Sonradan çıkan ikinci çizgi

Hasmer40

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
62
27
8
29
Kızlar merhaba dün akşama doğru test yaptım tek çizgiydi aradan 1 saat sonra baktım 2. Çizgiyi gördüm dedim geçersiz bu. Tekrar sabah ilk idrarla yaptım oda 1 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm böyle olup hamile kalan var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_20200914_112953.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 1.074
  • IMG_20200913_235605.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 881
Erken gebelik testi ya da kan testi verseniz hemen çıkar aslında bazılarında böyle olup hamile olan oluyor. Allah hayırla nasip etsin inşallah vardır

Birde erken gebelik testi yapsanız inşallah hayırlısı olur

ben varım cnm adetim bir gün geçti yaptım birşey çıkmadı yarım saat sonra baktım ince bir çizgi çıkmış yoktur dedim sonradsn

Eksik yazdım sonradan çıkmıştır diye ihtimal vermedim bir gün daha bekledim sabah saat yedide ilk idrarda yaptım iki üç dk içinde çıktı hamileyim hayırlısı olsun adet olmazsan yap

Adetine kaç gün var canım? Geçen ay bunu ben de yaşadım çöpe attığım testte aynıbu çizgi cıktı sonradan ama ne yazıkki bebiş yok. Umarım senin olmuştur

Yok canım 1 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz. 20 eylül adet tarihim ama yine olmadığını biliyorum. Nasip bakalım. Insallah olu bizim de

Kizlar merhaba d.kontrol hapini biraktigim ilk ay bu. Reglim gecikti ve normalde 10 gun oncesinde olan agrilarim olmadi bi farkliydi bu ay. 2-3 gun geciktim. Bir kac gun once test yaptim negatifti ama kuruma cizgisi vs de yoktu. Dun test yaptim bir tanesinde hafif bi golgegibi cizgi cikti. Aksam bir daha yaptim pek bisey goremeyince beklemeden kaldirdim sabah baktigimda cift cizgi vardi. Bu gun kanda test 0.12 cikti. Ablaminda kanda negatof cikmisti bir kac gun sonra idrarda pozitif cikti ve doktorda keseyi gormustuk. Sizce var mi boyle ihtimaller ya da yasayanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…