aa tamam o zaman canım, çok özür dilerim. biran panik içinde yazdım, sitenin genelini incelemedim. dedim yine bir dolandırıcı sitesi bu, seni durdurmak için alelacele yazıverdim:)
ama fiyatlarda hakikaten bir anormallik var. dediğin gibi güvenilir bir yerse, belki de bu saatte sitede güncelleme yapıyor olabilirler, bu sebeple fiyatlar bir garip olabilir, sonra düzelebilir. eğer öyleyse zaten siparişin için ücreti iade ederler. yani her türlü bence ödeme yapma, boşa zaman kaybı olur. o fiyata göndermezler, orası kesin bence

öte yandan dediğin gibi hacklenmiş olabilir, ve hackleyenler kredi kartı bilgileri peşinde olabilir.
bence boşver istersen, şimdi ödeme yapma, çok mantıksız bir durum çünkü.. kesinlikle göndermezler o fiyata. gündüz olunca siteye tekrar bak istersen, fiyatlar hala aynı olursa, telefonları varsa, telefonla arayıp sormak en mantıklısı olacak, diye düşünüyorum. eğer hacklendiyse, site sahiplerinin haberleri yoksa, enazından haberleri olur, siteyi kapatırlar, düzeltirler, böylece başkaları dolandırılmaktan kurtulur