- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha :) kısa askılı çapraz çantayı bu şekilde hiç takmadım =D uzun askılı şeklinde kullanmayı seviyorum :) hele ki dışarıda çok işim olduğu zamanlarda..Olmaz olsun böyle moda dediğim modalardanmış demek.
Evet evet, ben de uzun askılı seviyorum, hatta çapraz taktığım çantaları artık düz şekilde takmaya başladım, böyle selvi boylum şeklinde aşağı doğru salınıp kalça çevremde geziyor.Hahaha :) kısa askılı çapraz çantayı bu şekilde hiç takmadım =D uzun askılı şeklinde kullanmayı seviyorum :) hele ki dışarıda çok işim olduğu zamanlarda..
Evet düz şekilde kullanmakta ayrı hava katıyor insana=DEvet evet, ben de uzun askılı seviyorum, hatta çapraz taktığım çantaları artık düz şekilde takmaya başladım, böyle selvi boylum şeklinde aşağı doğru salınıp kalça çevremde geziyor.
Ay miiiiiimkinatı yok, üstüne para verseler olmazEvet düz şekilde kullanmakta ayrı hava katıyor insana=D
bu sonbahar gel bu kısa çaprazlardan takalım =D
Hahahaha güldürdün beni =)Ay miiiiiimkinatı yok, üstüne para verseler olmazBizim de kendimize göre bir karizmamız, seksapalitemiz var, kimsecikleri totosuyla güldüremem kendime
Kaynak misali uzayacaksa o saplar belkiiim
![]()
I-ıh kısa askılar bana göre değil, daha doğrusu bizim ülkeye göre değil. Yeri geliyor o çantayı silah olarak kullanıyoruz, kedi pipisi kadar askıyla olmaz o işHahahaha güldürdün beni =)
Şu normal kısa askılı çantalar var ya o çantaları kullanırken bazen kolum ağrıyor benim..
Gerçi kolum ağrısa yine iyi bildiğin omzum ağrıyor bütün gün boyunca..