Ağlama krizleri bende de oluyor bu aralar. Dün pantolonumu ütüye yapıştırıp yaktım diye oturup yarım saat ağladım. Ama biliyorum aslında sebebi o pantolon değil, sadece vesile oldu. Altında yatan sebepler mutlaka oluyor. Buna odaklanıp çözmeye çalışmak lazım. Hayat kolay değil maalesef hele bu dönemlerde maddiyatta işin içine ekleniyor. Yuvarlanıp gidiyoruz ama hayat hiçbir zaman dört dörtlük olmuyor. Mutlaka bir pürüz çıkıyor yani önemli olan kendimizi hasta etmemek. Bişeyleri kafaya çok takmamaya çalışın kendinize mutlaka günde en az 10-15 dk hiçbir şey yapmamak için zaman ayırın oturun öyle boş boş kafanızı boşaltın. Telefona falan bakmayın. Meditasyon yapabilirsiniz rahatlama meditasyonu ne biliyim stresi yok etme meditasyonu vs. Spotify'da yeşimin şifa evi diye bir kanal var orayı öneririm ben son zamanlarda ordan çok meditasyon yapıyorum ve rahatlıyorum. Bunun dışında 17 sn kuralı diye bir şey var onu araştırmanızı ve uygulamanızı öneririm. Bu dönemde herkesin psikolojik desteğe ihtiyacı var ama dediğiniz gibi maddiyat sorun. İnsanları takmamaya çalışın biliyorum zor ve imkansız ben yapamıyorum mesela. Çiçeklere su verin hayvan besleyin doğayla iç içe olmak çok iyi geliyor enerjiniz değişiyor.