Son zamanlarında olan birinin sizden isteği ?

valla kımmış bu ünlü bende merak ettım fazlaca

bence son istegini kesinlikle yerine getirmelisin...
teşekkür ederim

valla kımmış bu ünlü bende merak ettım fazlaca

ismini burada söylemek hoş olmaz aydebuz zira o kişinin normal hayatta da bir ilişkisi olabilir bir şekilde çevresinden biri veya tanıyanlar okuyabilir insanlık hali isminin kullanılmasını istemez kimse dileyene özelden yazabilirim

hımm sanırım onlarca ünlü bu kışı biz tanımıyourz / çok üzüldüm arkadaşınıza ailesine ve ona yardım etsın ALLAHIM

çok genç ama hayatı boyunca neşeli cıvıl cıvıl olamadı zor bi hayatı oldu geç teşhis ve bir sürü tedavi sonuçsuz kaldı bunları söylemekde o kadar zor ki kuzenimin evindeyim ağlayamıyorumda

yaşıda küçükmüş yavruya tıp ilerledi aslında ama belkıde şans kımbılırkı iyileşir belkı ,sen ona mucize yaratırsan birden degışim gösterır ne dersın ?

yaşıda küçükmüş yavruya tıp ilerledi aslında ama belkıde şans kımbılırkı iyileşir belkı ,sen ona mucize yaratırsan birden degışim gösterır ne dersın ?

korkum bu aydebuz ona yardım etmek belkide hayatta tek istediğim şey oldu ama aksini düşünüp üzülürse buna dayanamam sanırım adama ulaşıp durumu izah etmem gerekecek anlarsa tabi

Ne yap et bu son isteği gerçekleştir canım.Ayrıca arkadaşının hayalleri gerçekleşir belki belli mi olur hayatta imkansız diye bir şey yok Allahım tez zamanda şifa versin inşallah .

korkum bu aydebuz ona yardım etmek belkide hayatta tek istediğim şey oldu ama aksini düşünüp üzülürse buna dayanamam sanırım adama ulaşıp durumu izah etmem gerekecek anlarsa tabi

kesınlıkle canım anlatırsın adama durumu oda ona göre davranır kımse hayır dıyemezzz / üzmez neden üzsünki ?

kesınlıkle canım anlatırsın adama durumu oda ona göre davranır kımse hayır dıyemezzz / üzmez neden üzsünki ?

tek bi neden söyleyemem tabi ama yaşam biçimi ortamı falan sanki böyle olurmuş gibi geliyor içimden korkuları bi yana bırakmak zorundayım galiba umarım onun düşlediği gibi olur

tek bi neden söyleyemem tabi ama yaşam biçimi ortamı falan sanki böyle olurmuş gibi geliyor içimden korkuları bi yana bırakmak zorundayım galiba umarım onun düşlediği gibi olur

yokya korkmana gerek yok canım ne varkı bunda bişey yok

olur,olur sen adım at yeterki elınden gelenı yap

desteğin için çok teşekkür ederim

rica ederim canım keşke elımdende bişey gelse dedıgım gibi sen ulaşmaya çalış ımkanlarını zorla bende arkadaşıma sorarım belkı tanıyodur ,en azından o camiada kendısı

rica ederim canım keşke elımdende bişey gelse dedıgım gibi sen ulaşmaya çalış ımkanlarını zorla bende arkadaşıma sorarım belkı tanıyodur ,en azından o camiada kendısı

tamam çok teşekkür ederim tekrar özelden ulaşabilirsin bana söylediğim gibi o dizide başrolde kendisi ben takılırsam senden yardım isterim yine iyi geceler

son istegi ise yerine getirmeye calisin.niye üzülsünkü arkadasiniz.sonucta bir yada iki saaat görür.belki o kadarda degil.anlamadim endisenizi.

eğer durumu hayranı olduğu kişiye izah ederseniz bence olumlu yaklaşacaktır. bir insanı iyice tanımak uzun zaman ve yakınlık ister. o kadar yakınlık kurulacağını sanmıyorum bir anda. yani eğer arkadaşınızın üzülmesine neden olacak bir yönü varsa o kişinin,bir anda keşfedemez bunu. hem böyle bir şey arkadaşınıza çok iyi gelecektir. bence yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…