sonra ne oluyor bılıyor musun?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Sonra ne oluyor biliyor musun ?
Geçiyor.
Bir zamanlar uğruna dünyayı karşına alabileceğin insan, yabancılaşıyor sana..
Adım adım uzaklaşıyorsun..
Kör kalsa, yatalak olsa, bacaklarını kaybetse vazgeçmeyeceğin insanın buna hiç değmediğini farkediyorsun..
Bir an geliyor bir şeyler kırılıyor içinde. Bir şeyler dökülüyor..

Ölmeye gidiyoruz diyerek ellerini tutsa, tereddütsüz gideceğin bu insanı hayretle izliyorsun..
Usul usul ağlıyorsun bir yerlerde, gidişine değil haketmeyişine..
Bir an geliyor, dayanamıyorsun.

İp kopuyor en sağlam yerinden.
En güvendiğin kişinin bıçak izi kalıyor sırtında..
Kelimelerle anlatılamayacak kadar sarsılıyor hayallerin.
Grileşiyorsun.
Oysa biraz umudun olsa,
Cinayet işlerdin uğruna.
Bu kadar çok düşmüş olmasaydın, daha güçlü kalkardın ayağa..
Biliyorsun.
Çaresi yok, en çok buna yanıyorsun.

Anlıyorsun.
Korkuyorsun.
Öyle çok yormuş oluyor ki seni,
Ve öyle eksiltmiş,
Masumiyetine ateş edilmiş gibi hissediyorsun.

Kimse o'nu senin kadar sevemez.
Vazgeçerken,
En çok buna üzülüyorsun...

Geçiyor.
Kör kalsa, yatalak olsa, bacaklarını kaybetse vazgeçmeyeceğin insanın buna hiç değmediğini farkediyorsun..

Ölmeye gidiyoruz diyerek ellerini tutsa, tereddütsüz gideceğin bu insanı hayretle izliyorsun..

Grileşiyorsun.
Oysa biraz umudun olsa,
Cinayet işlerdin uğruna.
Biliyorsun.

Anlıyorsun.
Korkuyorsun.
Ve öyle eksiltmiş,

Vazgeçerken,

Kelimelerine sağlık...
Öyle güzel anlatmışsın ki duygularımı...
Canını uğruna gözümü kırpmadan vereceğim nefesim dediğim kocam 1 hafta içinde boşadı beni...
Üstelik boşanayım, uzatmayayım diye uğraşarak...
Beni istemeyeni bende istemem dedim ama öyle çok koydu ki...
Ve 1 hafta oldu boşanalı...
Onarız yaşayamam dediğim adam artık benim için el oldu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzülme demicem cnn üzül bn uzulme desem bile uzulceksin biliyorum. Bnde iki hafta once iki yillik erkk arkadaşımdan ayrildim.insanin sevildigini sanmasi ne zor demi.ugrastigi emek verdigi adamin bi hic gibi seninle artik olmk istememesi onun iciin cabaladigin ayların yillarin nasilda hemen onun tarafindan unutulmasi hice sayilmasi. Hic mi sevmedin degerim yok muydu dedirttirio kndine insanin.:ssz:

Üzülme demicem cnn üzül bn uzulme desem bile uzulceksin biliyorum. Bnde iki hafta once iki yillik erkk arkadaşımdan ayrildim.insanin sevildigini sanmasi ne zor demi.ugrastigi emek verdigi adamin bi hic gibi seninle artik olmk istememesi onun iciin cabaladigin ayların yillarin nasilda hemen onun tarafindan unutulmasi hice sayilmasi. Hic mi sevmedin degerim yok muydu dedirttirio kndine insanin.:ssz:

En azından evlenmeden gerçek yüzünü göstermesine sevinmelisin arkadaşım. Benimki 2 senelik evliliğim üzerine terbiyesizce hayaiyetsizce çekip gitti... Üstelik bir helâllik bile istemeden...
Helal etmiyorum zaten... Hiç bir şeyi...
Allah'a havale ettim.
En azından evlenip boşanmış değilsin benim gibi... Dua et arkadaşım, beterin beteri var...
Ben de bebeğimiz olmadığına dua ediyorum...

Geçiyor.

Grileşiyorsun.
Oysa biraz umudun olsa,
Cinayet işlerdin uğruna.
Biliyorsun.

Anlıyorsun.
Korkuyorsun.
Ve öyle eksiltmiş,

Vazgeçerken,

kelimelerim kifayetsiz kaldı suan :14:

En guzel ve aci yeride ;
kimse o'nu senin kadar sevemez...vazgecerken en cok buna uzuluyorsun...

Benim sevdigim gibi sevilmiycek kendi tercihi ama icimin yanmasi sonmuyor kahretsinki ozlem olduruyorrr...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim tek diyebileceğim, kimse onu benim gibi sevmeyecek.. evet. hiçkimse..
kimse benim kadar derinden hançerlenmeyecek..
kimse benim gibi umutsuzca beklemeyecek onu bir daha..
ve hiçbir kadın sümükleri çenesine akana kadar ağlamayacak onun için, benim gibi.

Allaha havale ettim.

Kelimelerle anlatılamayacak kadar sarsılıyor hayallerin..

Budur işte.. Kalemine sağlık..

En azından evlenmeden gerçek yüzünü göstermesine sevinmelisin arkadaşım. Benimki 2 senelik evliliğim üzerine terbiyesizce hayaiyetsizce çekip gitti... Üstelik bir helâllik bile istemeden...
Helal etmiyorum zaten... Hiç bir şeyi...
Allah'a havale ettim.
En azından evlenip boşanmış değilsin benim gibi... Dua et arkadaşım, beterin beteri var...
Ben de bebeğimiz olmadığına dua ediyorum...

Ozel degilse dinlmk isterim canim derdini sikintini.bole hikayeler duydukca kndi kndime düşünüyorum hep. Haklisin galiba erknden iyi yptim ama çok acisi var bnde:ssz:

Hepimizin icinde azda olsa kabullenis var kizlar kimse sevmick bnm kadar bnde biliorum bi gun bunu ogrendimde is isten coktan gecmis olck o artik bi hic olck adini duymaya korkuorum suan duydumda kalbim kötü oluo ve o hic bise olmamis gibi devsm edio en cok bn sevdim en cok bn üzüldüm:43:

Ozel degilse dinlmk isterim canim derdini sikintini.bole hikayeler duydukca kndi kndime düşünüyorum hep. Haklisin galiba erknden iyi yptim ama çok acisi var bnde:ssz:

Aile, evlilik ve çocuklar kısmında başıma gelenleri anlattım. Oradan takip edebilirsin canım 😊

Aynı da beni anlatıyor yahu. Bunları okudukça kendimi yalnız hissetmiyorum kızlar. En azından birbirimizi anlıyoruz.10 sene bekleyip uğruna kendimi kahrettiğim adam sanırım şimdi başkasıyla nişanlı. Çevremdeki insanların benim için yapabileceği hiçbir şey yok.Kimseden nasihat duymak istemiyorum artık. Onlara boşver demesi kolay. O yüzden kimseye bi şey demiyorum. İçinde fırtınalar koparken hiçbir şey yokmuş gibi davranmak o kadar zor ki.

Aynı da beni anlatıyor yahu. Bunları okudukça kendimi yalnız hissetmiyorum kızlar. En azından birbirimizi anlıyoruz.10 sene bekleyip uğruna kendimi kahrettiğim adam sanırım şimdi başkasıyla nişanlı. Çevremdeki insanların benim için yapabileceği hiçbir şey yok.Kimseden nasihat duymak istemiyorum artık. Onlara boşver demesi kolay. O yüzden kimseye bi şey demiyorum. İçinde fırtınalar koparken hiçbir şey yokmuş gibi davranmak o kadar zor ki.

Anlamadigim ayrilincada hemen bi nisan??hic mi duygulari yok bunlarin?10sene diyorsunuz?siz bu iliskiyi tek tarafli yurutmediniz yaa nerde bunlarin duygulariiii??allahim guldurmesin insallah ben yaniyorum o beter olsun benim gibi sevemesin o nisanlisi onu!!!

Anlamadigim ayrilincada hemen bi nisan??hic mi duygulari yok bunlarin?10sene diyorsunuz?siz bu iliskiyi tek tarafli yurutmediniz yaa nerde bunlarin duygulariiii??allahim guldurmesin insallah ben yaniyorum o beter olsun benim gibi sevemesin o nisanlisi onu!!!

2 senelik evliliğim çatırdarken 2 gün önce koynuna girdiğim kocam avukatı ile haber yolladı. Adli tatile kadar uzatmadan boşansın ben hemen evleneceğim diye....
Bazılarında ne vicdan ne de Allah korkusu yok... Hem de bir gram bile...
O sebeple bu insanları kendiniz gibi duygu sahibi olarak değerlendirmeyin...
Bunlar Allah'ın bizi sınamak için dünyaya gönderdiği musubetlerdir...

Aslında sevgili değildik. Ben onu seviyordum. O da beni sevdiğini söyleyipduruyordu. Sonra sudan sebeplerle bıraktı gitti. Sonra geri döndü. Özür dilerim ben vicdansizim bilmem ne diyerek. Sonra yine bıraktı yine gitti. Hep bahane hep bahane. Sevmiyorsan sevmiyorum de kardeşim. Ya da seviyorsan adam gibi davran. Dengesiz tavırları beni çok yıprattı. Bana uydurduğu bahaneleri maşallah başkasına hiç uydurmadı. En son konuştuğumuzda yine ben de seni seviyorum ama olmaz diyordu. Bazı insanlar duygularımızla oynamaktan hiç çekinmiyor. Allaha havale ettim. Hayat öyle de böyle de sürüyor. Belki de karşıma onun adını bile hatırlatmayacak biri çıkar kim bilir. Kısmet.

Back
X