Son söz

huzunlumelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
5
0
86
İzmir
Merhaba, siteye yeni üye oldum hep takip ediyordum çok güzel bir site burası benimde bir sorunum var bana da yardımcı olursanız sevinirim, sevgilimden 6 ay önce ayrıldım, ama ona son sözümü söyleyemedim onun hakkında, ilişkimizle ilgili bir çok şeyi ayrıldıktan sonra öğrendim içimde çok şey birikti hepsini yazıya döktüm vicdanını sızlatmak istiyorum ona bir mail hazırladım bu maili gönderip göndermemekte kararsızım sizce göndermeli miyim? yoksa susmalı mıyım?

canım bence ustuunden 6 ay gecmış son sozunu duymk isteseydı zaten seni şimdiye kadar arrardı.bence boşver.sen yenı başlangıçları yenı kışılerle konuşucağın ilk sözleri düşün bence.ama tabı benım fıkrım canım.süprizzzzz

kesinlikle bosver cunku ustunden 6 ay gecmis..bu durum bana 2 yil onceki halimi hatirlatti bende ayrildiktan sonra ona son sozumu soylemek istemistim baska amacim yoktu ama dahada uzuldum cunku o ne telefonlarima cikti,ne maillerime cvp verdi,nede msj larima:(:( o bbenim icin son kararini vermisti son sozumu dinlemeye bile gerek duymadi..anlayacagin hic arama uzulen sen olursun

üzerinden altı ay geçmiş,o unutmuştur bile detayları,erkekler böyledir.şimdi sen o meili gönderirsen onu unutmamış oldugunu düşünecek vede havalara girecek.belkide içinden sana ohoo sen daha ordamısın dicek.o yüzden boşver gönderme unut gitsin.ileriye bak geçmişte yaşama bence canım.umarım herşey gönlünce olur...

canım geçmişe bakarak gelecek yaşanmaz
bak bende hep acı çektim peşinden koştum
en sonunda bıraktım ona son bi hoşçakal bile demeden yaşadığım şehri terkettim
ve aylar sonra dönüp geldiği yer kürkçü dükkanı oldu
ama içimdekiler inatar ettikten sonra ne fayda

bosver ...sen yazmissin içindekileri rahatlamissindir ama ona gonderip ne olacak ki ?
çok merak etseydi gelir ogrenirdi
bence hiç karistirma
yoluna devam et cicim...

Ona içindekileri haykırmak için mi mail atmak istiyorsun yoksa tekrar iletişime mi geçmek istiyorsun? Bence bunun kararını vermelisin ,çünkü 6 ay gibi uzun bir süre geçmiş.

Gerçekten içimdekileri haykırmak istiyorum, dediğim gibi ayrıldıktan sonra hakkında bir sürü olumsuz şey öğrendim benimle oynamış bunu öğrendim biraz olsun vicdanı sızlasın istemiştim yoksa bana böyle yapan bir insana güvenip tekrar bir ilişkiye başlayamam ama hala içim sızlıyor malesef acısı ilk günler gibi yoğun değil ama beni oyuncak etmesini sevgi yalanlarını kaldıramıyorum aşkını sevgisini geçtim artık içimde büyük bir kızgınlık ve kırgınlık var

içinden ne geliyorsa onu yap kaybedecek bir şey yok ...:1closedeyes:
ama bazen susmak en güzel cevaptır...:teselli:

boşver canım bence hiçbişey yazma.çnkü oldukça fazla bi zamn geçmiş.böyle bişey yaparsan onu geri istediğini düşünür bence

Gerçekten içimdekileri haykırmak istiyorum, dediğim gibi ayrıldıktan sonra hakkında bir sürü olumsuz şey öğrendim benimle oynamış bunu öğrendim biraz olsun vicdanı sızlasın istemiştim yoksa bana böyle yapan bir insana güvenip tekrar bir ilişkiye başlayamam ama hala içim sızlıyor malesef acısı ilk günler gibi yoğun değil ama beni oyuncak etmesini sevgi yalanlarını kaldıramıyorum aşkını sevgisini geçtim artık içimde büyük bir kızgınlık ve kırgınlık var

insan ne olursa olsun ben üzüldüm o da üzülsün diyor ama susmak en güzeli canım çünkü 6ay geçmiş üzerinden ve tekrardan sen ona bişeyler yazıp gönderirsen bak hala beni unutamamış dicek daha bi havalı olcak sanki bulunmaz hint kumaşı sancak kendisini gerek yok tatlım:1hug:

cnm bence gönderme kendini bişi zanneder.aman bak o olmadan 6 aydır zor da olsa nefes alıyorsun.takma bence.ki şayet o sana geri dönüş yaparsa işte o zaman gönder derim:asigim::asigim:

Back
X