Sonradan çıkan çizgi kafamı karıştırdı

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
512
296
53
31
Merhaba kizlar reglim 7 gündür gecikti 37 gün oldu daha olamadım sanki bı hafta önce olacak gibi hissediyordum ama şu an hiç olacak gibi değilim artık bugün eczaneden test aldım eve geldim yaptım hemen bir şey çıkmadı. İlk gebeligimde hemen çıktığı için yoktur diyip ev işlerine daldım atmak için aldığımda banyodan çift çizgiydi kuruma çizgisidir diye düşünüyorum. 1 test daha aldım onu yarın sabah ilk idrarla deniycem eğer onda da sonradan da olsa çift çizgi görürsem kan vermeye gidicem.
Not: geçtiğimiz mayıs ayında gene aynı şey başıma geldi ve sıvı birikmesi olduğu için rahimde 57 gün regli olamamıştım, adet sokturucuyle düzelmişti. Bundan 2 ay önce kontrole gittim ama bı sıkıntı yok gayet düzenli dedi doktor her şeye. Sonradan çıktığı için umutlanmali miyim sizce bu çizgiden?

Eklentiler

• 16436419415857416595670337075727.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 226
Ay hadi Insallah yarin bi daha test yapin

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 20220209_151213.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 188
Bende gördüm ikinci çizgiyi varsa hayırlı olsun kesin sonuç için bı kan vermenizi öneririm. Bide daha çok kişinin cevap vermesi için kendiniz bir konu açabilirsiniz burdan daha az kişi görebilir başka bir konunun altına açtığınız için

Yeni kullanıcıyım tam bilmiyorum o yüzden yazdım her uyusan konunun altina açıkçası hamile degilim regl oldum bu sabah ve bir daha asla idrar testi yapmayacağım

Yeni kullanıcıyım tam bilmiyorum o yüzden yazdım her uyusan konunun altina açıkçası hamile degilim regl oldum bu sabah ve bir daha asla idrar testi yapmayacağım
Testler yanıltıcı oluyor bende yaşamıştım

Evet guvenmemek gerekiyormus direk gidip kan vermek en mantıklısı demekki
Ayni şeyi bugun yasadim gayet belli 2. Cizgi ama ilk dklarda cikmadi aksam farkettim hemen digerini yaptim hicbirsey yok. O kadar heveslenmistim oysa ki. Hatta pozitif sandigim testi bende ekleyeyim

Eklentiler

• IMG-20220213-WA0080.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 151
Ayni şeyi bugun yasadim gayet belli 2. Cizgi ama ilk dklarda cikmadi aksam farkettim hemen digerini yaptim hicbirsey yok. O kadar heveslenmistim oysa ki. Hatta pozitif sandigim testi bende ekleyeyim
Benim 5 dk içerisinde belirdi 2 gün sonra regl oldum gerçi regl mi onu da anlamadım cuma sabah başladı cumatesi akşam bitti sadece açık kırmızı olması regl midir diye düşündürüyor ne olduğunu da bilmiyorum tam olarak sanırım kan vermeden netleşmeyecek

Umarim yerlesme kanamasidir hayirlisi olsun

KMa
Kuruma çizgisi gibi. Sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…