• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonlandırdım ve bitti !

Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum bir bir şekerim . Boşa yazmazsınız bana :KK68:tecrübeli insanlardan öğrenmek istiyorum.

Aslında bunun en güzeli nasıl anlıyorsun biliyo musun. Şimdi gerçekten ilgili gözünün içine bakan birini bulunca ya o neymiş öyle diyerek. O zaman anlıyosun dersin meşguliyetin bahaneliğini. Valla çok sevindim önüne bak artık :KK50:

Benim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?
yüzyüze olmayınca mesajla, telefonla ilişki götürmek hakikaten çok zor.
biz de normalde okul için birlikteyiz ama memleketler farklı, sömestra girildiği zaman görüşemiyoruz. o zaman konuşma mesajlaşma problemi bizde de fazlasıyla oluyor. geçen sene 1-2 gün konuşmadığımız olmuştu, ben mesaj atınca "müsait değilim" yazdı. bir sonraki mesajı ertesi gün geldi. halbuki müsait olunca yazmasını beklemiştim. o da "ben öyle bir şey demedim sana" diyip üste çıktı:işsiz:

bence uzakta olunduğu zaman gün içinde eğer mesajlaşılmıyorsa (ki çok normal) gece yatmadan konuşulmalı. 1-2 saat yazışmak. ya da gündüz atıyorum yarım saatliğine telefonda konuşmak. yeterli bence. tabi bunu öyle ödevmişçesine her gün saatim geldi dur yazayım gibi yapmamak gerek ama bilmiyorum ya. 1-2 saat yazışmak zor değil

Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...:cry::cry:
boşverip önüne bak. hayırlısı olduğu zaman seni bulur

Veteriner hekim. Ve üniversitede öğretim üyesi olmak için çalışıyor .

bence abartmış.

2 dk konuşcak vakti olmaması mümkün değil.

meşgul insan yolda yürürken arar, çiş yaparken arar yemek yerken arar.

ders çalışmak bahane değil. ameliyata giriyor olsa tüm gün gece eve giderken de arayamıyor mu? laf.

hem bu kadar öküz bi adamla ömür geçmez. sanki bi o çalışıyor triplerine girmiş.

Bence seni yeteri kadar sevmiyor. Aşk , özlem, tutku... bunlar hep birbirini tamamlayan şeyler. Birisi eksik olunca bazı şeyler ters gitmeye başlıyor. Hem hiçkimse 1 dk bile arayamayacak kadar meşgul olamaz. 1.5 aydır konuşmamak normal değil. Sanki bitiren taraf olmamaya çalışıyor. Senden adım bekliyor gibi.

Cnm adamin umrunda olsan zaten seni arar sorar belliki adam artik seni gozden cikarmis eger bi erkek boyle ypmaya basliyosa o ilski btmstr hc urasma aglama urastikca daha cok aci cekersn sakin yapma brk isteyen zaten ynnda olrdu...

Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...:cry::cry:
aman iyi yapmıssın duyarsız adam kadını delırtır

Sana kaçan kovalanir yazmıştım biraz daha bekle canım hersey yoluna girecek bence ıı yapmışsın bu arada

Şuan baktım hala farketmedi . Şaka gibi değil mi ya ! :KK57:
Yok birçoğumuza göre şaka gibi değil işte. Sen gerçekleri görmek istememiş birlikteliğnize çok anlam yüklemissin. Yaşın küçük anlamamışolabilirsin belki diyeceğim ama 1,5 aydır telefonla konuşmamak nedir? Hiç mi sormadın kendine.

Yok birçoğumuza göre şaka gibi değil işte. Sen gerçekleri görmek istememiş birlikteliğnize çok anlam yüklemissin. Yaşın küçük anlamamışolabilirsin belki diyeceğim ama 1,5 aydır telefonla konuşmamak nedir? Hiç mi sormadın kendine.
Bir kere sadece 5 dk müsaitsen konuşalım dedi bende müsait değildim , o kadar sadece . Ailemle tanışmak istedi , beni de tanıştıracaktı . Bitmesini bekledi okullarımızın . Hatta bir kaç gün sonra tekrar buluşacaktık , sabırsızlıkla bekliyorum seni diyor. Heyecanlanıyordu , plan yapıyordu . Bunlar beni yanıltıyordu işte . İnsan durup dışardan bakınca anlıyor onun için size danışıyorum canım.

aynılarını çektim ve çekiyorum da hala ... Sakın ama sakın duygularına yenik düşüp barışma ben o hatayı yaptım keşke yol yakınken bende ayrılabilseydim de Allahın her günü çekmeseydim . Anlaşlıyım diyorsun ama şuna emin ol hep sen fedakarlık gösterdikçe o anlayıştan bir gram kalmıycak dün gece ki ağlama sebebin de o aklın varsa barışma sevgin ağır basmasın

Back
X