sona yaklaşıyorken....

her konuşmamda ben böyleyim beğenmiyorsan kapı orda dendiği için isteyerek veya istemeyerek söylesede tekrar oturup konuşup bunları duymak istemiyorum tşk ederim bu arada...

anladım cnm inşlh hakkında hayırlısı olur:53:herşey gönlünce olsun:52:anlamadığıım nokta eşiniz ile cinsel bitlikteliğiniz yokmş ögle yazmışsınız :32:
sizi aldatıyor olamaz değilmi yada cinsel problemimi var çok özür diliyerek soruyorum bu soruyu :26::26:

eşinizin ailesiyle aranız nasıl... onlardan güvenebileceğiniz bi kişiye konuyu açsanız belki eşiniz onu biraz dinler. biraz uyarsalar eşinizi

aldatmıyor diye düşünüyorum :50:ama emin de olamayız değil mi? bence cinsel problemleri var ama 3-4 yıldır çözmüyor en sonunda da benden soğuduğunu söyledi

aldatmıyor diye düşünüyorum :50:ama emin de olamayız değil mi? bence cinsel problemleri var ama 3-4 yıldır çözmüyor en sonunda da benden soğuduğunu söyledi

anladm cnm sizden soğudugunu sölüyorsa ilişkisi olmalı cnm benim ama siz sezerdiniz...ewet emin de olamayızz cnm haklısın:50::50:

eşinizin ailesiyle aranız nasıl... onlardan güvenebileceğiniz bi kişiye konuyu açsanız belki eşiniz onu biraz dinler. biraz uyarsalar eşinizi

7 yıllık evlilik ve çocuk yok..... annesi sürekli soruyordu istiyordu yapın yapın artık diyordu ben hep geçiştiriyordum ama en sonunda dayanamadım söyledim durumu şaşırdı allah allah falan dedi o kadar ilgilenmedi sonrasında

7 yıllık evlilik ve çocuk yok..... annesi sürekli soruyordu istiyordu yapın yapın artık diyordu ben hep geçiştiriyordum ama en sonunda dayanamadım söyledim durumu şaşırdı allah allah falan dedi o kadar ilgilenmedi sonrasında

anladm cnm sizden soğudugunu sölüyorsa ilişkisi olmalı cnm benim ama siz sezerdiniz...ewet emin de olamayızz cnm haklısın:50::50:

ama ilgilenmek zorunda. ilgilenmesi gerektiğini söyleyin o zaman

ama ilgilenmek zorunda. ilgilenmesi gerektiğini söyleyin o zaman

açıkçası ben söylediğime bile pişmanım özelimiz bu diye anneside konuya el atsa eşim belki daha çok üzülür başkalarının bilmesine bilemiyorum ya zorla olacak işler değil bunlar kendisinin istemesi gerekir tedaviyi de beni de düzelmeyi de........

son konumu ocakta açmıştım cinsel pproblemler temizlik düzen takıntıları sıfır sosyal hayat vs derken ve ocaktan beri tek bir düzelme olmamışken hiçbiriyle ilgili son oturup konuşmamızda ikimizde özverili olmaya karar vermişken hiç bir değişiklik olmadı ben psikiyatriste gittim depreyona girdim iki aydır da gidiyorum ilaç kullanyorum dr bana aile terapistine gitmeniz gerekiyor dedi dr dan geldikten sonra durumböyle dedim dr aile terapistine gitmemiz gerektiğini söyledi dedim sakince o günden beri 2 aydır ne ben dedim gidelim veya gidecekmiyiz diye ne de o...çok kayıtsız çok duyarsız ben dr a gidiyorken insan bir kendisine sorar bu innsan gittiğine göre ciddi problemler var diye ama o kadar rahat ki... cinsellik 3 aydır yok 3 ay içinde bir kere sarıldı arkadan ben de kendimi çektimm o kadar...artık ben de istemiyorum.diğer konumda bahsetmiştim benden soğuduğunu söylemişti bu söylendiktensonra bende de bitti artık.sosyal yaşam dersen en son 2 ay önce falan çamlıca ya gidelim dedim aramız da kötüydü hep soğuktu hani değişiklik olur muhabbetimiz artar diye tamam dedi ikiletmedi..gittik hava güzel ama orda bile el ele falan tutuşmadık önceden çoooook(!_' yıl önce) önceden markete bile giderken elele tutuşurduk.gezdik vs sonra fotoğraf çekti orayı burayı beni vs.. ben de onu çektim iki üç kere makineyi aldı ve laubali ve bilmiş şekilde bu ne ya böyle mi çekilir bir fotoğraf bile çekemiyorsun vs ben dumur oldum ya uzun zaman sonra bir yere gitmişiz bir fotoğraf yüzünden böylemi davranılır çok üzüldüm kırıldım..ve surat astım günün devamında bir banka oturdum geldi oturdu iki saniye hiç bir şey demeden gitti ben kaldım oturduğum yerde manzaraya daha yakın bir yere gitti oturdu ben de peşinden gittim oturdum ya dedim insan bir haber verir kalkarken gel şuraya oturalım daha ii gibisinden oda tutmuş sende gariplik buralar varken ordamı oturulur ya dedim harikasın ya bu günü de böyle mahvettik ya harika dedim o da bana işte sen böylesin heryerde bi problem çıkarıyorsun sankibenmişim gb problem çıkaran işte yok efendim benle bir yere gitmek istemiyormmuş artık başkalarıyla daha mutlu geziyrmuş falan bunları da yuttum orada....sonra çıktık eve gidiyoruz otobüs durağına ageldik yaklaşık yarım saat belki daha fazla bekledik neyse ben dedim ya burdan geçen gelmicek öbür durağa gidelim tamam dedi o arada biraz yumuşamıştık ama gene konuşmuyorduk tam biz yürüdük diğer durağa yaklaştık beklediğimiz otobüs geçti gitti yetişemedik allahım basıl bir şeydir sinirler küfürler bir izin günüm var bütün günüm duraklarda geçti yok efendim bundan sonra bir yere çıkmazmış mahfetti yanii o günden beri onunla hiç bir yere gitmiyorum markete bile hiçbiryere o 3-4 kere sordu hava güzel gidel
immi die şuraya buraya hep bahaneler ürettim işim var yorgunum hastayım vs diye artık onunl agezmeyi de istemiyorum..dün en son arkaaşı aradı nikah varmış tanımam etmem gideriz dedi bende ben gidemem dedim ya öylemi dedi tamam sende benden biryerlere gitmemi istersin senle gbisine getirdi ben de hayır istemem dedim ve çamlıca gününü ve kendisinin dediklerini hatırlattım ya öylemi dedi ve 2 gün önce aldığım çantayı iade et o zamn dedi nasıl olsa dışarı gezmek için çıkmıyormuşuım ya bende yooo ben arkadaşlarımla çııkıyorum dedim ama benim paramla aldın dedi ben de ii o zqamn iade ederim dedim ne kadar olgunsun olaylarayaklaşım tarına hayranım dedim ben bu adamı anlayamıyorum hiç hemde.......
ama artık harekete geçtim şimdi kursa gidiyorum ehliyet alıyorrum 2 aya kadar ayrılıcam evden o bunları bilmiyor ve herşey yolundaymış gb yaşıyor

Şu yazıyı okuduğumda büyütülecek bir sorun olmadığını görüyorum.
Fotoğrafı güzel çekememişsin.Ordan kalkıp oraya oturdun.Buranın manzarası daha güzel, sen niye oraya oturdun.
Cidden bişey yok.
Ama sanırım sizin tahammülünüz bitmiş.
Erkekler emretmeyi severler.Böyle kurgulanmışlar.Siz de sanırım bunu size değer vemediği üzere yorumlamışsınız.
Gerçekten eşinizi seviyorsanız kurtarın yuvanızı.
Allah hakkınızda hayırlsını versin...

Şu yazıyı okuduğumda büyütülecek bir sorun olmadığını görüyorum.
Fotoğrafı güzel çekememişsin.Ordan kalkıp oraya oturdun.Buranın manzarası daha güzel, sen niye oraya oturdun.
Cidden bişey yok.
Ama sanırım sizin tahammülünüz bitmiş.
Erkekler emretmeyi severler.Böyle kurgulanmışlar.Siz de sanırım bunu size değer vemediği üzere yorumlamışsınız.
Gerçekten eşinizi seviyorsanız kurtarın yuvanızı.
Allah hakkınızda hayırlsını versin...[/QUOT

ufacık ve komik şeyler tahammül bitince ne kadar büyük geliyor gözümüze ve bunların sürekli olması daha da vahim kılıyor...bilemiyorum 3-4 yıldır bekleyen düzelir diyen ben tek taraflı sabretmekten sıkıldım teşekkür ederim

çok doğru haklısınız ama bazı nedenlerden dolayı söyleyemem kendisine şöyleki babam yazlığa gidince ben babamın evine gitmeyi düşünüyorum orda kalıp çalışıp para biriktirmek için şimdi ben ne söyleyeyim ona babamın gitmesini bekliyorum mu diyeyim eline koz vermek istemiyorum çünkü babamla kimse anlaşamaz o da bunu bilir ve ona bu fırsatı vermek istemiyorum o yüzden bilmemesi en doğrusu

aralık ayında açtığınız konunuzda babanızın vefatını bekliyormuşsunuz boşanmak için.. (aşağıda alıntıladım mesajınızı)

bu açtığınız konuda, babanız yazlığa gidince onun evine gideceğinizi, eşinize boşanma davası açmayacağınızı söylüyorsunuz.. demek ki baba yazlıktan dönünce eşinizin yanına döneceksiniz

akabinde baba vefat ederse, boşanacaksınız falan..

ilginç bir plan..

allah gecinden versin babama bir şey olduktan sonra boşanmaya karar verdim o zamna kadar beklemek zorundayım çünkü babam yaşanılacak gb değil 3 yıl 5 yıl beklicem heralde ama iyi fikir mi bimiyorum işte.

aralık ayında açtığınız konunuzda babanızın vefatını bekliyormuşsunuz boşanmak için.. (aşağıda alıntıladım mesajınızı)

bu açtığınız konuda, babanız yazlığa gidince onun evine gideceğinizi, eşinize boşanma davası açmayacağınızı söylüyorsunuz.. demek ki baba yazlıktan dönünce eşinizin yanına döneceksiniz

akabinde baba vefat ederse, boşanacaksınız falan..

ilginç bir plan..

:) plan değişti o konuda herşey gibi eskide kaldı..tşkler ilginize

ufacık sorun değil bunlar bence...nasıl bişey bu kiranın yarısını annem verecek kalanını sen vereceksin ne demek...yada çantanı ben aldım ver şimdi geri nedemek bu yaa....al misketlerini ver misketlerimi gibi...olgunlaşmamış bir erkek profili var burada...cinsellikte cabası...bence de fevri hareket etmeden olabildiğince düzenini oluşturmaya çalışarak nerede kalacaksan, hayatını nasıl en iyi şekilde idame edebileceksen bir plan ve program çerçevesinde ve en az hasarla bu büyüme sancıları çeken adamla yollarını ayır...

ufacık gibi gelsede bunlar yılların birikimi bana göre.olmuyorsa tek taraflı zorlamanın manası yok.en çok yıpranan çabalayan taraf oluyor böyle mevzularda.cinsellik bitmişse zaten kardeş kardeş nereye kadar yaşarki insan.bide ufak mevzu dediğimiz bize göre ufak bide söyleniş tarzı edalarda çok önemli.seni sallamıyorum edasıysa eğer tabiki büyük sorun.söylemek var söylemek var.allah yardımcınız olsun.ağız tadı versin.kendinizle ilgili kararı en iyi siz verirsiniz.

Diğer konunuzu bilmiyorum fakat evlilik paylaşmaktır sorunları el ele çözmektir şahsen .. her evlilikte farklı şeyler oluyor ama bu kadar küçük sorunları sanki fazla büyütmüşsünüz..hep sanki ondan bişey bekler gibisiniz yanı ak dese kara dicek gibi kısasa kısas yapıyormussunuz gıbıme geldıı bence biraz oturup düşünün ayrılmak çözüm degil önemlı olan yüretebilmek yürütmek içi gerekirse fedakarlık yapmak gerekir..

böyle evlilik mi olur canım yaa...

üniversite ev arkadaşı gibi, herşeyin hesabı yapılıyor

beni istemeyni ben asla asla istemem benimle mutlu olmadığını başkalarının yanında mutlu olduğunu söyleyen benimli para hesabı yapan adam için küçük parmağımı bile oynatmam hiç mücadelede etmem gitsin kendine göre birini bulsun :47::47::47:

:) plan değişti o konuda herşey gibi eskide kaldı..tşkler ilginize

benim anladığım bu adamdan yıllardır boşanmak istiyorsun,ama babanla yaşamak çok zor olduğu için sürekli planlar yapıyorsun.
senelerdir epey birşey düşünmüşsün ama çalışmayı,veya bir mesleğin yoksa okuyup bir meslek sahibi olmayı denememişsin.
sırf mecbur olduğun için o evde durma lütfen.
baban yazlığa gidecek,sen onun evinde yaşayıp çalışıp para biriktireceksin ve ev tutacaksın.
madem bu kadar kararlısın,şimdi bir iş bul ve çalış bence.
kendini daha iyi hissedersin,hemde daha çok para biriktirirsin.

Back
X