Sonradan çıkan çift çizgi

elanurks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
32
5
1
28
Merhabalar bugün test yaptım fakat başta ikinci çizik çıkmadı bende yoktur diye masada öylece bıraktım dışarı çıktım saatler sonra eve geldim ikinci çizik çıkmış sizcede dikkate almalı mıyım

Eklentiler

• IMG_20240424_223516.webp
    IMG_20240424_223516.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 170
Merhabalar bugün test yaptım fakat başta ikinci çizik çıkmadı bende yoktur diye masada öylece bıraktım dışarı çıktım saatler sonra eve geldim ikinci çizik çıkmış sizcede dikkate almalı mıyım
Testlerin üzerinde "... dakika sonra çıkan çizgileri dikkate almayınız" yazıyor. İçinize şüphe düştü ise sabah tekrarlayın yeni bir test ile hatta erken gebelik testi ile deneyin ve 5 dk sonra çıkan şeyleri çok dikkate almayın.
Güzel haberler almanız dileğiyle🌸

Merhaba kan testi verdiniz mi? Benim de aynı şekilde çıkıyor testlerim
Merhaba hayır vakit bulamadım kan testi vermeye ve bu çizgiyi gördükten sonra bir çok test yaptım negatif çıktı bende yoktur dedim ve Almanya'ya geldik kaçak yolarla bu attığım resimden bir hafta sonra Almanya'ya geldik ve 7 gün yolda kaldık sonra kampa gidip teslim olduk orda bize iğne yapılması gerek denildi bende bir buçuk aydır adet görmüyorum dedim şüphem var dedim oda test yapalım dedi idrar testi yapıldı hamile olmadığımı soyledi ve iğnemi oldum ve tamamen umudumu kestim ama niye adet olmuyorum diye de düşünmüyorum da değil neyse öyle böyle derken tam 2 buçuk aydır adet görmedim tekardan yine iğne yapılması gerek denildi gene ben ne olur ne olmaz yapayım dedim hemen ilk saniye icinde net bir şekilde çıktı testim pozitif hiç bir şey anlamadım randevu alacağız dediler bekliyorum

Merhaba hayır vakit bulamadım kan testi vermeye ve bu çizgiyi gördükten sonra bir çok test yaptım negatif çıktı bende yoktur dedim ve Almanya'ya geldik kaçak yolarla bu attığım resimden bir hafta sonra Almanya'ya geldik ve 7 gün yolda kaldık sonra kampa gidip teslim olduk orda bize iğne yapılması gerek denildi bende bir buçuk aydır adet görmüyorum dedim şüphem var dedim oda test yapalım dedi idrar testi yapıldı hamile olmadığımı soyledi ve iğnemi oldum ve tamamen umudumu kestim ama niye adet olmuyorum diye de düşünmüyorum da değil neyse öyle böyle derken tam 2 buçuk aydır adet görmedim tekardan yine iğne yapılması gerek denildi gene ben ne olur ne olmaz yapayım dedim hemen ilk saniye icinde net bir şekilde çıktı testim pozitif hiç bir şey anlamadım randevu alacağız dediler bekliyorum
Çok işginç geç döllenme mi oldu acaba? Testin fotosu varsa atar mısın

Benımde ıkı hamılelıgımde oyle olmustu
Hamılesınız demeye gelmıstım ama zaten eskı konuymus
Hamilesiniz bence

Benımde ıkı hamılelıgımde oyle olmustu
Hamılesınız demeye gelmıstım ama zaten eskı konuymus
Hamilesiniz bence
Evet eski konu ama o günden beri yeni dün net bir şekilde idarda çıktı ben iki buçuk aydır görmüyordum adettimi inanın şuan bille hiç belirtim yok yaptığım test saniyesinde sonuç verince çok şaşırdım Almanya da kampta kalıyoruz randevu günüme daha var bakalım kac aylikmis

Back
X