- Emoji Skoru
- -73
- Puanlar
- 11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimKonun guncel kalsın diye yazıyorum. Hiç bir bilgim yokkolaylıklar diliyorum
Hamileyim eşim sıkıntılı bir insan ailem de beni kabul etmiyorNeden gitmen lazım?
Aşırı problemli, şiddet uygulayan, madde kullanan, zorla birliktelik yaşayan bir eşi vardı konu sahibinin. Tam boşanma kararı alıp ailesinin evine dönmüştü ve hamile olduğunu öğrenmişti. Ailesi kürtaj konusunda yardımcı olmak istedi ve bu adamla bağı kalmasın diye çabalamıştı ancak konu sahibi bir sebeple kürtaj olamamıştı sanırım doktorla sıkıntı çıkmış. Kısacası kürtaj olmamış ve ailesi de istememiş bu şartlar altında. Kendisi eşinin yanına geri dönmüştü. Özeti buydu durumunun.Eğer şiddet mağduruysaniz en iyi seçenek kadı sığınma evleri. Biliyoruz sartlar çok iyi degil ancak hayatta kalmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Hamileyken daha zor olabilir ya da hamile olduğunuz için kolaylık sağlanabilir bilemiyorum
Bir diplomanız ya da çalıştığınız bir iş kolu var mı?
Ailemin yanındayken zarar veremez ama ailem istemiyor demem gibi. İsteksiz ve olumsuz bakıyorlar olaya bende çok zor durumda kaldım pişmanlık desen ayrı özlem desen ayrı yanımda kimsenin olmaması ayrı eşimle yaşadıklarım ayrı...Aşırı problemli, şiddet uygulayan, madde kullanan, zorla birliktelik yaşayan bir eşi vardı konu sahibinin. Tam boşanma kararı alıp ailesinin evine dönmüştü ve hamile olduğunu öğrenmişti. Ailesi kürtaj konusunda yardımcı olmak istedi ve bu adamla bağı kalmasın diye çabalamıştı ancak konu sahibi bir sebeple kürtaj olamamıştı sanırım doktorla sıkıntı çıkmış. Kısacası kürtaj olmamış ve ailesi de istememiş bu şartlar altında. Kendisi eşinin yanına geri dönmüştü. Özeti buydu durumunun.
Aileniz size yardım edip sizi kurtarmaya çalışıyordu sanki konu sahibi, çok mu katılar kesinlikle mi kabul etmiyorlar? Şansınızı zorlasanız eşiniz ailenizin yanındayken size zarar vermeye çalışır mı?
Bir aile gerçekten sorumsuz değilse evlatları tarafından çok üzülmüş ve kırılmıştır.Ailemin yanındayken zarar veremez ama ailem istemiyor demem gibi. İsteksiz ve olumsuz bakıyorlar olaya bende çok zor durumda kaldım pişmanlık desen ayrı özlem desen ayrı yanımda kimsenin olmaması ayrı eşimle yaşadıklarım ayrı...
Ne alakası var anlamadım. Telefon'a nasıl bağladınız? Yoksa suçlamak mı istiyorsunuz, ha biraz da ben taşlayayım hemen etiket yapıştırayım mı demek istediniz?Bir aile gerçekten sorumsuz değilse evlatları tarafından çok üzülmüş ve kırılmıştır.
Ailenin rızası dışında evlenerek zaten onları üzmüş ve kürtaj konusunda da bile bile bir cana nasıl kıyayım derken tek gittiğin yerden bir can taşıyarak yine sana bakmalarını istemişsin ama kolay degil.
Ailen sorunlu madde bagımlısı eşinle sürekli çocuk yüzünden muhatap olacak bu da kolay bir süreç degil
Ve sen sıgınma evinde de yapacak bir kadın degilsin.
Telefon kullanman yasak ve bu senin için kabul edilemez bir yasak.
Ailenizin haksın olduğunu düşünmüyorum.Ne alakası var anlamadım. Telefon'a nasıl bağladınız? Yoksa suçlamak mı istiyorsunuz, ha biraz da ben taşlayayım hemen etiket yapıştırayım mı demek istediniz?
Hayır suçlamak için yazmıyorum.Ne alakası var anlamadım. Telefon'a nasıl bağladınız? Yoksa suçlamak mı istiyorsunuz, ha biraz da ben taşlayayım hemen etiket yapıştırayım mı demek istediniz?
Bende ailemin haksız olduğunu düşünmüyorum ama sadece çocuk için beni böyle yapmaları da doğru gelmiyor oradan çıktıktan sonra ne yapacağım bilmiyorum devlet bu konuda destek veriyormuş iş bulma duruma göre kira yardımı vs zaten orada güçlendirme çalışması var hem psikolojik hem de hukuk açısından. Üzgünüm bunlar yaşandığı içinAilenizin haksın olduğunu düşünmüyorum.
İstemedikleri bir evlilik yapmışsınız, geri döndüğünüzde çocuğu aldırmanızı söylemişler ama istememişsiniz.Kendi kararlarınızın sorumluluğunu sizin almanız gerekiyor.
Kadın sığınma evine gitmekten başka çareniz yok gibi orada ne kadar kalınır bilmiyorum ama iş yok para yok meslek yok oradan çıktıktan sonra kucağınızda bir çocukla ne yapacaksınız ?