Son regl tarihime göre 7 haftalık ama ultrasonda 4+2

neyazsamki

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
216
47
13
Hanımlar son regl tarihim 16 temmuz ovülasyon testi kullanarak hamile kalmıştım… Şöyle baştan anlatayım kafam allak bullak oldu biliyorum farklı doktorlar farklı cihazlar artık neyden ötürü bilemiyorum. Gebeliğimi ben 5 agustos beta hcg 41 ile öğrenmiştim çok başındayken. Her neyse sonra farklı hastanelerde kan verdim ettim biara lekelenmem oldu stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1 gece yattım hastane de kese de göründü karından progestona da başladım. Sonrasında özel de baktırdım ayın 29unda bir sonra ki kontrolüm bugün dü ama ben dayanamayıp kontrol günümü beklemeyip salı günü kese baktırmıştım o da 4+2 kese 12 mm dedi üzerinden 2-3 gün geçti bugün özeldeki kontrolüm de kese 12 mm 4+2 göründü yine yolk kesesi de oluşmuş doktor normalde daha artış beklerdim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan aşırı tedirginim 7 haftalık olması gerekmezmiydi sonuçta ovülasyon testi kullandım falan onu geçtim 2-3 günde kese de bir değişiklik olmazmıydı özel de daha yüksek diye çıkar ummuştum aşırı korkuyorum sürekli bir şeyler araştırmaktan düşünmeden edemiyorum yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yanlış biliyorumdur…

öncelikle lütfen stres yapmayın streste durumunuza zarar verir. geç döllenme olmuş olabilir 2 haftayı bekleyin tekrar gidin Allahın izniyle güzel şeyler duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…