• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonbahar trendi: Kısa askılı çapraz çantalar

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
082516-Short-Strap-Bags-LEAD.webp

Hahaha :) kısa askılı çapraz çantayı bu şekilde hiç takmadım =D uzun askılı şeklinde kullanmayı seviyorum :) hele ki dışarıda çok işim olduğu zamanlarda..
Evet evet, ben de uzun askılı seviyorum, hatta çapraz taktığım çantaları artık düz şekilde takmaya başladım, böyle selvi boylum şeklinde aşağı doğru salınıp kalça çevremde geziyor.

Evet evet, ben de uzun askılı seviyorum, hatta çapraz taktığım çantaları artık düz şekilde takmaya başladım, böyle selvi boylum şeklinde aşağı doğru salınıp kalça çevremde geziyor.
Evet düz şekilde kullanmakta ayrı hava katıyor insana=D
bu sonbahar gel bu kısa çaprazlardan takalım =D

Evet düz şekilde kullanmakta ayrı hava katıyor insana=D
bu sonbahar gel bu kısa çaprazlardan takalım =D
Ay miiiiiimkinatı yok, üstüne para verseler olmaz :D Bizim de kendimize göre bir karizmamız, seksapalitemiz var, kimsecikleri totosuyla güldüremem kendime :D Kaynak misali uzayacaksa o saplar belkiiim :dondurma:

Ay miiiiiimkinatı yok, üstüne para verseler olmaz :D Bizim de kendimize göre bir karizmamız, seksapalitemiz var, kimsecikleri totosuyla güldüremem kendime :D Kaynak misali uzayacaksa o saplar belkiiim :dondurma:
Hahahaha güldürdün beni =)

Şu normal kısa askılı çantalar var ya o çantaları kullanırken bazen kolum ağrıyor benim..
Gerçi kolum ağrısa yine iyi bildiğin omzum ağrıyor bütün gün boyunca..

Hahahaha güldürdün beni =)

Şu normal kısa askılı çantalar var ya o çantaları kullanırken bazen kolum ağrıyor benim..
Gerçi kolum ağrısa yine iyi bildiğin omzum ağrıyor bütün gün boyunca..
I-ıh kısa askılar bana göre değil, daha doğrusu bizim ülkeye göre değil. Yeri geliyor o çantayı silah olarak kullanıyoruz, kedi pipisi kadar askıyla olmaz o iş :D

Back
X