Merhaba kizlar reglim 7 gündür gecikti 37 gün oldu daha olamadım sanki bı hafta önce olacak gibi hissediyordum ama şu an hiç olacak gibi değilim artık bugün eczaneden test aldım eve geldim yaptım hemen bir şey çıkmadı. İlk gebeligimde hemen çıktığı için yoktur diyip ev işlerine daldım atmak için aldığımda banyodan çift çizgiydi kuruma çizgisidir diye düşünüyorum. 1 test daha aldım onu yarın sabah ilk idrarla deniycem eğer onda da sonradan da olsa çift çizgi görürsem kan vermeye gidicem.
Not: geçtiğimiz mayıs ayında gene aynı şey başıma geldi ve sıvı birikmesi olduğu için rahimde 57 gün regli olamamıştım, adet sokturucuyle düzelmişti. Bundan 2 ay önce kontrole gittim ama bı sıkıntı yok gayet düzenli dedi doktor her şeye. Sonradan çıktığı için umutlanmali miyim sizce bu çizgiden?
Not: geçtiğimiz mayıs ayında gene aynı şey başıma geldi ve sıvı birikmesi olduğu için rahimde 57 gün regli olamamıştım, adet sokturucuyle düzelmişti. Bundan 2 ay önce kontrole gittim ama bı sıkıntı yok gayet düzenli dedi doktor her şeye. Sonradan çıktığı için umutlanmali miyim sizce bu çizgiden?