• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soner recai öner İzmirde bu doktora giden var mı

hamileliğim esnasında ilk kontrolüm için kendisine gitmiştim,biraz soğuk bir doktordu,tahliller için de hiç yardımcı olmadı,kendisi Tepecik Kadın Doğumda çalışıyor ,tahlillere para vermeyelim devlette yaptıralım dedim,oraya gittik tahliller için ama çok kötü bir hastane zaten hemen ayrıldık,özel bir hastanede yaptırdık,herşeyini özel yaptırmak istiyorsan tercih edebilirsin belki ama
ben daha sonra buca kadın doğum hastanesinin bir doktorunun özeline gittim,tahlillerimi filan hastanede yaptırdım,çünkü orası hem temiz ve düzenli bir hastane, doğumumda çınarlıda oldu çok memnun kaldım

cevap için çok teşekkür edrim benim için maddi boyut pek önemli değil çok zor günler geçirdim tek istediğim riskli gebelikte uzman olsun bu arada 13 haftalık hamileyim bebeğini rabbim sana bağışlasın umarım bende birgün kucğıma alabilirim.....

merhaba arkadaşlar... ben 16 haftalık hamileyim.özel bir dr araştırıyordum çünkü zorlu yollardan geçerek hamile kaldım. tepecikteki kendi doktorum soner beyi önerdi bana bende nette araştırmaya başladım ve bu konuya denk geldım . yinede gitmeye karar verdim iyiki de gitmişim !! burda yazılanlar gibi olmadığını ne kadar güler yüzlü ve bir o kadar nazik biri olduğunu gördüm. çok ilgili ve alakadar bir hekim. eşim ve ben çok memnunuz burda ki yazılanlara kimse ınanmasın mükemmel bir doktor bence soner bey ! ön yargılı olmayın bence izmirde ki en iyi doktorlar arasında gelmekte ..buraya bunları yazmamın sebebide bu !!!

tepecik için kötü diyen kişiye şaşırdım, ege bölgesinin en büyük doğum evi, hiçbir hastanede olmayan olanaklara sahip bu yüzden. evet kalabalık, evet işler daha ağır yürüyor ama özel hastalerdeki tahlil cihazlarının hassasiyeti daha düşük. iki kez gittim o hastaneye her ikisinde de gayet memnun kaldım. tabii kimse ben yürürken kırmızı halı sermedi.ama herkes işini yapıyordu.

Hamileliğimin ilk başından beri Soner Bey e gittim. Beklediğimden daha güler yüzlüydü. Doktor hasta ilişkisini çok iyi muhafaza eder, onun için hiçbir zaman tedirgin hissetmedim. Riskli gebelik uzmanı oluşu büyük bir avantajdı benim için. "acabaa?" tedirginliğini bu sayede hiç yaşamadım. Bazı arkadaşlarımı gittikleri dr. en ufak bir şüphede doktor doktor gezdirdiler bu tip durumlara da hiç maruz kalmadım, çünkü sonuçları kendisi değerlendirebiliyordu :) nerdeyse her aradığımda ulaştım, ulaşamadığım durumda da 10 dk içinde geri döndü. Bebeğin fotoğrafını çekmek için saatlerce uğraşmadı hiç (açıkçası bu bana biraz işin magazin kısmı gibi geldiğinden hiç önemsemedim, ama sizin için önemli olabilir) , ama her seferinde parmaklarını saymaktan, amniyosentez sıvı miktarını ölçmeye kadar her şeyini tektek inceledi.

normal seyrinde giden hamileliklerde doktorun tek yaptığı süreci takip etmektir. Doktora en çok ihtiyaç duyacağınız dönem herhangi bir risk sözkonusu olduğu durumlardır "herhangi bir sorun olursa" diye sorduğumda "ozaman anne karnında müdahale ediyoruz, ben anne karnında ameliyat yapabiliyorum" demesi beni acayip rahatlatmıştı.işte bu yüzden Soner Bey i gönül rahatlığıyla herkeze tavsiye edebilirim.

Seçiminiz kim olursa olsun, her an ulaşabildiğiniz, güvendiğiniz ve beklentilerinizi karşılıyan iyi bir hekim olmasına çok dikkat edin. Bu sizin bebeğinize kavuşacağınız en önemli dönem.

Son düzenleme:
Muğla'daki doktorumun önerisi ile , ayırnıtıl ultrason için Jinekolog Perinatolog Dr Soner Recai Öner'e gittik biz de..Son derece ilgili ,uzun uzun anlatan , ayrıntılı bilgi veren , sorularımızı cevaplayan bir uzman.Kendisinden memnun kaldık , bi risk karşısında doğru bir şekilde sizi yönlendiriyor , açıklıyor ,sakin yapısı güven veriyor .Kendisini ayrıntılı ultrason için tavsiye ediyorum .İstediğimiz zaman arayabileceğimizi söyledi ,ayrıca bebişle ilgili ultrason görüntüleri , cd veriyor. Tüm bebek bekleyenlere hayırlı hamilelik süreci diliyorum ...

Back
X