• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sona gidiyorum adim adim..

Dert etme ailenle sakin ne deseler tartışma onlar sen üzüldügun icin bu tavırdalar dedikleri yaptiklari senin bu sıkıntıları haketmedigini dusunduklerinden..biraz sabir et..zamanla hersey rayına oturcak..

Hayır canım aramıyor hayatında bi kadın var benim hamile olduğumu ve boşanmadığımızıda biliyor böylede pişkin bişey.Düzelicek bi tarafı asla yok.Doğumum bi gerçekleşsin uzatmıyıcam.Allahtan bir hata yapmadım babamları dinledim.İlk zamanlarda görememiştim ama şimdi o kadar iyi görüyorumki bu adam asla düzelmez dahada beter olurmuş.Yıpranan ben ve oğlum olurduk.Allah ıslah etsin bunları.

Hayır canım aramıor hayatında bi kadın var benim hamile olduğumu ve boşanmadığımızıda biliyor böylede pişkin bişey.Düzelicek bi tarafı asla yok.Doğumum bi gerçekleşsin uzatmıyıcam.Allahtan bir hata yapmadım babamları dinledim.İlk zamanlarda görememiştim ama şimdi o kadar iyi görüyorumki bu adam asla düzelmez dahada beter olurmuş.Yıpranan ben ve oğlum olurduk.Allah ıslah etsin bunları.
Allah bildigi gibi yapsin..rezil..hamile bir kadina bunu yapana Insan denmez..vicdansizmis..kusura bakma

böyle olmanız çok normal herşey değişecek Allah cc yardım edecektir biraz sabırlı olun kafanızı toparlamaya çalışın hiç ama hiç birşeyi düşünmeyin su akar yolunu bulur çok seviyorum bu söz ŞemsHz ait

• 'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Allah bildigi gibi yapsin..rezil..hamile bir kadina bunu yapana Insan denmez..vicdansizmis..kusura bakma
Ne kusuru bu rezillere herşey müstehak Allah bildiği gibi yapsın bunları en güzelini Rabbim eyler onlara ama dilerim ikiside yaşattıklarını yaşasınlar.

zamanla iyilesir yaran...dua et sagligin yerinde,insana en buyuk hazine sagligidir..gerisi teferruat canim neler gecmiyorki su hayatta neler unutulmuyorki,buda gecicek elbet her karanligin ardindan,gunes yine dogacak umutlu ol ve dik dur canim allah yardimcin olsun

Aklima ne geldi Gulben Ergeni bilirsiniz uc cocugunuda eski esiyle ayrilma noktasindaydi cok kotu gunler gecirdi sanirim kararsiz ve karamsardi cokta inancli bir kadindir tasavvufa merakli bir gun bir kitap almis o kitapta Sems hz bu yazisini okumus ve karar almis ve kendini toparlamis ve bosanmisti simdi evli el ustunde tutuluyor cokta mutlu Allah cc daim etsin cumlemize dogru karalar verdirsin ve yar ve yardimcimiz olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. .
Yeni hayatınızda mutluluk ve başarılar. .

Back
X