Sonradan cikan ikinci cizgi

garipanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2022
15
12
3
23
Dün adetime 9 gün varken test yaptım hayalet cizgi vardı tam görünmüyordu 1.2 saat içinde net bir şekilde koyulaşti akşam tekrar yaptım bu sefer hiç görünmüyordu yine 1.2 saat içinde pembe cizgi belirmis 4 gündür kasık ağrım var ve meme hassasiyeti var sizce bu test doğrumu erken yaptığım için geç belirmis olabilirmi

Eklentiler

• 16853381019562391138858370636259.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba. Benim de adetime 12 gün var ama yumurtlama üzerinden 12 gün geçti benim testim de pozitif çıktı böyle bişey mümkün olur mu bilemedim. Siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?

Erken döllenme olduysa gösterebilir. Silk idrarla yapılan daha sağlıklıdır sonuç açısından.

Merhaba. Benim de adetime 12 gün var ama yumurtlama üzerinden 12 gün geçti benim testim de pozitif çıktı böyle bişey mümkün olur mu bilemedim. Siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?
Evet mümkün çünkü önemli yumurtlama günü adet değil.

Evet biliyorum yurtlama günümden 12 gün geçti supeli iliskiden 16 gün geçti

cok yeni oldugu icin sonradan cikabiliyor benim oyle olmustu diger gunler ilk idrarla daha net cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…