Son sans ? Aile terapisti çözüm mü?

Ben eşimi gönderdim bizde son seçenek olarak,terapist onun sıkıntısını çözmeye yönelik tedavi uyguladı olmazsa çift olarak gelirsiniz demiş,şu anlık iyi gidiyor 3 ay falan oluyor..Son çare olarak denenebilir,benim eşimin alkol problemi yoktu,obsesif ve buna bağlı öfke kontrolsüzlüğüydü şu an çok yeni zaman göstermek bize de
Benim eski eşim de böyle idi. Ama ben boşandım. Çünkü samimiyetine inanmadım.

Boşanma davanızı sonlandırmadan terapiye başlasanız? Tekrar aynı olaylardan dava açamazsınız çünkü, haklarınızı kaybetmemek için. Alkol için ayrı tedavi görmesi gerekir. Aynı evde yaşamadan zor anlarsınız değişimi bunu da unutmayın. İyi gözlem yapın.
Boşanma davası sürerken aynı evde yaşamak af sayılıyor ve dava reddeliyor üstüne 3 yıl da dava açılamiyor

Adam sizi tongaya düşürmeye çalışıyor. Barışmayın bu adamla. Eski konularınızı hatırlıyorum şişe kırmamış mıydı kafanızda sizin?

Bunu aile terapisiyle işi yok. Hasta olan kendisi illa çok istiyorsa önce gitsin kendisi tedavi olsun. Ben iyileştim şimdi beraber gidelim diye gelsin.

Aynı eve girerseniz davayı çekerseniz affetmiş sayılırsınız. Sonra da kendisi at koşturur artık.

Zor olanı yapıp çıkmışsınız evden. Ben olsam o kadar şeyin üzerine hiçbir şartta geri dönmezdim.

Bağımlılık ve şiddet varsa tedaviyle bile düzelme ihtimali milyonda bir... Piyangodan büyük ikramiye çıkacağına dair umudunuz varsa, bunu da deneyin derim...

Konu sahibi şunu söylemeden geçemeyeceğim içimde kalmasın.Siz eski bir konunuzda size barışmak istiyorsunuz anlaşılan tarzındaki bir yorumumda nasıl kızmıştiniz bana,kafamdan daha geçen kan akıttı siz ne dediğinizin farkında mısınız demiştiniz bana..Bakın dediğime geldiniz,bütün konularınızdan baştan beri barışmak istediğiniz, boşanmamak için destek onay beklediğiniz anlaşılıyor,yani ben doğru anlamıştım.Ne diyelim hakkınızda hayırlısı biz ne desek boş oluyor herkes canı ne isterse en sonunda onu yapıyor.

Siddeti hangi aile terapisti çözebilir ? Bu karakter meselesi o şekilde yogrulmus onunki
Cok ağır siddet gördüğünüzü hatırlıyorum affetmeyin kanmayın manüplasyonlarına

Çok duydum evliliğini kurtaranı aile terapisi ile, bi denemekten zarar görmezsiniz. Belki gitsek düzelir miydi acaba diye düşünmemiş olursunuz ileride

Selam .Aslında konu acmayacaktim ama dışarıdan bir gözle fikir almak istedim.
Bosanma asamasindayim .siddet ve alkolden...eşim defalarca kez yalvardi hala aynı.."çocuğumuz var son bir şans ver" dedi ..halâ da aralıklarla birileri gelip gidiyo çözelim diye ..bnde olmaz diyorum tabiki ..en son "gerekirse "aile terapisti" ne gidelim dedi ..sizce bu evliliği kurtarmaya yeter mi ..Aile terapistine giden oldu mu aranızda.?
Siz sadece kendiniz adına karar veremezsiniz. Şiddet ve çocuk aynı ortamda bulunamaz bana göre. Mutlaka bir yerde çocuğa sıçrar. Eski konunuzda bir yıldır ayrıyız yazmışsınız. Adamın çocukla hiç ilgisi olmamış. Alkol bağımlılığı kimyasal bir olay. Sözlü terapiyle tedavi ediliyor mu, yatması gerekmiyor mu bir kliniğe falan?

Back
X