• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu bastan belliydi...

Benimkilerin ikincilerde oldu..boylarinca cocuklari varrr ben yerimde sayiyorum...;(allahim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine duysun dualarimizida insallah gonlumuze gore hayirli biri ciksin artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dedim ya çoğunun en az 1 çocuğu var diye :40: 3 çocuğu olan arkadaşım bile var. Amin inşallah

Kendimi hic iyi hissetmiyorumkiziyorum.ben nasi gorustum onunla..aklima fikrime uymayan tipini begenmedigim biriyle neden girustum??dun yanimdayken resmen tiksindim nefret ettim ondan..niye boyle oldu simdi..pismanlik var icimde niye girustum diye..yarin obur gun ya karsima cikarsa diye..offf ne cekilecek cilem varmis..hata ustune hata yapiyorum..yoruldum kendimden biktim ;(

canım seni çok iyi anlıyorum .bazı şeyler de kader kısmet bende üzülüyorum 29 yaşımdayım kendii zaman zaman yalnız hissediyorum ama yapacak birşey yok.

Aslinda bu kismet islerinin soylada alakali oldugunu dusunur oldum.anne tarafimda baba tarafimdada bekar kalanlar fazla..evli arkadaslarima akrabalarina bakiyorum hepsi evli ne bilim anlatamadimda ama boyle bi sulaleden gelen bahtsizlikta yok degil gibime geliyor..gezmeyle falan olsaydi benim kadar gezeni yoktur..calisma konusundada bi sanssizliktir gidiyor..calisan 32-33 yaslarinda kuzenlerim var benden beter evlenme meraklisilar ama onlardada tik yok..yani demem o ki kismet olunca hicbisey engel olmuyor yeterki kismetim olsun akrabalarim gibi bekar yaslanmiyim...

canım seni çok iyi anlıyorum .bazı şeyler de kader kısmet bende üzülüyorum 29 yaşımdayım kendii zaman zaman yalnız hissediyorum ama yapacak birşey yok.

Yazin neyse ama kisin havada kasvetli olunca yalnizlik dahada cekilmiyor..Valla evlendirme programlari buyuk cesaret işi...keske eskiden teyzeler olurmus ya sunun ogluyla bunun kizini tanistirsak diye copcatanlik yapan simdide olsaymis...simdi kimse kimsenin iyiligini dusunmez oldu..karismak istemiyor kimse..valla benim etrafimda olsa boyle bekarlar tanistiririm ne guzel boyle isler.

ewt canım bu devirde zor ne bileyim bende çözemedim hani çirkin bir kızda değilim bilmiyorum ya takmamaya çalışıyorum bence sende öyle yap. Allah ın isimlerinden çek salavat oku iyi hissettiriyor:56:

Yazin neyse ama kisin havada kasvetli olunca yalnizlik dahada cekilmiyor..Valla evlendirme programlari buyuk cesaret işi...keske eskiden teyzeler olurmus ya sunun ogluyla bunun kizini tanistirsak diye copcatanlik yapan simdide olsaymis...simdi kimse kimsenin iyiligini dusunmez oldu..karismak istemiyor kimse..valla benim etrafimda olsa boyle bekarlar tanistiririm ne guzel boyle isler.

ewt canım bu devirde zor ne bileyim bende çözemedim hani çirkin bir kızda değilim bilmiyorum ya takmamaya çalışıyorum bence sende öyle yap. Allah ın isimlerinden çek salavat oku iyi hissettiriyor:56:

Cirkinlikle alakasi yok sanirim.bende fena sayilmam.yasimida gostermem.ama yok iste olmayinca olmuyor.takmamayi beceremiyorum ben.aklim hep nolcak,nasi bulcam,benden kucukler evlendi,ilk erkek arkadasim keske evlenmeseydi vs...hep beynim konusma halinde..umarim bulurum soyle gonlume gorede kafayi yemekten kurtulurum simdi kisisel gelisim okudum kk'da.telkin yapiyim diyorum.telfna istedigim kisinin ozelliklerini ses kaydi yapip dinliyim.21gun olumlama falan yaziyoda bu sabirsizlikla nasi 21gun bekleyip yaparim bilmem

ya canım olumlama falan da bi yere kadar olmayınca olmuyor işte. ben bunu denedim ara ara http://www.youtube.com/watch?v=c_nDvHPpu70&feature=youtube_gdata_player yaptığım zamanlar kendimi mutlu hissediyorum ama gelen giden yok :27: bu video da tırlatmama az kaldığının resmidir :1::1::1:

Cirkinlikle alakasi yok sanirim.bende fena sayilmam.yasimida gostermem.ama yok iste olmayinca olmuyor.takmamayi beceremiyorum ben.aklim hep nolcak,nasi bulcam,benden kucukler evlendi,ilk erkek arkadasim keske evlenmeseydi vs...hep beynim konusma halinde..umarim bulurum soyle gonlume gorede kafayi yemekten kurtulurum simdi kisisel gelisim okudum kk'da.telkin yapiyim diyorum.telfna istedigim kisinin ozelliklerini ses kaydi yapip dinliyim.21gun olumlama falan yaziyoda bu sabirsizlikla nasi 21gun bekleyip yaparim bilmem

canım bir de 4444 salavat var 3-5-yada 7 günde bitirmen gerekiyor onu oku bence.

Ay sende bende sandim 40 flnsin ya bir dur hele daha neler çıkar karşına

Umarim cikar yasitlarima gore evde kaldim da ;((

ya canım olumlama falan da bi yere kadar olmayınca olmuyor işte. ben bunu denedim ara ara http://www.youtube.com/watch?v=c_nDvHPpu70&feature=youtube_gdata_player yaptığım zamanlar kendimi mutlu hissediyorum ama gelen giden yok :27: bu video da tırlatmama az kaldığının resmidir :1::1::1:

Gecen senelerde bende secret falan okuduydum yapmaya ugrastiydim.ama becerememistim.biraz tirlatma durumu olmuyo degil.aslinda becerebilsem keske ama ben genel itibariyla karamsar biriyim bikac gun yapsamda bi yerde patlak verip bi sekilde sonu gelmiyor...4444 gozume cok geliyor..baslasam bitirebilir miyim...

Umarim cikar yasitlarima gore evde kaldim da ;((

Ben sana birsey soyliyeyimmi mutsuz bir evlilik yapmaltansa hiç yapma daha iyi tecrübe konuşuyor hayirlisi neyse o olsun de illa olsun deme yani

canım eğer çalışmıyorsan bitirirsin ben daha önce okumuştum geçenlerde gene okumak istedim hem çalıştığım için hemde 3 günde bitmesi gerekiyor diye biliyordum bu yüzden bitirememiştim fakat 1 haftada da okunabiliyormuş. birkaç kişi paylaşa da bilirsin.linkteki http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714069&page=285&p=35975131#post35975131 topicte bizim bir listemiz var arkadaşlarla okuyoruz.listeye yeni arkadaş alıyorlarmı bilmiyorum çıkan olursa sanırım alıyorlar katılmak istersen aklında bulunsun.

Gecen senelerde bende secret falan okuduydum yapmaya ugrastiydim.ama becerememistim.biraz tirlatma durumu olmuyo degil.aslinda becerebilsem keske ama ben genel itibariyla karamsar biriyim bikac gun yapsamda bi yerde patlak verip bi sekilde sonu gelmiyor...4444 gozume cok geliyor..baslasam bitirebilir miyim...

Kendimi hic iyi hissetmiyorumkiziyorum.ben nasi gorustum onunla..aklima fikrime uymayan tipini begenmedigim biriyle neden girustum??dun yanimdayken resmen tiksindim nefret ettim ondan..niye boyle oldu simdi..pismanlik var icimde niye girustum diye..yarin obur gun ya karsima cikarsa diye..offf ne cekilecek cilem varmis..hata ustune hata yapiyorum..yoruldum kendimden biktim ;(

Canım hiç üzülme hayırlısı de, belki bundan sonra karşına çıkacak kişinin kıymetini anlaman için yaşamışsındır bu olayı... İstediğim birini terk ettim ben de sonra vicdan azabı çektim ,, sonra o kişi için sevdiği ile evlensin mutlu olsun çocukları olsun diye dua ediyorum ve rahatlıyorum, ilk başta edemedim istemedim biri ile evlenmesini ama sonra baktım başkası ile evlenmesi için dua ediyorum demek ki unutmuşum dedim :) ve bu ağustosta düğünü var, görüştüğüm kişiler evleniyor kısmet mi açıyorum ne, bu da sinirlendiriyor beni..... bak şimdi kimseyi sevemiyorum belli yaştan sonra karar veremezsin diyorlardı evet işte tam da o belli yaşa geldim diye düşünüyorum ve gitgide daha da zorlaşıyor sevmek.... Sen de o kişi için dua edebilirsin o zaman şuan kabul olup seni unutabilir,

Son düzenleme:
Canım hiç üzülme hayırlısı de, belki bundan sonra karşına çıkacak kişinin kıymetini anlaman için yaşamışsındır bu olayı... İstediğim birini terk ettim ben de sonra vicdan azabı çektim ,, sonra o kişi için sevdiği ile evlensin mutlu olsun çocukları olsun diye dua ediyorum ve rahatlıyorum, ilk başta edemedim istemedim biri ile evlenmesini ama sonra baktım başkası ile evlenmesi için dua ediyorum demek ki unutmuşum dedim :) ve bu ağustosta düğünü var, görüştüğüm kişiler evleniyor kısmet mi açıyorum ne, bu da sinirlendiriyor beni..... bak şimdi kimseyi sevemiyorum belli yaştan sonra karar veremezsin diyorlardı evet işte tam da o belli yaşa geldim diye düşünüyorum ve gitgide daha da zorlaşıyor sevmek.... Sen de o kişi için dua edebilirsin o zaman şuan kabul olup seni unutabilir,

Canim umarim cikar cikarda biri tum yasadiklarimizi unuturuz..ama dedigin gibi 30dan sonra cok zormus bu isler.ayni bende senin gibiyim elimi attigimin kismetini aciyorumda bi kendme faydam yok.martta biriyle tanismistim.olmadi cocuk benden 1ay sonra nisanlandi.asik oldugum adam desen 36yasindaydi bu yasa kadar durmus beni birakti simdi evleniyor..bu sevmedigim adamlada bosluktaydim,aci cekiyordum belki olur diye gorustum ama simdi kendimden nefret esiyorum nasil gorustum bana uymayan icime sinmeyen biriyle diye..dualardan baska caremiz yok.dun mubarek gecede inanir misin bilmem burdakiler icinde hep dua ettim.cunku kimse halimizden anlamiyor.evlenmek istiyorum desen cok afedersin azdin mi gibisinden anliyor bazi kendini bilmezler.halbuki evlilikten kastim oyle seyler degil ama anlasilmamak kotu bi durum.su ara cok kismetsizim nerden bulurum bilmiyorum ve tanismaktan biktim artik.o yuzden artik tek dilegim rabbimden esim olucak kisi haricinde kimseyi cikarmasin karsima..okumustum senin durumunuda uzucu olmus.keske bi ortak nokta bulunsaymis ama kismet iste..umarim hakkinda hayirlisi olur seninde...hepimizinde...

Back
X