Sonomed de anestezili rahim filmi

Eda karakus

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
172
45
18
31
Kadıköy'e sonomedde aneztezili hsg çekinen var mı herkes aneztezi olmadan mi cekindi :( ben aneztezili olmak istiyorum ama tecrübeli kimse yok sanırım

Kadıköy'e sonomedde aneztezili hsg çekinen var mı herkes aneztezi olmadan mi cekindi :KK43: ben aneztezili olmak istiyorum ama tecrübeli kimse yok sanırım
Orada cekilecekseniz gerek yok anesteziye , ben 3 kere cektirdim sadece ufak ufak adet sancisi disinda bir agri hissetmiyorsnuz bosuna stres yapmayin bence😄

Orada cekilecekseniz gerek yok anesteziye , ben 3 kere cektirdim sadece ufak ufak adet sancisi disinda bir agri hissetmiyorsnuz bosuna stres yapmayin bence😄
Benim maalesef vajinismus tarzı problemim var muayenede bile sorun hsg den ziyade spekulum taktirmiyotum kendime istemsiz :( cekinmemde lazim

Orada 2 defa çektirdim çok tecrübeli hemşireler var hiç sıkıntı yaşamadım bir kerede şişli şubesi ecomar da çektirdim o da çok güzel geçmişti, bir defada hastanede kadın doğumcuya çektirdim mümkanatı olmadı beceremedi düşün doktordu birde, hastanede ki filmde doktor yapamayınca anestezi aldım ama sonomed de hiç gerek yok, anesteziyi bir de vücuttan atmakla uğraşacaksınız ne yediğiniz ne içtiğiniz tadı olmuyor anestezi geçene kadar
Geçmiş olsun kolay olsun İnşaallah

Orada 2 defa çektirdim çok tecrübeli hemşireler var hiç sıkıntı yaşamadım bir kerede şişli şubesi ecomar da çektirdim o da çok güzel geçmişti, bir defada hastanede kadın doğumcuya çektirdim mümkanatı olmadı beceremedi düşün doktordu birde, hastanede ki filmde doktor yapamayınca anestezi aldım ama sonomed de hiç gerek yok, anesteziyi bir de vücuttan atmakla uğraşacaksınız ne yediğiniz ne içtiğiniz tadı olmuyor anestezi geçene kadar
Geçmiş olsun kolay olsun İnşaallah
Ben muayenede olamıyorum iki saniye yerimde duramıyorum kasıyorum itiyorun falan o dderce mecburum yani sonomed de kimse aneztezi csktirmemis var mıdır ki bilemedim

Kadıköy'e sonomedde aneztezili hsg çekinen var mı herkes aneztezi olmadan mi cekindi :KK43: ben aneztezili olmak istiyorum ama tecrübeli kimse yok sanırım
Merhaba bende kadiköyde çektirdim ama anestezi almadan 5 dk bile sürmeyen ve çok basit bir işlem di. Ama tabi sizin durum fark lı geçmiş olsun

Benim maalesef vajinismus tarzı problemim var muayenede bile sorun hsg den ziyade spekulum taktirmiyotum kendime istemsiz :KK43: cekinmemde lazim
Ama hamile kalırsanız hep alttan muayene oluyor o zaman aneztezi de alamazsınız, bence önce bu korkunuzu yenip eger gebe kalmayı düşünüyorsanız öyle gebe kalın

Ama hamile kalırsanız hep alttan muayene oluyor o zaman aneztezi de alamazsınız, bence önce bu korkunuzu yenip eger gebe kalmayı düşünüyorsanız öyle gebe kalın
Ben ikinci çocuk için tedavi okuyorum bir oğlum var çok şükür alttan usg girebiliyorum spektukum sorun benim için:( ama hamileliğimde hiç alttan usg ile bile bakilnadi karından bakıldı şuan yumurta takibinde hep bakılıyor

Ben ikinci çocuk için tedavi okuyorum bir oğlum var çok şükür alttan usg girebiliyorum spektukum sorun benim için:KK43: ama hamileliğimde hiç alttan usg ile bile bakilnadi karından bakıldı şuan yumurta takibinde hep bakılıyor
Rahim filminde düz yere yatıyorsunuz mesela kadın doğuma muayenede koltuk tarzı bi yerde alttan muayene oluyor ya öyle değil belki daha rahat olursunuz o an başka şeyler düşünmeye çalışın. Ben kendimi o an ortamdan soyutlamaya çalışıyorum öyle başa çıkıyorum böyle şeylerde. Anestezi alırsanız sınırlama var mı bilmiyorum ama sonomedde veya echomarda çekilince ilk günden de değerlendirebilirsiniz. Bazı yerde enfeksiyon ihtimaline karşı önce bi süre antibiyotik kullanın vs diyorlar. Burda öyle birşey denmedi. Ve rahim filminden çıkınca gülhaneye gezmeye gittim düşünün.

Arkadaşlar merhaba sonomed te ne kadara çektirdiniz filmi acaba ? Bende anestezili çektirmek istiyorum kürtajda çok acı çektiğim için bir daha öyle birşey hissetmek istemiyorum

Kızlar anestezili 5500 anestesiziz 3000 sonomed. Bende anestezili çektireyim diyorum kürtajı uyutmadan yaptıkları için aşırı korku oluştu bende

Kızlar anestezili 5500 anestesiziz 3000 sonomed. Bende anestezili çektireyim diyorum kürtajı uyutmadan yaptıkları için aşırı korku oluştu bende
Sonomedde mart ayında cevat bayrak çekti. Kürtajı aneztesiz yapmaları büyük hata olmuş. Bende kürtaj oldum aneztezili tabiki. Sen bilirsin ama toplam 4 dklık işlem icin anestezi alma. Ben eşime bile söylemeden tek basıma gidip cekildim. Hee cok agrı cekersen o zaman düşünürsün anezteziyi ama tüplerde sıkıntı yoksa cok hafif acıyor

Sonomedde mart ayında cevat bayrak çekti. Kürtajı aneztesiz yapmaları büyük hata olmuş. Bende kürtaj oldum aneztezili tabiki. Sen bilirsin ama toplam 4 dklık işlem icin anestezi alma. Ben eşime bile söylemeden tek basıma gidip cekildim. Hee cok agrı cekersen o zaman düşünürsün anezteziyi ama tüplerde sıkıntı yoksa cok hafif acıyor
Ya kürtajdaki gibi olursa hep hissedersem diye düşünüyorum aşırı canım yandı zaten moralim çok kötüydü dış gebelik geçiriyordum üstüne tuz biber oldu

Rahim filmi için anesteziye gerek yok. Acısı adet ağrısının başlangıcındaki ufak sancıya benziyor. Beni de giderken çok korkuttular eşinle git yanlız gitme aman şöyle böyle diye ama çok kolay bir şey. Rahat olun

Ya kürtajdaki gibi olursa hep hissedersem diye düşünüyorum aşırı canım yandı zaten moralim çok kötüydü dış gebelik geçiriyordum üstüne tuz biber oldu
Merhaba çok eski bir post ama merak ettim acaba nasıl geçti hsg ? Bende aynı. Yerde çektireceğim

Back
X