Songül Ödenin Bornozunun markasını bilen var mı?

helen73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
168
51
118
Umutsuz Ev Kadınları dizisinin tanıtım fragmanında Songül Öden kısa bir bornozla kapıda yakalanıyor ya. Çok hoşuma gitti bu bornoz ama markasını bulamadım. Bilen var mı acaba?

sitesine baktım ama aynısını göremedim. Gerçi güzel modeller var orada da...

Bende baktım şimdi sitesine pembesi var onun. ben o modeli çok önce görmüştüm 1 sene olmuştur. belkide başka bi markada aynı model vardır emin olamadım şimdi :44:

Baktım siteye yeniden ama aynısını bulamadım yine :44: Songül Öden'in giydiğinin omzunda delikli bir motif var sanki? Belki daha önceki ürünlerindendir ama şimdi yeniden piyasaya sürmek zorunda kalacaklar benim gibiler yüzünden:)

Songül Öden'in üstünde bi bölümde atlet gibi bişi vardı onu çok araştırdım oxxodanmış :1:

arkadaşlar bana da lazıımm.. ona bayıldımm.. yorgan gibi bornoz istemiyorum.. ben çok baktım ama bulamadım hangi marka olduğunu..

$112.webp

bilmiyorum becerebildim mi eklemeyi =( işte bunu istiyorum.

ben dün dizinin o bölümünü izledim ve sonunda çıkan sponsor markalara baktım ama yine bulamadım yine bulamadım :2:

bi allahın kulunun bulup bizimle paylaşmasını beklicez =) başka çare yok.. ben de kafayı bi şeye taktım mı onu almalıyım yaa =(

Back
X