Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonradan çıkan çizgi buharlaşma mı gebelik olabilir mi?
Ancak şöyle bir durum var. Pozitif olan bir gebelik negatif çıkabiliyor. Ancak negatif olan bir gebelik asla pozitif çıkamaz. Hayırlısı diyelim. Eğer buharlaşma çizgisi değilse gebeliktir inşallah.
Kuruma çizgisi zaten bu testi 3 kez kullandım 3ündede sahte pozitif verdi verilen paraya yazık. Malesef bu gebelik var anlamına gelmiyor. Tekrar başka marka ile yap 10 dakika sonra çöpe at
Ancak şöyle bir durum var. Pozitif olan bir gebelik negatif çıkabiliyor. Ancak negatif olan bir gebelik asla pozitif çıkamaz. Hayırlısı diyelim. Eğer buharlaşma çizgisi değilse gebeliktir inşallah.
Ben olabileceğini düşünüyorum? Bat tarihin ne zaman? Geç çıkan sonuç doğru değil yazıyor her yerde ama ben gebeliğimde adete 4 gün kala 15-20 dkka sonra çıkan çok çok silik çizgiyle öğrendim. Herşey olabilir o yüzden