Özür dilerim uzun zamandır giremiyordum foruma şimdi görebildim öncelikle benim 10 kilo gibi bir fazlalığım var bende yavaş ve sağlıklı bir şekilde verme düşüncesindeyim .cilt konusuna gelince öncelikle cilt tipiniz nedirYapamadıgım ve yapmak istediklerimse, spor yapmak ve daha bakimli olmak dikkat cekmek isterim. Bekarken cok dikkat cekerdim her girdigim ortamda. Evlilik, cocuk falan derken ben kendmi biraktim.
Size önerilerimi yazdım istediğinizi uygulayabilirsinizTekrar mrb benm alnim ve burnum yagli sayilir ama cok degil. Onun disinda cildim kuru ve hassas. Garnierin yuz temizleme urunu var bende. Aksamlari onunla yikiyorum yuzumu. Loreal Yuz kremini kullaniyorm. Ama bunlari duzenli yapmiyorm. Makyaj da nadiren yapiyorm. Bari cildim parlak görünsün. Sizde durum nedir? Piril piril bi cilt icin neler yapabilirz? En basta bol su icmek lazim tabi. Dogal peeling yontemleri, yada maskeler var mi bildiginiz?
Güneşten ve deniz suyundan olabilir sonuçta şurada bir sürü mikrop var yada cilt bakımını aksatmış olabilirsinizBen de şu an tatildeyim ve sivilce çoğaldı özellikle omzumda ve alnımda. . Niye ola kihavuz deniz suyundan olablr mi
Ay tatildeyim diye makyaj bile yapmiyorum vallahi kaldı ki cilt bakımı yapıcamGüneşten ve deniz suyundan olabilir sonuçta şurada bir sürü mikrop var yada cilt bakımını aksatmış olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?