Sonradan Görme Komşumuzla Başımız Dertte

bizimde karşımızda akraba var efendim onun evinde katalitik varmışta övünmeler ben kızkanmıyorum ama ne gerek var bubları söylemeye:tomato:

Ayy bana böylesi gelmez ki ya...
Keşke gelse,feci eğlence olurdu bana..
Kızım o kazak 150tl sıkamaz derken,nasıl kahkaha patlatmadan durabiliyorsunuz anlamış değilim..
Yada 80000 araba aldık,kimse gözünü alamıyor derken,nasıl susuyorsunuz..?
Dinsizin hakkından imansız gelir,bozmadıkça tepene çıkar..
xxxx hanım iyi hoş da bu sohbetin,apartman günümüzle alakası yok,lütfen bunları paylaşmayalım dediniz mi..
o kadın ne güne gelir bir daha ne de böyle laf eder,en fazla kıskandılar beni der,onu da desin..
emin olun zaten söylüyordur bunu da..

Kimi arkadaşlar topluca irtibatı kopartın gibi tavsiyelerde bulunmuş. Gerçekten de kökten bir çözüm olduğunu ben kabul ediyorum fakat diğer arkadaşlar böyle birşey yapmaz. Yani sözün özeti; bir şekilde karşılaşacağız.. Benim merak ettiğim bu tip insanları yerin dibine sokacak bir çözüm bulunabilir mi? Ayrıca arkadaşlar irtibatı kestiğimizde kıskandığımızı düşünür ifadesi bana değil, diğer komşularıma ait. Ben daha önce irtibatı kesmeyi teklif edince söylemişlerdi bunu. Sizlerden değişik yorumlar bekliyorum..

Düşünsün..
Ya da içinizdne en yaşlınız uyarsın,bka sen böyle anlatıyorsun ama aramızda bulaşık yıkayıp geçinenler var.
Ayıp bu yaptığın desin..?
Anlamaıdğım bu kadını vazgeçilmez kılan ne..?
ben dürüst olayım böyle terbiyesizi uyarır,anlamazsa dışlarım.

ben de dayanamaz tepki gösterirdim ama yanımdakilerden destek beklemezdim. insanlar böyle maalesef, sizin yanınızda atıp tutarlar, konuştukça konuşurlar, yüzüne söylemeye gelince kimse yok. nasrettin hoca ve filler hikayesinde olduğu gibi. kendinizden başka kimseden birşey beklemeyin bu konuda, boşuna kendinizi üzersiniz.

böyle insanları bozacaksın ki kalın kafaları azıcık incelsin.... parası da olmasa neyini anlatacak acaba boş beleş insan :oklava:

bence birlik olun komşularla ağzının payını verin. Anlatacak kimse bulamayınca düşünür belki ben ne yapıyorum diye...

benimde yengemm bölee.ıyyy nefret ederimm bu tarz insanları dinlemektenn.ne aldıysan ne kadara aldıysan bize neeeeeeee
tepkini açıkca belli ett.dier komşularınn mesafe koymuosa bile sen koy o mesafeyii.en azından kafan rahat olur tatlımm

benimde yengemm bölee.ıyyy nefret ederimm bu tarz insanları dinlemektenn.ne aldıysan ne kadara aldıysan bize neeeeeeee
tepkini açıkca belli ett.dier komşularınn mesafe koymuosa bile sen koy o mesafeyii.en azından kafan rahat olur tatlımm

Aynı şeyi söylemek için açmıştım sayfayı yazını gördüm...
bayanssulusmile Yengeler hep mi böyle olur?
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Benim yengem de aynı böyle...
alsanaalsanasmile
Mesela yenge bilmem nereye ne giyeceksin? diye sorsak kadın 'çok şık bir bluz altına çok ama çok güzel bir pantolon giycem.' der...
Annem güzel becerir bozmayı ama kinayeyle yavaş yavaş
boshayallersmile
Yengem de öyle dalga geçer gibi söylediği için cevap veremez geçiştirir ya da susar mecburen... Annemin tavrı yüzünden kadın baya düzelme gösterdi...
salakcinni salakcinni salakcinni

Arkadaşlar ben uyardım. Ve ne dedi biliyor musunuz. Ben kesinlikle bu tarz görgüsüzlükler yapmıyorum. Olur mu öyle şey benim aldığım şey beni ilgilendirir neden anlatayım dedi. Al işte buyur neresinden yakarsan yak. Hatta buyur burdan yak..

Artık söyleyecek söz bulamıyorum.. Bu arada bu kadının vazgeçilmez olduğu falan yok ama işte aynı ortamlarda bulunuyorsun neticede. ınsanlar böyle, yanında pohpohluyorlar.. Bu yüzden kimseyi arkama alma ihtiyacı duymuyorum zaten. Milletin ipiyle kuyuya mı inilir. Anında yarı yolda bırakıyorlar adamı.. Bakın ben uyardım üstüme düşeni yaptım verdiği cevap bu oldu.. Ben böyle birşey yapmıyorum dedi çıktı işin içinden..

Back
X