Sonradan çıkan silik çizgi

Miniktosbikim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
24
2
1
35
Merhaba iyi akşamlar adet tarihim geçti
Gebelik testi yaptım bir saat sonra pembe silik çizgi çıktı iki gün sonra birdaha yaptım yine aynısı çıktı. Sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 6936C28B-9C48-4AF5-BA50-E9A47294AB81.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 268
  • 1F3BAEDB-9AB6-47D4-890A-11EE98A251E3.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 259
Geç çıkan sonuçlar geçerli kabul edilmiyor normalde ama isterseniz kan verin. Hem adetiniz de gecikmişsiz zaten. Varsa belli olur.

Çıkan çizgiye bir iki damla su damlattığında kayboluyor mu canım. Normalde ilk 5 dk sonrası geçersiz sayılır ama olmayınca 10 saat geçse de çıkmıyor aslında

Merhaba iyi akşamlar adet tarihim geçti
Gebelik testi yaptım bir saat sonra pembe silik çizgi çıktı iki gün sonra birdaha yaptım yine aynısı çıktı. Sizce hamile olabilir miyim
Benmde bu ay aynen böyle oldu bir hafta gecktm. Idrar testinde silik cıktı ama 2 3 saat sonra. Sonrasnda adet oldum yani çok da güvenme o testlere derim.

İki gün sonra yaptığınızda pembe çizgi netleşmesi lazım ama hep sonradan çıkan çizgiler genelde kuruma çizgisi oluyor ve yanıltıyor

Yok canım ben onun İçin demiyorum sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın derler adetim gecikti dediği için ben belki geç döllenmedir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…