sonu acu biten hikayem bebeğimmmm

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
18
96
Adana
beni takip eden ya da bebeği benim gibi olup gelişmeleri duymak isteyenler için yazıyorum son defa.artık girmek istemiyorum bu siteye. bana herşey onu hatırlatıyor.bebeğimde PDA,ASD ve koroner sinüs genişliği vardı herşey yolundaydı 2 buçuk aylıktı mucize bebekti. bebeğim kilo alıyordu ama bir sabah aniden kalbi durdu.şimdi onsu yaşamaya çalışıyorum nasıl dayanılır bilmiyorum bu acıya.tek duam AllAHIM başka kimseye yaşatmasın bu acıyı,bütün bebeklere uzunu ve sağlıklı ömürler yazsın.

canım allah sabırlar versin çok zor biliyorum zamanla alışacaksın bende bebeklerimi kaybettiğim zaman acım dinmeyecek diyordum allah sanada dayanma gücü versin en kısa zamanda kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canım başın sağolsun.Nasıl bir acı olduğunu çok iyi biliyorum.Benimde kalp damarları ters doğdu ameliyattan sonra kaybettik kızımı.Bebeğin doğduktan sonramı vefat etti bilemediğim için soruyorum.Allahım sabırlar versin bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…