Son tazminat trendleri ne

• Konu Sahibi Konu Sahibi mw-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ana kuzusu eşimden ayrılıyorum, evlerimizi ayırdık. Boşanma isteğini söylerken o kadar yumusatti ki beni "arkadaş kalırız ya, ailelere söylemeden görüşürüz " kıvamına getirdi beni.. Oysa ki annesi babası karşıma dikilip nasıl azarlamisti beni.. Eşim de arkalarından seyretmisti.. sonra ayrı odaya çekilip kapılar kapatılmış , eşim bir güzel doldurulmustu .. Ben hüngür hüngür ağlarken nasil da düşman gibi bakmisti bana. Geçen yıl oğullarıni kendilerinden ayırmak istediğimi düşündükleri için kVmin duzmece gözyaşları eşliğinde çok kötü azarlandim, psikolojim bozuldu resmen. Daha sonra da irili ufaklı kusmeler, darilmalar, kenara çekip kizmalar olunca daha fazla yurutemeyecegimi anladım. Eşim de dünden raziymis zaten, ben izin alıp annemlere giderim sen de esyalarini toplayıp tasinirsin dedi. Yaklaşık 2 ay oldu Evimi ayirali.. Şimdii bu kadar şeyi neden anlattım?

Avukatın söylediğine göre çekişmeli boşanmanın gerçekleşmesi için somut delillere, görgü taniklarina vs ihtiyaç varmış. Biz de eşimle gayet güzel anlasiyorduk, kavgamiz gürültümüz olmadı, herhangi bir somut delil yok yani boşanma için. Bu durumda hakim davamizi reddermis büyük ihtimalle, dava reddolunca da 3 sene boyunca tekrar bosanma davası acilamiyormus. ( bu sekilde olursa toplamda 5 yıl civarı beklemeniz gerekir dedi avukat) bu arada kV min aklında başka bir gelin adayı olduğunu biliyorum ve yaşlı oldukları için oğullarını hemen evlendirmek isteyecekler diye düşünüyorum. Eğer anlaşmalı bosanmaya , yani tazminat ödemeye ikna olurlarsa ne kadar istemeliyim sizce?
(Eşim de ben de kamudayiz, yaklaşık 4 er bin TL gelirimiz var , ailesinin durumu normal) Uzun ve dağınık oldu ama aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim. şimdiden teşekkürler :anneadayı:
Ayyyni benim yasadiklarim resmen ayni ya... Bacim dogru karari vermissin bende ailemin yanindayim ve hamileyim boyle ruh hastalarinin yaninda dogurmayacagim icin mutluyum, boyle kisilik bozuklugu yasayan sozde esimin cocugun babasi olmasini onu rol modeli almasini istemedim. Benimkininde anasi zaten evlendirecek bulmus kendine bi tane emme basma tulumba modeli bi gelin simdiden. Allaha sukur kurtulduguma seviniyorum bizim henuz davamiz acilmadi muhtemelen dogurmami bekliyolar. Beklesinlerde catir cutur her sekilde de nafakami alicam surunsunler onca hakaret inca psikolojik eziyetin bedelini odesinler. Dişli ol sen de ne olur ezdirme kendini o sikintili insanlara karsi

Back