- Konu Sahibi EylemHemsire
-
teşekkür ederimbence son istegini kesinlikle yerine getirmelisin...
valla kımmış bu ünlü bende merak ettım fazlaca
bence eğer imkan varsa görüştürün gencecik daha arkadaşınız çok üzüldüm ayrıca
teşekkür ederim
ismini burada söylemek hoş olmaz aydebuz zira o kişinin normal hayatta da bir ilişkisi olabilir bir şekilde çevresinden biri veya tanıyanlar okuyabilir insanlık hali isminin kullanılmasını istemez kimse dileyene özelden yazabilirim
çok genç ama hayatı boyunca neşeli cıvıl cıvıl olamadı zor bi hayatı oldu geç teşhis ve bir sürü tedavi sonuçsuz kaldı bunları söylemekde o kadar zor ki kuzenimin evindeyim ağlayamıyorumda
yaşıda küçükmüş yavruyatıp ilerledi aslında ama belkıde şans kımbılırkı iyileşir belkı ,sen ona mucize yaratırsan birden degışim gösterır ne dersın ?
korkum bu aydebuz ona yardım etmek belkide hayatta tek istediğim şey oldu ama aksini düşünüp üzülürse buna dayanamam sanırım adama ulaşıp durumu izah etmem gerekecek anlarsa tabi
kesınlıkle canım anlatırsın adama durumu oda ona göre davranır kımse hayır dıyemezzz / üzmez neden üzsünki ?
tek bi neden söyleyemem tabi ama yaşam biçimi ortamı falan sanki böyle olurmuş gibi geliyor içimden korkuları bi yana bırakmak zorundayım galiba umarım onun düşlediği gibi olur
yokya korkmana gerek yok canım ne varkı bunda bişey yok
olur,olur sen adım at yeterki elınden gelenı yap
desteğin için çok teşekkür ederim
rica ederim canım keşke elımdende bişey gelse dedıgım gibi sen ulaşmaya çalış ımkanlarını zorla bende arkadaşıma sorarım belkı tanıyodur ,en azından o camiada kendısı
tamam çok teşekkür ederim tekrar özelden ulaşabilirsin bana söylediğim gibi o dizide başrolde kendisi ben takılırsam senden yardım isterim yine iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?