• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu bastan belliydi...

canım böylesi hayırlıymış.. çünkü sen aşık olarak evleneceksin içime doğuyor:23::1: bak ben senden bir gerideyim, birkaç ay sonra 30 oluyorum. ben de çok üzülüyorum çünkü yuvasını kuran kuzenlerim arkadaşlarım, hepsinin ya çocukları var ya çocuk bekleyenler, hepsi de tatlı bir telaş içinde. evlilik ,sevdiğin güvendiğin ve seni seven bir insanla yapıldığında öyle destekleyici öyle huzurlu bir kurum ki..etrafımdaki mutlu evliliklerde gözlemliyorum bunu.. bilmiyorum bizi kısmetimiz ne zaman bulacak..

acaba evlenmek isteyen küçükhanımlar olarak:1::1: bir topik mi açsak? ordan sohbet eder, paylaşımlar yapardık:30:

Duygularima tercuman olmussun gercekten.

O kadar yalnizim ki, sevmeye sevilmeye muhtacim , sorma. Mutlu ciftleri gordukce, bebekli ailelere baktikca gozlerim doluyor artik.

Duygularima tercuman olmussun gercekten.

O kadar yalnizim ki, sevmeye sevilmeye muhtacim , sorma. Mutlu ciftleri gordukce, bebekli ailelere baktikca gozlerim doluyor artik.

ya ben şunu anlamıyorum, bizim gibi sevmeye sevilmeye hasret, duyarlı zeki ehh kendince de güzel:1: bayanlar yalnız; ama vasıfsız iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz kişiler, hem de dünya iyisi adamlarla evlenip hayatlarını yaşıyorlar. tam da bu dediğimin bir örneği, bir komşumuzun kızı. kızın gezmediği oğlan kalmadı, ama kızı gör, kültür yok tahsil yok güzellik desen o da yok, artık nasıl olduysa bilmiyorum geçenlerde pat diye evlendi. evlendiği adamın da mesleği durumu iyi. şimdi altında arabayla ailesinin evine geliyor, bir gör o havaları seni beni beğenmez:53:

gerçekten bir garip dünya..:ssz:

Canim ins.senin dedigin gibi olur asik olucagimi sanmiyorum ama en azindan gozume gonlume gore olur.sirf mantik ise yaramiyormus..simdi geldim bana aldiklarini iade ettim ne kadar kabul etmesede..cok uzgundu ama olmayinca olmuyor iste..bikac aya 31 olcam ay ne zormus bu 30lar :) uzgunum ama ona degil kendime yalnizligima bahtsizligima..bekar arkadasimda yok..keske yakin olsaydik seninle..kucuk hanimliktan ciktik ama biz bi topik acmali evet.. burdan cikar mi kismet bilmiyorum ama 'koca araniyor'diye acmayi dusunmuyor degilim biktim artik.. ne bilim millet facete okey oynarken buluyor bizde tik yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak benim çok sevdiğim bir yakınım 33 yaşında evlendi ve öyle mutlu ki.. şuan 15 yıllık evli. yani 30undan sonra evlenip de mutlu olanların sayısı az değil..

bir topik aç istersen, aynı dertten muzdaripler için:1: topiğin adını gelecek önerilerden seçelim:) benim önerim: hadi bakalım hayırlısı :23::1::1::1::1:

bak benim çok sevdiğim bir yakınım 33 yaşında evlendi ve öyle mutlu ki.. şuan 15 yıllık evli. yani 30undan sonra evlenip de mutlu olanların sayısı az değil..

bir topik aç istersen, aynı dertten muzdaripler için:1: topiğin adını gelecek önerilerden seçelim:) benim önerim: hadi bakalım hayırlısı :23::1::1::1::1:

Birinin cikacagini bilsem yasi takmiycam,gam yemiycem ama yok etrafimda kimse nerden cikar bu saatten sonra bilmiyorum..mucize bekler bi haldeyim anliyacagin artik...bi tanigimiz 35te evlenmis allah cocuk vermemis ama allah rahmet eylesin oyle bi adamdiki hala herkesin dilindedir.kadin beklemis ama turnayi gozunden vurmus bekledigine degmis.insalla oyle birine denk gelirim..sende durumlar nasilllll???

Birinin cikacagini bilsem yasi takmiycam,gam yemiycem ama yok etrafimda kimse nerden cikar bu saatten sonra bilmiyorum..mucize bekler bi haldeyim anliyacagin artik...bi tanigimiz 35te evlenmis allah cocuk vermemis ama allah rahmet eylesin oyle bi adamdiki hala herkesin dilindedir.kadin beklemis ama turnayi gozunden vurmus bekledigine degmis.insalla oyle birine denk gelirim..sende durumlar nasilllll???

bende de durum aynı: forever alone:ssz:

Kaderini sen yazmadin ki yasaman gereken bunlarmis. Insanin elinde olmaz cogu zaman olmasi gereken olur. O yuzden sikma canini .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Anne olmak tek hayalimdi ama olucagini sanmiyorum artik.yasli bi anne olmak istemem..yinede buyuk konusmiyimda.ama yalniz yaslanmak nasi olur iste o korkutuyor beni.herkesin bi duzeni hayati var.ben yalniz napicam bilmiyorum..allah yardimcimiz olsun.ins.canim tez zamanda hayirli insanla karsilasiriz...

Arkadaşım ben 35 yaşında evlendim ve o kadar mutluyum ki...Anne olmak için de geç değil mutlu olmak için de.kendini zorlama lütfen hiç geç kalmış değilsin.şahsen ben her sabah yanımda eşimi görünce iyi ki daha önce evlenmemişim diyorum.inşallah senin karşına da bunları dedirtecek biri çıkar yakında.o zaman bütün bu umutsuz günlerini unutacaksın...:)

Arkadaşım ben 35 yaşında evlendim ve o kadar mutluyum ki...Anne olmak için de geç değil mutlu olmak için de.kendini zorlama lütfen hiç geç kalmış değilsin.şahsen ben her sabah yanımda eşimi görünce iyi ki daha önce evlenmemişim diyorum.inşallah senin karşına da bunları dedirtecek biri çıkar yakında.o zaman bütün bu umutsuz günlerini unutacaksın...:)

Haklisiniz tabi ama ondan onceki 35 yil, yani hayatinizin en guzel yillari olan 20li yaslariniz nasildi? Yalniz miydiniz, sevgiliniz var miydi, mutlu muydunuz, benim gibi buruk muydunuz? Benim 20li yaslarim yapayalniz geciyor, derdim gercekten evlenmek degil ama gencken insan aska, mutluluga en hevesli oldugu yaslarinda yalniz olmasi rezalet. hayatimi bosa yasiyormus gibi hissediyorum. Her gunum ayni gecip gidiyor, gencligim akip oylece gidiyor.

İnsallah dediginiz gibi,sizin hayatiniz gibi olur...bunlari duymak bile umut serpti icime..size mutluluklar darisida basima diyim o zaman ;)

Haklisiniz tabi ama ondan onceki 35 yil, yani hayatinizin en guzel yillari olan 20li yaslariniz nasildi? Yalniz miydiniz, sevgiliniz var miydi, mutlu muydunuz, benim gibi buruk muydunuz? Benim 20li yaslarim yapayalniz geciyor, derdim gercekten evlenmek degil ama gencken insan aska, mutluluga en hevesli oldugu yaslarinda yalniz olmasi rezalet. hayatimi bosa yasiyormus gibi hissediyorum. Her gunum ayni gecip gidiyor, gencligim akip oylece gidiyor.

Önceki 35 yılım da pek parlak sayılmazdı.benim de başımdan bir nişanlılık geçti.hayatımız çok benziyor aslında.ailemden ayrı (başka şehirde)çalışıyordum.her akşam işten eve gelirken evlere bakardım,herkesin sobası yanıyor yemeği pişiyor benim evim buz gibi.yemek yapsam kim yiyecek derdim.çoğunlukla ağlardım eve geldiğimde.çok yalnızdım her anlamda.bu yüzden önüme ilk çıkan adamla evlenmeye karar verdim.hiçbir şeyi uygun değildi bana.ailesi,dini ve siyasi görüşü vs..herkes itiraz etti tabi ama ben istedim çünkü o itiraz edenler de akşam olunca kapısını kapatıp evine giriyordu ailesiyle.neyse ayrıldım sonra.evlensem boşanırdım zaten.yani arkadaşım benim ailem de yoktu yanımda.neyse aradan tam 11 yıl geçtikten sonra evlendim.bu 11 yılda da talibim çıktı ama kafam yatmadı istemedim.mantık evliliğine karşı değilim(mantıklı olursa)içime sinseydi sevmesem de evlenebilirdim.ama olmayacak şeyi oldurmaya çalışmanın da alemi yok bence.

canım hiç öyle düşünme çünkü isteseydin sende evlenirdin sen sevdiğin kişiyle anlaşabileceğin kişiyle evlenmek istiyorsun .yoksa ben görüyorum çevremde ne kadar güzel kızlar yanlarına yakıştırmadığım adamlarla evli .olabilir yadırgamıyorum ama ben kolay beğenmiyorum yoksa şimdiye 10 kere evlenmiştim. bu arada ben 29 yaşımdayım. birde evlenenlerin çoğu mutsuz çok az istediği gibi mutlu bir yuva kurabilen. bu da bize züürt tesellisi :37:

Anlamazlar bosuna cabalama..en olmiycak diye dusundugum kisi bile evlendi...kader isteee ;(

Önceki 35 yılım da pek parlak sayılmazdı.benim de başımdan bir nişanlılık geçti.hayatımız çok benziyor aslında.ailemden ayrı (başka şehirde)çalışıyordum.her akşam işten eve gelirken evlere bakardım,herkesin sobası yanıyor yemeği pişiyor benim evim buz gibi.yemek yapsam kim yiyecek derdim.çoğunlukla ağlardım eve geldiğimde.çok yalnızdım her anlamda.bu yüzden önüme ilk çıkan adamla evlenmeye karar verdim.hiçbir şeyi uygun değildi bana.ailesi,dini ve siyasi görüşü vs..herkes itiraz etti tabi ama ben istedim çünkü o itiraz edenler de akşam olunca kapısını kapatıp evine giriyordu ailesiyle.neyse ayrıldım sonra.evlensem boşanırdım zaten.yani arkadaşım benim ailem de yoktu yanımda.neyse aradan tam 11 yıl geçtikten sonra evlendim.bu 11 yılda da talibim çıktı ama kafam yatmadı istemedim.mantık evliliğine karşı değilim(mantıklı olursa)içime sinseydi sevmesem de evlenebilirdim.ama olmayacak şeyi oldurmaya çalışmanın da alemi yok bence.

İste benim gibi bi durum daha..herseyin sebebi bu yalnizlik ama evliler anlamiyor halimizden...bende evlenmek olsun diye nasilsa beni cok istiyor baskasiylada olmuyo bari bu olsun dedim.ama aile,din,bakis acisi,fikirler tutmayinca olduramadim iste..bende tek fark etrafimdakiler kabul et sartlari iyi bi sekilde anlasirsiniz diyordu.ama nerdeee..umarim ben dogru kisiyi beklerken cok beklemek zorunda kalmam ;( tok acin halinden anlamaz derler ya o misal oluyo iste bekar oluncada..

canım hiç öyle düşünme çünkü isteseydin sende evlenirdin sen sevdiğin kişiyle anlaşabileceğin kişiyle evlenmek istiyorsun .yoksa ben görüyorum çevremde ne kadar güzel kızlar yanlarına yakıştırmadığım adamlarla evli .olabilir yadırgamıyorum ama ben kolay beğenmiyorum yoksa şimdiye 10 kere evlenmiştim. bu arada ben 29 yaşımdayım. birde evlenenlerin çoğu mutsuz çok az istediği gibi mutlu bir yuva kurabilen. bu da bize züürt tesellisi :37:

Aslinda oyle birini kacirdimki zaten onun ahindan bu halde oldugumu dusunuyrum.o simdi evli mutlu cocuklu.ben ne bekledim bilmiyorum onun osu bunun busu derken neyi beklemisim bu yasa kadar diyorum kendime ama cevap yok !!bu zuurt tesellilerimizde olmasa zaten kahrimdan olucem ;(

30 bitmek uzere ;(

her evli olan şu an mutlu mu ki böyle acele ediyorsun.
evlenmeliyim dedim ..oku yedim :) zor kurtuldum .
bence şu anki haline şükret ve hayırlı biri çıkması için Allah'a yalvar.
bende birilerinin ahını aldığımı düşünürüm ama herşeyi Allah bilir.
belkide öle değildir. kader demek lasım. bişeye evet de hayır da dedirten Allah'tır.
ona güvenmek herşeye yeter.

Son düzenleme:
Acele etme .senin kismetn bi yerde seni bekliyordur zaten . Takmamk icin de kendine ugrasacak seyler bul . Git calis cevre yap arkadslarnla gez . Oyle oturup beklersen iyice kafayi yersin . Cik calis yani . Ayagima gelsin kismetim olmaz . Ayagina gelsin istiosan sabredecksn bekleyecksin dua edeceksin

Acele etme .senin kismetn bi yerde seni bekliyordur zaten . Takmamk icin de kendine ugrasacak seyler bul . Git calis cevre yap arkadslarnla gez . Oyle oturup beklersen iyice kafayi yersin . Cik calis yani . Ayagima gelsin kismetim olmaz . Ayagina gelsin istiosan sabredecksn bekleyecksin dua edeceksin

Aslinda bu kismet islerinin soylada alakali oldugunu dusunur oldum.anne tarafimda baba tarafimdada bekar kalanlar fazla..evli arkadaslarima akrabalarina bakiyorum hepsi evli ne bilim anlatamadimda ama boyle bi sulaleden gelen bahtsizlikta yok degil gibime geliyor..gezmeyle falan olsaydi benim kadar gezeni yoktur..calisma konusundada bi sanssizliktir gidiyor..calisan 32-33 yaslarinda kuzenlerim var benden beter evlenme meraklisilar ama onlardada tik yok..yani demem o ki kismet olunca hicbisey engel olmuyor yeterki kismetim olsun akrabalarim gibi bekar yaslanmiyim...

Ayrica bunun kismetsizlikle alakasi yok insanlardan ve hayattan oyle umudumu kestigim anda esim cikti karsima nezaman ne olacagi bellimi olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her evli olan şu an mutlu mu ki böyle acele ediyorsun.
evlenmeliyim dedim ..oku yedim :) zor kurtuldum .
bence şu anki haline şükret ve hayırlı biri çıkması için Allah'a yalvar.
bende birilerinin ahını aldığımı düşünürüm ama herşeyi Allah bilir.
belkide öle değildir. kader demek lasım. bişeye evet de hayır da dedirten Allah'tır.
ona güvenmek herşeye yeter.

Haklisiniz allahin takdiri ama yine insanogluyuz biseye bahane bulucaz yaa ah aldim diyoruz iste..

Ayrica bunun kismetsizlikle alakasi yok insanlardan ve hayattan oyle umudumu kestigim anda esim cikti karsima nezaman ne olacagi bellimi olur :)

Umutsuzlukta dipteyim sondayim...ciksin artik kimse benimde karsima ama hiccc umudum yok iste artik ;(

Umutsuzlukta dipteyim sondayim...ciksin artik kimse benimde karsima ama hiccc umudum yok iste artik ;(

Sana bisey soyleyeyimmi karsina hayatinin askinin cikmasi hic onemli degil gozumu karariyor ve isin aile kismini dusunmuyoruz.evlilik oyle degil 24 yasindayim ben ve cok zorlaniyorum .ya baska insanlarin altina girmek soylediklerini dinlemek.hersey koca degil :) sabir sabiiiir isi :(((

Back
X