- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Benimde liseden butun arkadaslarim evli ksmet aynen oyle guzellige gelince 160 50 kilo yasi en fazla 25 gosteren biriyim bakimliyim saglikliyim ama dediginz gibi bunlarla alakasi yok kismet birde kisinin standartlari ben sevmeden evlenmek istemem aslacanım bu iş gerçekten güzellikle çirkinlikle değil kader kısmet işi liseden arkadaşlarım şuanda hepsi evli bi ben bekarım oysaki sınıfın en güzel kızı sensin derlerdi okulda bi sürü hayranım vardı falan :) kısmetimde açıktı taliplerim çok oldu ama kader kısmet ya henüz birşey yok hayatımda 5 ay önce sözden döndüm görücü usulü denedim olmadı alışamadım sözlendiğim kişiye uzatmadım bitirdim.. bu arada yaşım 25 :) çok geçmiş gibi konuşuyor olabilirim ama yaşıtlarım evli şuanda buradaki :) yani demem o ki hersey kısmet en önemlisi hayırlısıyla olması bu işler hiç kolay değil bir ömür var işin ucunda
30 bitmek uzere ;(
Takilma benimde 31 bitmek uzere napalim zorlamayla yada surekli aramayla oluyr mu allaha inan guven ak yanlz degilsin akisina birak belki yil sonunda bu dediklerine guleceksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nunu cum bu adamla olmayacagi zaten en basindan belliydi guzel kardesim, sen sevmedigin istemedigin biriyle bos yere zorladin kendini.
Kader-nasip-kismet konsuunda ben de cok dertliyim, hayatin bana haksizlik yaptigini dusunuyorum. 27yim sevgilim yok, herkes cift, tek ben yalnizim............rezalet yani. Verecek aklim olsa su durumda olmazdim herhalde.
Ote yandan babana katilmiyorum, nasip bu isler, baban ne biliyor, belki hayatinin askini yarin taniyacaksin? 32 yasinda evlenenler tonlarca hanim okudum burda, niye sen de onlardan biri olmayasin?![]()
Hadi ins.ben ekimde 32 olucam ve bekarim ask sevgi bulsun beni....
Son düzenleme: