağlıksız gebelikMerhaba sonucunuz ne oldu merak ettim , 12 mm 4 haftaya göre biraz büyük gibi geldi bana daha ileri olması gerekirdi çünkü benim 5+2 de 9.3 mm di tabi farklılar olur ama bilemedim çok merak ettim inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun inşallah zamanı gelince sağlıkla Allah kucağınıza almayı nasip etsinSat a göre 9 haftalık olmam gerekiyordu. Gelişimi yok kalbi atmıyor kese 16.09 mm embriyo 2.50 mm sağlıksız gebelik
Merhaba 9.3mm için sağlıklı mı denmiştiMerhaba sonucunuz ne oldu merak ettim , 12 mm 4 haftaya göre biraz büyük gibi geldi bana daha ileri olması gerekirdi çünkü benim 5+2 de 9.3 mm di tabi farklılar olur ama bilemedim çok merak ettim inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Evet ben su an 15. Haftayım şükür. Haftaya kontrolüm var ama bu zamana kadar bebek boyutunda ve ya kese de herhangi bi sıkıntı olmadıMerhaba 9.3mm için sağlıklı mı denmişti
Muhtemelen sizinki de sağlıklıdır ama sadece belki hafta olarak biraz daha büyük olabilir mesela 4 haftalık değilde 5-6 haftalık olabilirsiniz belki de normaldir . Onu doktorlar daha iyi bilir tabi ama 12 mm olması sağlıksız olduğu anlamına gelmezMerhaba 9.3mm için sağlıklı mı denmişti
Benim büyük değil küçük olabilir çünkü dün 8mmdi keseMuhtemelen sizinki de sağlıklıdır ama sadece belki hafta olarak biraz daha büyük olabilir mesela 4 haftalık değilde 5-6 haftalık olabilirsiniz belki de normaldir . Onu doktorlar daha iyi bilir tabi ama 12 mm olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez
O zaman ilk başta yanlış mı ölçmüşler 12 mm yazmışsın . 8 mm de gerçi nerden baksan 4-5 haftaya denk gelir herhalde.Benim büyük değil küçük olabilir çünkü dün 8mmdi kese
Yok 12mm ben yazmadım alıntı eklemistm onu 5+3tu dün ama 8.4mm için kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar gidicem kafam çok karışıkO zaman ilk başta yanlış mı ölçmüşler 12 mm yazmışsın . 8 mm de gerçi nerden baksan 4-5 haftaya denk gelir herhalde.
Dün doktora gittiysen zaten doktor sana her şeyi ayrıntılı anlatmıştır. Duruma göre çağırır seni bebişi görürsün Allahın izniyle
Tamam şimdi anladım. İnşallah yarın hayırlı sonuçlar alırsın. Stres yapma kendine.Yok 12mm ben yazmadım alıntı eklemistm onu 5+3tu dün ama 8.4mm için kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar gidicem kafam çok karışık
İnşallah teşekkür ederimTamam şimdi anladım. İnşallah yarın hayırlı sonuçlar alırsın. Stres yapma kendine.
Bende bugün gittim 5+3 kesem 9mm cıktı yolksac görmedi daha erken dedi ama bende çok tedirginim pazartesi özele gidicemYok 12mm ben yazmadım alıntı eklemistm onu 5+3tu dün ama 8.4mm için kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar gidicem kafam çok karışık
Ben bu gün tekrar aynı doktora gidicem yine olumsuz olursa başka bir doktora gozukucemBende bugün gittim 5+3 kesem 9mm cıktı yolksac görmedi daha erken dedi ama bende çok tedirginim pazartesi özele gidicem
Gittin miBen bu gün tekrar aynı doktora gidicem yine olumsuz olursa başka bir doktora gozukucem
Evet gittim kese boyu yeri şekli gayet güzel ama yolk sac gözükmedi benimde 5+5de sizin gittignde beta hcgnz kaçtıGittin mi
Bana gözükmesi gerekirdi boş gebelikte olabilir dedi haftaya tekrar çağırdı ama hafta içi başka doktora da gozukucemEvet gittim kese boyu yeri şekli gayet güzel ama yolk sac gözükmedi benimde 5+5de sizin gittignde beta hcgnz kaçtı
Siz yolk sac i kaçıncı haftada gördünüz acabaMerhaba sonucunuz ne oldu merak ettim , 12 mm 4 haftaya göre biraz büyük gibi geldi bana daha ileri olması gerekirdi çünkü benim 5+2 de 9.3 mm di tabi farklılar olur ama bilemedim çok merak ettim inşallah sağlıklı bi gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?