Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar :) ben sonbahar kızılına boyamayı düşündüm gordum ki herkes memnun.Bu boya da acaba bakırlık var mı? Çünkü bakıra dönsün yada turuncu yansımalar olsun istemiyorum hiç :)
Arkadaşım boyadı sonbahar kızılı onun saçı koyu renkti hoş koyu bi kızıl çıktı bakırlık hiç olmadı ama kendi rengi koyuydu belki ondandır ben güvenemiyorum çünki saçım açık sarı çok açıcı var aynı durmaz kesin
Merhaba hanımlar :) ben sonbahar kızılına boyamayı düşündüm gordum ki herkes memnun.Bu boya da acaba bakırlık var mı? Çünkü bakıra dönsün yada turuncu yansımalar olsun istemiyorum hiç :)
Ben daha yeni boyadım. Saçım açık kestaneydi ve cok güzel tuttu ne bakirlasma nede turuncuya dönüş var memnun kaldım bundan sonraki rengim sonbahar kızılı
Ben daha yeni boyadım. Saçım açık kestaneydi ve cok güzel tuttu ne bakirlasma nede turuncuya dönüş var memnun kaldım bundan sonraki rengim sonbahar kızılı